Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

FK Třinec – FK Varnsdorf

1:4

konec (1:3)

09.05.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 2.92 3.3 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z Třince to je dnes vše, děkuji za pozornost a přeji vám příjemné čtení u dalšího online přenosu ze stadionu Rudolfa Labaje. Ten se uskuteční v sobotu 16. května od 10:15, kdy domácí Třinec hostí Pardubice. Přeji vám příjemný zbytek dne. (14:08:10)
Ve druhém poločase Třinec téměř sevřel svého soupeře, vytvořil si velké množství šancí, ale Smetana, Joukl, ani Motyčka nedokázali navázat na přesnou střelu Malcharka z prvního poločasu. To na druhé straně se kromě Martana prosadil střídající Linka a upravil skóre na konečných 1:4.

90+1

Konec zápasu.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje tak jako v prvním poločase 1 minutu.

90

Své štěstí zkusil zpoza vápna střílející Matoušek, ale netrefil ani ochrannou síť za brankou soupeře.

89

Žlutou kartu za faul na unikajícího soupeře obdržel Václav Tomeček.

88

Po hlavičce Motyčky se míč odrazil od břevna na brankovou čáru. Možná to byl gól, ale hlavní rozhodčí to viděla jinak, neboť asistent Antoníček dvakrát gestem ukázal na střed, ale píšťalka Adámkové mlčela.

87

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Čerstvý JAN LINKA se uvolnil na levé straně, počkal si, co udělá gólman Paleček a poté střelou po zemi uklidil balón do brány – 1:4.

86

Skákavý centr z levé strany se dostal k překvapenému Landovskému, ten chtěl přehodit Palečka, ale neuspěl.

85

Domácí se snaží tlačit, otázkou je, zda se jim povede stejný kousek, jako včera poslednímu Kolínu, který v závěru srovnal dvougólovou ztrátu na hřišti Vlašimi.

82

Oba trenéři sáhli ke změně. Domácího Hupku nahradil Miroslav Ceplák, varnsdorfského Janouška Jan Linka.

81

Centr Tomečka sklepl pro Smetanu Dedič, Smetana udělal dva kroky a vystřelil po zemi k tyči. Varnsdorský brankář Porcal byl na místě.

79

Tak jako na podzim i dnes utkání spolu z jednoho místa sledují kotelníci Třince a Varnsdorfu.

77

Nákop Joukla z pravé strany našel Dediče, třinecký útočník hlavou přestřelil bránu žlutých.

76

Hupkovo zaváhání ve vápně nevyužil střídající Jurča, ten se sice k míči v okolí penaltového puntíku dostal, ale byl hned Hupkou odzbrojen.

75

Dnešní utkání sleduje 422 diváků.

74

Varnsdorský trenér Frťala stahuje střelce hattricku Ladislava Martana. Zbylých 16 minut za něj odehraje Radim Jurča.

73

Přihrávka Smetany Dedičovi končí odmávaným offsidem.

71

Třinecký trenér stahuje ze hry obránce Velnera a nahrazuje ho vytáhlým slovenským útočníkem Dedičem.

70

Po centru Malcharka se do vzdušného souboje pustili Smetana s Porcalem. Třinecký útočník použil v souboji loket a z rukou rozhodčí Adámkové uviděl žlutou kartu.

68

Tomeček poslal z levé strany střílený centr na hranici malého vápna, tam si sklouznul Velner, jenže ten míč pouze lízl, přesto nechybělo mnoho, aby skončil v bráně.

67

Střídání v týmu Varnsdorfu. Ďurděviče nahrazuje Jan Kvída.

66

Norek ostře sestřelil na pravé straně Malcharka a zaslouženě inkasuje žlutou kartu.

64

Třinecký Smetana je nyní největším spalovačem. Jeho hlavičce po přímém kopu z pravé strany chyběla razance i přesnost, ale Třinec má v posledních minutách šance minimálně na dva zápasy.

62

Malcharek odcentroval z levé strany před malé vápno, vysoký Smetana se dostal k hlavičce, jenže opět tomu chyběla síla jako v případě střely z 59. minuty. Míč letící do středu brány lapil gólman Severočechů.

61

Další velká šance domácích! Centr Velnera z pravé strany se po hlavičce Malcharka dostal až ke Smetanovi, jenže ten při dorážce zvolil střelu po zemi, kde byl gólman Porcal!

59

Smetana dostal přihrávku za obranu, menší kličkovanou odstavil soupeře od možnosti skluzu, jenže následná střela po zemi postrádala razanci. Byla to však velice dobrá možnost na snížení.

58

Centr Joukla z levé strany odvrátili hráči ve žlutém.

56

Joukl mířil po levé straně na Porcalovu bránu, kličkou doprava poslal svého obránce na párek, jenže následnou technickou střelou pouze ofoukl pravou tyč varnsdorfské svatyně.

55

Rohový kop rozehrál Tvaroha, ale nikdo z hráčů ve žlutých dresech se k míči nedostal.

