Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – Bayern Mnichov

3:0

konec (0:0)

06.05.2015, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Semifinále • Martin Doležal

Tipsport: 1.77 3.9 4.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

NEYMAR - 3:0

90+4

Barcelona právě vstřelila branku!
Hosté riskovali a mohou toho hodně litovat! NEYMAR šel sám na branku poté, co Messi vybojoval míč a naservíroval balón jak na podnose pro Neymara. Ten se nemýlil, zachoval klid a hostujícímu brankaři nasadil jesle. Pro Neymara je to tak nakonec velmi smolný večer.

Lionel MESSI - 2:0

81

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak tohle už je pro Bayern hodně zlé! LIONEL MESSI se stává hrdinou dnešního střetnutí, když se prosazuje podruhé během čtyř minut a nutno dodat, že to bylo nádherné zakončení. Messi si naběhl do pokutového území, kde obehrál Boatenga a následně přehodil překvapeného Neuera k protilehlé tyči.

Lionel MESSI - 1:0

77

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak konečně jsme se dočkali! LIONEL MESSI posílá Katalánce do vedení poté, co Alves vybojoval míč, který předložil právě pro argentinského hráče. Ten napřáhl z hranice vápna levačkou a usměrnil svojí ránu po zemi k pravé tyči. Neuer tuto střelu trošku podcenil a na letící balón nedosáhl.

FC Barcelona – Bayern Mnichov

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 77. Messi (Dani Alves), 81. Messi (Rakitić), 90+4. Neymar (Messi)

Karty:   46. Dani Alves (BAR), 67. Piqué (BAR), 69. Neymar (BAR) – 35. Alonso (BAY), 52. Benatia (BAY), 57. Bernat (BAY)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 7:5.

FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano (88. Bartra), Alba – Rakitić (82. Xavi), Busquets, Iniesta (C) (86. Rafinha) – Messi, L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: Bravo – Bartra, Adriano, Vermaelen, Xavi, Rafinha, Pedro.

Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Benatia, J. Boateng, Bernat – Alonso – Lahm (C), Schweinsteiger – T. Müller (78. Götze), Lewandowski, Th. Alcântara.
Náhradníci: Reina – Dante, Martínez, Gaudino, Weiser, Götze, C. Pizarro.

Odveta: Bayern - Barcelona 3:2