Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

SK Sigma Olomouc – FC Zlín

4:2

konec (1:1)

09.05.2015, 17:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Miroslav Fantal

Tipsport: 1.68 3.3 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Olomouc právě vstřelila branku!
O osudu duelu je zřejmě rozhodnuto. Nejprve Ordoš nedokázal v jasné šanci prostřelit Dostála, ovšem vzápětí mu ukázal, jak se to správně dělá, JAKUB PETR, který střelou k tyči dává Sigmě dvoubrankový náskok.

84

Další z hlavních postav utkání opouští hřiště. Navrátila nahradí Javůrek.

83

Poslední střídání na straně Zlína. Ze hřiště odchází Bartolomeu, kterého nahradí na poslední minuty Kraut.

76

Zlín právě vstřelil branku!
Dnešní zápas je o dvou hráčích. Ten první již na hřišti není, tím druhým je kapitán hostů LUKÁŠ ŽELEZNÍK, který zhruba patnáct minut před koncem dává svému týmu naději. Reichla prostřelil tentokrát z těsné blízkosti, kdy procpal míč kolem tyče za jeho záda.

75

Poté, co ze střední vzdálenosti mířil vedle Živulić, odchází ze hřiště hrdinou zápasu Vašíček, který si může užívat potlesk tribun. Na hřiště se podívá Zahradníček.

71

Neskutečné štěstí stálo při domácích. Centr Bartolomeua nejprve trefil hlavou do břevna Poznar. Odražený míč vracel mezi tyče Železník, ale i on orazítkoval jen břevno Reichlovy svatyně!

68

Střídání na obou stranách. Domácí trenér stahuje ze hry Canu, místo kterého si zahraje Plšek. Trenér Páník reaguje na vývoj hry nasazením Benčíka, a to místo Matějova.

66

Cana na polovině hřiště zastavil akci soupeře skluzem pod nohy hostujícího hráče. Žlutá karta pro domácího záložníka.

64

Hostující trenér reaguje posílením útoku. Kopečného nahrazuje vysoký Chmelo.

63

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci se dostávají do dvoubrankového vedení. Ordoš z poloviny hřiště vyslal do úniku VÁCLAVA VAŠÍČKA, který byl sice stíhán soupeřem, ale proti vyběhnutému gólmanovi si počínal skvěle a zkompletoval hattrick.

51

Na druhé straně pronikl do šance Poznar, který stál na hranici ofsajdu. Než si ale nachystal útočník Zlína míč ke střele, obránci v modrých dresech ale včas zasáhli.

50

Obrovská příležitost Hanáků na zvýšení skóre. Houska si všiml rozběhnutého Navrátila, kterému adresoval přesný pas. Olomoucký hráč tváří v tvář gólmanovi ale neuspěl. A i kdyby ano, praporek sudího byl nahoře.

48

Olomouc právě vstřelila branku!
Stejně jako v první půli domácí využívají hned první útočnou akci ke vstřelení branky. Obrovský kus práce obstaral Navrátil, který si zpracoval dlouhý pas, prošel s míčem až k brance Zlína, kde předložil VÁCLAVU VAŠÍČKOVI. Útočník Sigmy už neměl problém poslat balón mezi tyče.

42

Dlouhý centr na Poznara, který zůstal nehlídaný. Hlavička hostujícího útočníka mířila k levé tyči domácí svatyně, ovšem Reichl předvedl parádní zákrok a zabránil soupeři skórovat!

35

V závaru před domácí brankou se ke střele dostal Poznar, ale hradbu těl před sebou neprostřelil. Míč nakonec odvrátil alespoň do autu Hála.

24

Po hrubém zákroku Pazdery se žlutí poprvé i na straně Zlína.

19

Přestože byl Navrátil přidržen soupeřem, dokázal se dostat až do šestnáctky Zlína. Doslova z brankové čáry poté chtěl přehodit Dostála, jenže z těžkého úhlu otřel míč jen o břevno.

11

Na polovině hřišti Vašíček dojel Hájka a okamžitě obdržel žlutou kartu.

6

Zlín právě vstřelil branku!
Po necelých šesti minutách hry máme srovnáno. LUKÁŠ ŽELEZNÍK dostal před vápnem soupeře prostoru, čehož kapitán hostí využil. Střela k pravé tyči byla nad síly Reichla.

2

Olomouc právě vstřelila branku!
První domácí útok končí míčem v síti Dostála. VÁCLAV VAŠÍČEK se dostal k míči na hranici šestnáctky, odkud zamířil k pravé tyči, kam gólman Zlína nemohl dosáhnout.

SK Sigma Olomouc – FC Zlín

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 2. Vašíček, 48. Vašíček, 63. Vašíček, 88. Petr – 6. Železník, 76. Železník

Karty:   11. Vašíček (OLO), 66. Cana (OLO) – 24. Pazdera (ZLN)

SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála, Bystroň, Šindelář, Vepřek – Navrátil (84. Javůrek), Houska, Cana (68. Plšek), Ordoš (C), Petr – Vašíček (75. Zahradníček).
Náhradníci: Kušnír, Javůrek, Plšek, Rajnoch, Schulmeister, Zahradníček, Bárta (GK).

FC Zlín: Dostál – Pazdera, Hubáček, Hájek, Matějov (68. Matějov) – Kopečný (63. Chmelo), Živulić, Holík, Bartolomeu (83. Kraut) – Železník (C), Poznar.
Náhradníci: Malý, Motal, Benčík, Kraut, Chmelo, Adamuška (GK).

Rozhodčí: Kovařík – Kříž, Kubr

Diváci: 3480