Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Getafe CF

6:0

konec (5:0)

28.04.2015, 20:00 • Camp Nou, Barcelona • Aleš Pur (@PurAles)

Tipsport: 1.03 24.0 54.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Lionel MESSI - 6:0

47

Barcelona právě vstřelila branku!
Lepší vstup do druhé půle si Barcelona nemohla přát. LIONEL MESSI dostal ideální přihrávku na pravou stranu, zpracoval si, Lago mu nechal prostor a argentinský šutér poslal do vzdálenějšího horního rohu další gól svého týmu.

Luis SUÁREZ - 5:0

40

Barcelona právě vstřelila branku!
Exhibice pokračuje a skóre narůstá. Zprava se míč přes Messiho a patičku Xaviho dostal ze zcela volnému LUISI SUÁREZOVI a ten křížnou ranou obstřelil Guaitu – 5:0.

XAVI - 4:0

30

Barcelona právě vstřelila branku!
A vskutku. Na hostující branku se řítil další útok, Neymar kousíček za vápnem narazil XAVIMU a ten technickou ranou zamířil na vzdálenější tyč. Guaita se natahoval marně a musel do brány pro čtvrtý míč-

NEYMAR - 3:0

28

Barcelona právě vstřelila branku!
A všechny tří útočné megastar Barcelony mají na kontě vstřelenou branku. Lacen ztratil poblíž vápna míč, Suázer posunul do volného prostoru na NEYMARA a ten si v těchto situacích ví rady. Hravě prostřelil Guaitu a upravil na 3:0.

Luis SUÁREZ - 2:0

25

Barcelona právě vstřelila branku!
No vida, a z protiútoku je to 2:0. Lionel Messi měl na pravé straně spoustu času na centr, LUIS SUÁREZ si naběhl mezi dva obránce a skvěle se položil do voleje. Špičkou kopačky umístil míč mimo Guaitův dosah – tohle byla opravdu povedená trefa!

Lionel MESSI - 1:0

9

Barcelona právě vstřelila branku!
LIONEL MESSI je zjevně fanouškem Antonína Panenky, neboť zvolil jeho dloubák a míč se snesl do sítě Getafe. Barcelona vede 1:0.

FC Barcelona – Getafe CF

6:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 9. Messi (pen.), 25. L. Suárez (Messi), 28. Neymar (L. Suárez), 30. Xavi (Neymar), 40. L. Suárez (Xavi), 47. Messi (L. Suárez)

FC Barcelona: Bravo – Dani Alves (68. Montoya), Bartra, Mathieu, Adriano – Xavi (C) (59. Pedro), Busquets (46. Roberto), Rafinha – Messi (C), L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Montoya, Mascherano, Rakitić, Iniesta, Roberto, Pedro.

Getafe CF: Guaita – Arroyo, Alexis, Valázques, Lago – Lacen, J. Rodríguez (65. Felip) – León (C) (76. Escudero), Buendía, Hinestroza – Babá (49. Ivi).
Náhradníci: López – Naldo, Escudero, Vigaray, Astray, Felip, Ivi.

Rozhodčí: David Fernández – Raúl Cabañero, Jorge Canelo