Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – Bayern Mnichov

3:0

konec (0:0)

06.05.2015, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Semifinále • Martin Doležal

Tipsport: 1.77 3.9 4.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky zápasu:
Držení míče: 48% – 52%
Střely celkem: 17 – 8
Střely na branku: 8 – 0
Rohové kopy: 2 – 3
Ofsajdy: 3 – 2
Fauly: 15 – 14
Žluté karty: 3 – 3 (22:46:48)
To je pro dnešek všechno. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. Nezapomeňte si onlajny zapnout i za týden, kdy se odehraje odveta na půdě Bayernu!
Kdo by to byl ještě v 76. minutě řekl? Do té doby se totiž hrál naprosto vyrovnaný fotbal bez náznaků šancí ve druhém dějství. Poté, ale přišel Lionel Messi, který překvapil Neuera a rozjel tím kolotoč. O čtyři minuty později se totiž argentinský útočník trefil podruhé a Bayern byl na lopatkách. Guardilo poslal veškeré síly do útoku a toho domácí dokonale využili, když v nastaveném čase přidal třetí gól Katalánců Neymar.
Neuer – Pět úspěšných zákroků
ter Stegen – Žádný úspěšný zákrok

90+4

Konec zápasu.

NEYMAR - 3:0

90+4

Barcelona právě vstřelila branku!
Hosté riskovali a mohou toho hodně litovat! NEYMAR šel sám na branku poté, co Messi vybojoval míč a naservíroval balón jak na podnose pro Neymara. Ten se nemýlil, zachoval klid a hostujícímu brankaři nasadil jesle. Pro Neymara je to tak nakonec velmi smolný večer.

90+3

Hraje se sice na útočné polovině Bayernu, jenže domácí jsou před svým vápnem a před zahuštěný pozor se hosté nemohou prosadit.

90+2

Lewandowski se po delší době zkoušel propracovat do šance, ale k balónu se vůbec nedostal. Centr Boatenga byl totiž přetažený.

90+1

Nastavují se celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.

90

Teď to ale Suaréz přehnal, když bez cizího zavinění vylétl do vzduchu a skácel se k zemi. Rozhodčí mu na to ale skočil a píská faul.

89

Piqué poslal míč na Suaréze, ale ten nechce riskovat. Vrátil balón zpátky a domácí jej mají v moci na své obranné polovině.

88

Tak nakonec je tu ještě jedno taktické střídání Katalánců. Do hry míří Bartra a odpočinout si jde Mascherano.

86

Hra je přerušena, protože Barcelona opět mění hráče. Stažen je Iniesta, který své místo přenechá pro čerstvého Rafinhu.

85

Bude to boj až do závěrečných vteřin! Celek z Německa nechce odjet domů s takovým nepříznivým stavem a snaží se vrhnout poslední síly do útoku.

84

Messi je na koni a pokračuje v aktivitě, když po rychlém přechodu na útočnou polovinu našel Suaréze, který ale pálil vysoko nad.

83

Kdo by to před deseti minutami čekal? Z nepříliš pohledného fotbalu se stává přehlídka umění Katalánců, kteří těží z šoku soupeře a opět se tlačí do útoku.

FC Barcelona – Bayern Mnichov

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 77. Messi (Dani Alves), 81. Messi (Rakitić), 90+4. Neymar (Messi)

Karty:   46. Dani Alves (BAR), 67. Piqué (BAR), 69. Neymar (BAR) – 35. Alonso (BAY), 52. Benatia (BAY), 57. Bernat (BAY)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 7:5.

FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano (88. Bartra), Alba – Rakitić (82. Xavi), Busquets, Iniesta (C) (86. Rafinha) – Messi, L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: Bravo – Bartra, Adriano, Vermaelen, Xavi, Rafinha, Pedro.

Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Benatia, J. Boateng, Bernat – Alonso – Lahm (C), Schweinsteiger – T. Müller (78. Götze), Lewandowski, Th. Alcântara.
Náhradníci: Reina – Dante, Martínez, Gaudino, Weiser, Götze, C. Pizarro.

Odveta: Bayern - Barcelona 3:2