Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FC Hradec Králové

3:1

konec (0:0)

16.04.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

: 2.23 4.2 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Třinec právě vstřelil branku!
Třinečtí odskakují do dvoubrankového vedení a zdá se, že je rozhodnuto! Zimka vyslal do úniku po pravé straně Gomolu. Ten využil děravé obrany hostů, kteří už vsadili vše na jednu kartu, a poslal míč na MARKA GAJDOŠÍKA, jenž doklepl balon do sítě a dovršil hattrick – 3:1!

85

Třinec právě vstřelil branku!
Po dalším vyhraném souboji Gomoly se domácí dostávají do vedení! Gomola prodloužil hlavou výkop od brankáře Brycha a MAREK GAJDOŠÍK postupoval sám na branku! Přehodil padajícího gólmana a utíkal slavit – 2:1!

76

Třinec právě vstřelil branku!
Třinečtí vyrovnávají! Gomola vyhrál souboj s hostujícími obránci na hranici pokutového území. K balonu se dostal MAREK GAJDOŠÍK, udělal si prostor ke střele a přízemní střelou se trefil přesně k tyči! Jehlička nemohl nic vidět – 1:1!

64

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Po chybě domácího brankáře se hosté ujímají vedení! Vobejdova přihrávka na útočníky byla příliš dlouhá, Ferenc pouštěl míč na Brycha, který však nepochopitelně nezasáhl rukou! Brychovi proskočil míč pod nohama a LUKÁŠ KRAJÁK i přes Brychovu snahu faulovat zakončil do prázdné brány – 0:1!

FK Třinec – FC Hradec Králové

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 76. Gajdošík, 85. Gajdošík, 89. Gajdošík – 64. L. Kraják

Karty:   37. Kučera (TRI), 49. Martynek (TRI), 49. Krejčí (TRI), 52. Gomola (TRI), 77. Kalfas (TRI) – 75. Langr (HKR)

FK Třinec: Brych – Kalfas, Minařík, Krejčí (C), Ferenc – Čelůstka (46. Zimka) – Malíř (46. Gajdošík), Kučera, Martynek (87. Melecký), Králíček (72. Pustka) – Gavlák (46. Gomola). Trenér: Kamil Papuga.
Náhradníci: Orawski – Melecký, Gajdošík, Gomola, Zimka, Bujok, Pustka.

FC Hradec Králové: Jehlička – O. Kraják, Zezula, P. Drozd, D. Drozd – Vobejda (C) – Kayamba, Schwarz (54. L. Kraják), Zorvan (72. Ptáček), Heger (46. Lacina) – Langr. Trenér: Milan Frimmel.
Náhradníci: Ordelt – Lacina, Ptáček, L. Kraják, Pago.

Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Radim Duda, Jaroslav Mikeska

Diváci: 45