Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

FK Třinec – FK Varnsdorf

1:4

konec (1:3)

09.05.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 2.92 3.3 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Žlutou kartu za faul na unikajícího soupeře obdržel Václav Tomeček.

88

Po hlavičce Motyčky se míč odrazil od břevna na brankovou čáru. Možná to byl gól, ale hlavní rozhodčí to viděla jinak, neboť asistent Antoníček dvakrát gestem ukázal na střed, ale píšťalka Adámkové mlčela.

87

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Čerstvý JAN LINKA se uvolnil na levé straně, počkal si, co udělá gólman Paleček a poté střelou po zemi uklidil balón do brány – 1:4.

86

Skákavý centr z levé strany se dostal k překvapenému Landovskému, ten chtěl přehodit Palečka, ale neuspěl.

82

Oba trenéři sáhli ke změně. Domácího Hupku nahradil Miroslav Ceplák, varnsdorfského Janouška Jan Linka.

81

Centr Tomečka sklepl pro Smetanu Dedič, Smetana udělal dva kroky a vystřelil po zemi k tyči. Varnsdorský brankář Porcal byl na místě.

74

Varnsdorský trenér Frťala stahuje střelce hattricku Ladislava Martana. Zbylých 16 minut za něj odehraje Radim Jurča.

71

Třinecký trenér stahuje ze hry obránce Velnera a nahrazuje ho vytáhlým slovenským útočníkem Dedičem.

70

Po centru Malcharka se do vzdušného souboje pustili Smetana s Porcalem. Třinecký útočník použil v souboji loket a z rukou rozhodčí Adámkové uviděl žlutou kartu.

68

Tomeček poslal z levé strany střílený centr na hranici malého vápna, tam si sklouznul Velner, jenže ten míč pouze lízl, přesto nechybělo mnoho, aby skončil v bráně.

67

Střídání v týmu Varnsdorfu. Ďurděviče nahrazuje Jan Kvída.

66

Norek ostře sestřelil na pravé straně Malcharka a zaslouženě inkasuje žlutou kartu.

62

Malcharek odcentroval z levé strany před malé vápno, vysoký Smetana se dostal k hlavičce, jenže opět tomu chyběla síla jako v případě střely z 59. minuty. Míč letící do středu brány lapil gólman Severočechů.

61

Další velká šance domácích! Centr Velnera z pravé strany se po hlavičce Malcharka dostal až ke Smetanovi, jenže ten při dorážce zvolil střelu po zemi, kde byl gólman Porcal!

59

Smetana dostal přihrávku za obranu, menší kličkovanou odstavil soupeře od možnosti skluzu, jenže následná střela po zemi postrádala razanci. Byla to však velice dobrá možnost na snížení.

56

Joukl mířil po levé straně na Porcalovu bránu, kličkou doprava poslal svého obránce na párek, jenže následnou technickou střelou pouze ofoukl pravou tyč varnsdorfské svatyně.

52

Joukl z levé strany našel před malým vápnem volného Smetanu, třinecký útočník hlavou ve vyložené pozici přestřelil bránu hostů.

42

Varnsdorf právě vstřelil branku!
LADISLAV MARTAN završuje hattrick. Varnsdorfský útočník obdržel dlouhou přihrávku za obranu, vyběhnutého brankáře Palečka přehodil a přidal třetí gól Varnsdorfu.

40

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do vedení. V pokutovém území vyhrál hlavičkový souboj Landovský, s míčem u nohy se před brankářem Palečkem ocitl LADISLAV MARTAN a střelou k tyči naklonil misky vah na varnsdorfskou stranu – 1:2.

31

Breite našel dlouhým balónem na levé straně rozběhnutého Martana, ten ještě přihrál na hranici vápna Ďurděvičovi, který ne moc razantní střelou k tyči donutil k zákroku domácího gólmana.

28

Přetažený rohový kop nalezl Breiteho, ten vrátil míč Tvarohovi, jehož centr nebezpečně hlavou napálil k tyči Ďurďevič. Paleček vynikajícím zákrokem míč za brankovou čáru nepustil.

26

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Míč si na bílý puntík postavil LADISLAV MARTAN, brankář Paleček vyskočil k tyči o něco dříve, vystihl stranu, přesto se balón zastavil až o síť třinecké brány.

26

Navíc Velner obdržel žlutou kartu.

25

Breite se snažil protlačit před gólmana Palečka, ale podle rozhodčí Adámkové si Velner počínal nedovoleně. Hosté mají výhodu pokutového kopu.

17

Tak nakonec to je v případě Gajdošíka vážnější a třinecký záložník opouští hřiště. Na jeho místo přichází Joukl.

9

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí fotbalisté se dostávají do vedení! Smetana vyslal překvapivou přihrávkou před Porcala PAVLA MALCHARKA a jeho kolega z útoku už věděl co s míčem a přesnou střelou otevřel účet utkání.

9

Vzápětí po levé straně utekl Gajdošík, odcentroval do vápna, kde si na jeho načechraný balón naběhl Smetana, ale jeho hlavičku gólman Porcal famózně vyrazil!

FK Třinec – FK Varnsdorf

1:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 9. Malcharek – 26. Martan (pen.), 40. Martan, 42. Martan, 87. Linka

Karty:   26. Velner (TRI), 70. Smetana (TRI), 89. Tomeček (TRI) – 66. Norek (VDF)

FK Třinec: Paleček – Velner (71. Dedič), Čelůstka, Vomáčka, Matoušek – Tomeček, Hupka (82. Ceplák), Motyčka, Gajdošík (17. Joukl) – Malcharek, Smetana Trenér: Marek Kalivoda
Náhradníci: Bruk – Joukl, Janoščín, Ceplák, Hloch, Dedič, Kučera

FK Varnsdorf: Porcal – Norek, Filip, Zieris, Tvaroha – Breite, Zbrožek, Janoušek (82. Linka), Landovský – Ďurděvič (67. Kvída), Martan (74. Jurča) Trenér: Zdenko Frťala
Náhradníci: Samoel – Kotiš, Kvída, Linka, Jurča

Rozhodčí: Adámková – Antoníček, Dobrovolný

Diváci: 422