55

Třinecký Čelůstka zastavil akci Martana skluzem, hosté mají výhodu rohového kopu.

54

Ďurděvič si v souboji s Čelůstkou pomohl faulem. Kdyby nefauloval, byl by sám před brankářem Palečkem a mohl přidat čtvrtý gól.

52

Joukl z levé strany našel před malým vápnem volného Smetanu, třinecký útočník hlavou ve vyložené pozici přestřelil bránu hostů.

51

Joukl dostal míč na levou stranu, před vápnem trochu zatancoval, aby následně mohl přihrát volnému Tomečkovi. Střelu bývalého olomouckého hráče odrazil hlavou obránce Zieris.

50

Matoušek se dravým průnikem snažil protlačit po levé straně přes Landovského, ale v souboji s varnsdorfským soupeřem si počínal nedovoleně a hosté se mohou na chvíli uklidnit.

48

Po střetu s Martanem zůstal před vlastním vápnem ležet jeden z třineckých hráčů, konkrétně obránce Velner. Po chvíli se však zvedl a pokračuje ve hře.

46

Začal druhý poločas.
První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, přesto diváci už viděli jeden hattrick a jedno zranění. O hattrick se postaral v rozmezí šestnácti minut Ladislav Martan.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Ale z toho už hosté nezahrozili a blíží se konec první půle.

45+1

Hosté si ještě v závěrečné minutě vybojovali rohový kop, který rozehraje Tvaroha.

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu.

44

Domácí příznivci jsou na své svěřence naštvaní a z tribuny se ozývají hesla jako "makejte" nebo "nestůjte když prohráváte".

42

Varnsdorf právě vstřelil branku!
LADISLAV MARTAN završuje hattrick. Varnsdorfský útočník obdržel dlouhou přihrávku za obranu, vyběhnutého brankáře Palečka přehodil a přidal třetí gól Varnsdorfu.

40

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do vedení. V pokutovém území vyhrál hlavičkový souboj Landovský, s míčem u nohy se před brankářem Palečkem ocitl LADISLAV MARTAN a střelou k tyči naklonil misky vah na varnsdorfskou stranu – 1:2.

39

Polovysoká přihrávka Joukla na Matouška končí zdviženým praporkem sudího Dobrovolného.

38

Opět domácí v akci. Malcharek vyslal z hranice šestnáctky střelu po zemi, kterou gólman Porcal pustil. Moc centimetrů nezbývalo, aby míč zapadl k levé tyči varnsdorfské brány.

36

Centr Matouška z levé strany si chystal na zpracování Norek, jenže do souboje vběhl Motyčka a hlavou poslal balón těsně vedle varnsdorfské brány. Třinecký záložník ještě reklamoval teč varnsdorfského hráče, ale u rozhodčí neuspěl.

33

Filip hledal na levé straně Norka, avšak varnsdorfský hráč byl pomezním Antoníčkem načapán v offsidové pozici.

31

Breite našel dlouhým balónem na levé straně rozběhnutého Martana, ten ještě přihrál na hranici vápna Ďurděvičovi, který ne moc razantní střelou k tyči donutil k zákroku domácího gólmana.

30

Tomeček trochu přidal pádu po střetu s Norkem, rozhodčí Adámková to poznala a faul nepískla.

28

Přetažený rohový kop nalezl Breiteho, ten vrátil míč Tvarohovi, jehož centr nebezpečně hlavou napálil k tyči Ďurďevič. Paleček vynikajícím zákrokem míč za brankovou čáru nepustil.

26

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Míč si na bílý puntík postavil LADISLAV MARTAN, brankář Paleček vyskočil k tyči o něco dříve, vystihl stranu, přesto se balón zastavil až o síť třinecké brány.

26

Navíc Velner obdržel žlutou kartu.

25

Breite se snažil protlačit před gólmana Palečka, ale podle rozhodčí Adámkové si Velner počínal nedovoleně. Hosté mají výhodu pokutového kopu.

24

Spolupráce Martana s Landovským na pravé straně vyvrcholila centrem do třinecké šestnáctky, kde však byli pouze domácí.

21

Další přetažený centr Motyčky našel hlavu Joukla, třinecký útočník vracel balón do vápna, jenže míč se ke Smetanovi nedostal. Vzápětí však krásnou zadovkou vysunul Joukla Tomeček, ale před třineckým útočníkem zasáhl brankář Porcal.

20

Rychlou akci po levé straně zakončil nepřesným centrem až za autovou čáru defenzivní záložník Motyčka.

17

Tak nakonec to je v případě Gajdošíka vážnější a třinecký záložník opouští hřiště. Na jeho místo přichází Joukl.

15

Levý záložník Slezanů už je zpět na hřišti.

14

Třinecký Gajdošík za pomocí maséra a doktora opouští hrací plochu a Malcharek sportovně vrací balón soupeři.

14

Na trávníku zůstal ležet jeden z domácích hráčů a nevypadá to s ním dobře. Vypadá to na záložníka Gajdošíka.

