Menu

Hokej

MS sledge hokej

Rusko – Itálie

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

27.04.2015, 22:30 • HarborCenter, Buffalo • Info o změnách stavu (Lukáš Jasoněk)

Ode mě je to pro dnešek vše, budu se na vás těšit u dalších textových online přenosů. Na shledanou. (00:27:57)
Utkání mezi Ruskem a Itálií je minulostí. Sborná v něm prokázala větší střeleckou potenci a v každé z třetin zaznamenala jeden přesný zásah, když se postupně prosadili Varlakov, Panfilov a Lysov. Italské střelce vynuloval brankář Plotnikov, který si tak připisuje čisté konto.
Návštěvnost:

Na dnešní utkání si do HarborCenter v Buffalu udělalo cestu 412 diváků.
Statistika střel:

1. třetina: 4 – 5
2. třetina: 7 – 1
3. třetina: 7 – 1

Střely celkem: 18 – 7
Hráči zápasu:

Ilja Volkov (RUS)
Florian Planker (ITA)

45:00

Konec zápasu.

Alexej LYSOV - 3:0

38:13

Rusko právě vstřelilo branku!
Východoevropský celek odskakuje svému soupeři na rozdíl tří branek! Po přesné Panfilovově přihrávce od levého mantinelu skóroval z předbrankového prostoru do zcela odkryté svatyně ALEXEJ LYSOV. Asistence: Sergej Panfilov a Andrej Sokolov.

30:01

Začala třetí třetina.
Také druhá třetina je za námi. V jejím úvodu se hned dvakrát vylučovalo, ovšem žádný z celků svou početní výhodu využít nedokázal. Branka padla až v samotném závěru prostřední patnáctiminutovky, kdy vedení sborné zvýšil přesnou ranou z levého kruhu Kuzminych. Gólové manko italského reprezentačního celku se tak oproti úvodnímu dějství zdvojnásobilo.

30:00

Druhá třetina skončila.

Sergej PANFILOV - 2:0

29:36

Rusko právě vstřelilo branku!
Sborná v závěru prostředního dějství zdvojnásobuje svůj náskok! SERGEJ PANFILOV zavezl touš do útočného pásma a poté z levého kruhu vyslal přízemní křižnou ránu ke vzdálenější tyči. Araudo nechal trestuhodně spoustu odkrytého prostoru a tento inkasovaný gól jde jednoznačně na jeho vrub. Asistence: Maxim Kuzminych.

17:42

Oba týmy budou hrát dvanáct vteřin ve čtyřech, jelikož byl rovněž za nedovolené bránění potrestán Gianluigi Rosa. Poté začne zkrácená přesilovka Rusů.

15:54

Za nedovolené bránění putuje za katr další ruský hráč, tentokrát si dvouminutový pobyt na trestné lavici odsedí Vasilij Varlakov.

15:01

Začala druhá třetina.
Úvodní perioda je minulostí. V ní byli přítomní diváci svědky jediné branky, kterou v páté minutě vsítil Varlakov, jenž poslal Rusko do vedení. Země z Apeninského poloostrova mohla v závěru třetiny vyrovnat v přesilové hře, tu však využít nedokázala. Do druhé třetiny tak svěřenci trenéra Massima Da Rin de Lorenza vstoupí s jednogólovým mankem.

15:00

První třetina skončila.

Rusko – Itálie

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Varlakov (Kuzminych), 30. Panfilov (Kuzminych), 39. Lysov (Panfilov, Sokolov)

Rusko: Plotnikov (Kasatkin) – Volkov, Sokolov, Litviněnko, Panfilov, Lisov, Čekmarev, Varlakov, Amosov, Kuzminych, Seljukin, Kuzněcov, Terenťjev, Berdnik

Itálie: Araudo (Stillitano) – Winkler, Macri, Balossetti, Kalegaris, Radice, Larch, Chiarotti, Planker, Rosa, Depaoli, Leperdi, Corvino,

Rozhodčí: Morrison (USA) – Aasum (NOR), Lunden (SWE)

Diváci: 412

Průběh zápasu
1. třetina
04:53
12:21
Po 1. třetině
2. třetina
15:54
17:42
29:36
Po 2. třetině
3. třetina
38:13
Konec