Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – FC ViOn Zlaté Moravce

4:1

konec (3:0)

09.05.2015, 20:15 • Patrik Ondrovič sk

Tipsport: 1.18 6.4 15.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

66

Žilina dala gól!
Žilina napokon odpovedala na kontaktný gól. Krásnu kolmicu do vápna prijal MIROSLAV KÁČER, ktorý si najprv oklamal obrancu, následne položil brankára a až potom pridal gól na 4:1.

61

Zlaté Moravce dali gól!
Tak menší tlak v posledných minútach Zlatým Moravciam priniesol gólovú radosť. Loptu si na hranici vápna prijal TOMÁŠ MIKINIČ, ktorého strela sa poodrážala od žilinských kopačiek a našla priestor v sieti za chrbtom Kováča.

22

Žilina dala gól!

Tak toto naberá smer na taký pekný hokejový výsledok. Žilina vyhráva už o tri góly. Tentokrát sa presadil vo vápne ViOnu MIROSLAV KÁČER, ktorý bez problémov prekonal Kováča strelou k bližšej tyčke.

20

Žilina dala gól!

Domáci pridávajú svoj druhý gól a tento zápas naberá naozaj grády. Krásny kúsok nám teraz predviedol JAROSLAV MIHÁLIK, ktorý strelou spoza vápna ViOnu triafa šibenicu Kováčovej bránky. 2:0!

4

Žilina dala gól!

Tak toto bol naozaj bleskový úvod v podaní MŠK Žiliny. Krásny pas za obranu našiel zbiehajúceho PETRA LUPČA, ktorý bez problémov hlavičkou prekonal prvýkrát v zápase bezmocnéo Pavela Kováča.

MŠK Žilina – FC ViOn Zlaté Moravce

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 4. Lupčo, 20. Mihálik, 22. Káčer, 66. Káčer – 61. Mikinič

Karty:   76. Bénes (ZIL) – 63. Kovjenić (ZMO), 87. Szöke (ZMO)

MŠK Žilina: Volešák – Letić, Vavro, Škriniar, Mabouka – Káčer (67. Škvarka), Lupčo (73. Bénes), Pečovský (C), Čmelík (82. Paur) – Jelić, Mihálik.
Náhradníci: Le Giang – Hučko, Paur, Alves de Oliveira, Škvarka, Piaček, Bénes.

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (C) – Chren, Vrablec, Szöke, Cebara – Juhar (74. Mance), Tipurić, Kovjenić, Mikinič – Orávik, Karaš (74. Charizopulos).
Náhradníci: Novota – Kirilins, Pintér, Mance, Mazan, Charizopulos, Ungar.

Rozhodčí: Peter Kráľovič – Dušan Hrčka, Mário Roszbeck – Július Straka