Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

SK Sigma Olomouc – FC Zlín

4:2

konec (1:1)

09.05.2015, 17:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Miroslav Fantal

Tipsport: 1.68 3.3 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Olomouc právě vstřelila branku!
O osudu duelu je zřejmě rozhodnuto. Nejprve Ordoš nedokázal v jasné šanci prostřelit Dostála, ovšem vzápětí mu ukázal, jak se to správně dělá, JAKUB PETR, který střelou k tyči dává Sigmě dvoubrankový náskok.

76

Zlín právě vstřelil branku!
Dnešní zápas je o dvou hráčích. Ten první již na hřišti není, tím druhým je kapitán hostů LUKÁŠ ŽELEZNÍK, který zhruba patnáct minut před koncem dává svému týmu naději. Reichla prostřelil tentokrát z těsné blízkosti, kdy procpal míč kolem tyče za jeho záda.

63

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci se dostávají do dvoubrankového vedení. Ordoš z poloviny hřiště vyslal do úniku VÁCLAVA VAŠÍČKA, který byl sice stíhán soupeřem, ale proti vyběhnutému gólmanovi si počínal skvěle a zkompletoval hattrick.

48

Olomouc právě vstřelila branku!
Stejně jako v první půli domácí využívají hned první útočnou akci ke vstřelení branky. Obrovský kus práce obstaral Navrátil, který si zpracoval dlouhý pas, prošel s míčem až k brance Zlína, kde předložil VÁCLAVU VAŠÍČKOVI. Útočník Sigmy už neměl problém poslat balón mezi tyče.

6

Zlín právě vstřelil branku!
Po necelých šesti minutách hry máme srovnáno. LUKÁŠ ŽELEZNÍK dostal před vápnem soupeře prostoru, čehož kapitán hostí využil. Střela k pravé tyči byla nad síly Reichla.

2

Olomouc právě vstřelila branku!
První domácí útok končí míčem v síti Dostála. VÁCLAV VAŠÍČEK se dostal k míči na hranici šestnáctky, odkud zamířil k pravé tyči, kam gólman Zlína nemohl dosáhnout.

SK Sigma Olomouc – FC Zlín

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 2. Vašíček, 48. Vašíček, 63. Vašíček, 88. Petr – 6. Železník, 76. Železník

Karty:   11. Vašíček (OLO), 66. Cana (OLO) – 24. Pazdera (ZLN)

SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála, Bystroň, Šindelář, Vepřek – Navrátil (84. Javůrek), Houska, Cana (68. Plšek), Ordoš (C), Petr – Vašíček (75. Zahradníček).
Náhradníci: Kušnír, Javůrek, Plšek, Rajnoch, Schulmeister, Zahradníček, Bárta (GK).

FC Zlín: Dostál – Pazdera, Hubáček, Hájek, Matějov (68. Matějov) – Kopečný (63. Chmelo), Živulić, Holík, Bartolomeu (83. Kraut) – Železník (C), Poznar.
Náhradníci: Malý, Motal, Benčík, Kraut, Chmelo, Adamuška (GK).

Rozhodčí: Kovařík – Kříž, Kubr

Diváci: 3480