13

Breite se po přihrávce Norka tlačil do vápna, ale třinecký obránce Vomáčka ho do střelecké pozice nepustil.

11

Tvaroha překvapivě rozehrál nakrátko, ale domácí se rychle zmocnili míče.

11

Po faulu Velnera na pravé straně mají hosté zajímavou standardní situaci. K centru se chystá Tvaroha.

9

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí fotbalisté se dostávají do vedení! Smetana vyslal překvapivou přihrávkou před Porcala PAVLA MALCHARKA a jeho kolega z útoku už věděl co s míčem a přesnou střelou otevřel účet utkání.

9

Vzápětí po levé straně utekl Gajdošík, odcentroval do vápna, kde si na jeho načechraný balón naběhl Smetana, ale jeho hlavičku gólman Porcal famózně vyrazil!

8

Centr Matouška z levé strany mířil na vytáhlého Smetanu, jenže před třineckým útočníkem byl rychlejší brankář Porcal a připsal si první zákrok zápasu.

7

Přihrávku kapitána Vomáčky na Velnera zachytil Breite, ale byl příliš rozběhnutý a míč pouze odrazil k brankáři Palečkovi.

6

Druhá střela za střední vzdálenosti v podání Breiteho už byla o něco lepší, ale míč minul pravou tyč zhruba o metr.

5

Nejlepší střelec Varnsdorfu Radim Breite napřáhl z pětatřiceti metrů, ale třineckou bránu ani neohrozil.

4

Gólmani si zatím moc nezahráli. Paleček sice pár odkopů měl na rozdíl od Porcala. Doufám, že nám fotbalisté nabídnou lepší podívanou ve zbývajícím čase.

2

Úvodních devadesát vteřin nabídlo opatrný fotbal s nepřesnostmi na obou stranách.

1

Utkání právě začalo.
Ještě před utkáním došlo k malé slavnosti. Osmdesát let v minulých dnech oslavil bývalý dlouholetý mládežnický trenér Třince Gustav Lanz. I my mu blahopřejeme.
Úvodní sestavy:

FK Fotbal Třinec: Paleček – Velner, Čelůstka, Vomáčka, Matoušek – Tomeček, Hupka, Motyčka, Gajdošík – Malcharek, Smetana
Trenér: Marek Kalivoda
Náhradníci: Bruk – Joukl, Janoščín, Ceplák, Hloch, Dedič, Kučera

FK Varnsdorf: Porcal – Breite, Zieris, Filip, Martan, Ďurďevič, Norek, Landovský, Zbrožek, Tvaroha, Janoušek
Trenér: Zdenko Frťala
Náhradníci: Samoel – Kotiš, Kvída, Linka, Jurča

Rozhodčí: Adámková – Antoníček, Dobrovolný.
FK VARNSDORF
3. místo, 48 bodů, skóre 37:24


Pro Varnsdorf může být toto kolo rozhodující. Případným vítězstvím a prohrou Zlína v Olomouci by svému soupeři v boji o druhé postupové místo odskočili na rozdíl tří bodů.

Severočechům se v poledních zápasech daří sbírat body, ale trenér Zdenko Frťala nebyl příliš spokojen s předvedenými výkony, což dává naději domácímu celku.
FK FOTBAL TŘINEC
12. místo, 26 bodů, skóre 29:41


Družstvo Třince má za sebou sérii tří zápasů bez vítězství. Právě tu by chtěli domácí přerušit. Čeká je sice soupeř z předních příček tabulky, přesto si na Varnsdorf věří, neboť s tímto soupeřem doma ještě neprohrál.

Co budou muset oceloví hoši změnit, aby uspěli? Stačí se vrátit k výkonům z vítězných domácích zápasů, kdy svého soupeře přehrávali a navíc dokázali proměnit šance.
Příjemný den přeji ze slezského Třince, kde se proti sobě postaví dvanáctý a třetí celek tabulky po 25. kole. Věřím, že se vám náš online přenos bude líbit. Přeji vám zábavné čtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

FK Třinec – FK Varnsdorf

1:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 9. Malcharek – 26. Martan (pen.), 40. Martan, 42. Martan, 87. Linka

Karty:   26. Velner (TRI), 70. Smetana (TRI), 89. Tomeček (TRI) – 66. Norek (VDF)

FK Třinec: Paleček – Velner (71. Dedič), Čelůstka, Vomáčka, Matoušek – Tomeček, Hupka (82. Ceplák), Motyčka, Gajdošík (17. Joukl) – Malcharek, Smetana Trenér: Marek Kalivoda
Náhradníci: Bruk – Joukl, Janoščín, Ceplák, Hloch, Dedič, Kučera

FK Varnsdorf: Porcal – Norek, Filip, Zieris, Tvaroha – Breite, Zbrožek, Janoušek (82. Linka), Landovský – Ďurděvič (67. Kvída), Martan (74. Jurča) Trenér: Zdenko Frťala
Náhradníci: Samoel – Kotiš, Kvída, Linka, Jurča

Rozhodčí: Adámková – Antoníček, Dobrovolný

Diváci: 422