Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

RCD Espanyol Barcelona – Elche CF

1:1

konec (1:0)

06.04.2015, 20:00 • Martin Doležal

Tipsport: 1.62 3.9 5.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky poločasu:
Držení míče: 41% – 59%
Střely celkem: 4 – 8
Střely na branku: 2 – 2
Rohy: 4 – 4
Ofsajdy: 4 – 2
Fauly: 18 – 16
Žluté karty: 3 – 3 (21:49:39)
Je konec a zápas tak končí remízou. Ve druhé části bylo Elche jasně lepším týmem a minimálně bod pro hosty je tak naprosto zasloužený. Barcelona se převážně jen bránila a ačkoliv šanci Jonathase z 61. minuty ještě ustála. Na následnou akci ze 77. minuty, kdy se prosadil Herrera již domácí nedokázali zareagovat. To je pro dnešek vše. Já vám přeji příjemný zbytek večera.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Centr do vápna vyslal Lucas. Pas zmiňovaného hráče ale nedokázal nikdo z domácích odhlavičkovat mezi prostor tří tyčí.

90+1

Souboj u postranní čáry vyšel ve prospěch domácích. Ti následně vhazovali a velice rychle se dostali na útočnou polovinu, kde vytěžili roh.

90

Nastavují se celkem tři minuty k dobru.

89

Lucas se snažil centrovat ze střední vzdálenosti. Pas se mu nicméně nepovedl, protože trefil prvně stojícího protihráče.

88

Celek Espanyolu strávil chvílí na útočné polovině, ale po krátké kombinační souhře balón odevzdál a Barcelonští se vrátili bránit.

87

Krátce na to přišel rohový kop hostů. Albacar centroval k bližší tyči, jenže jeho přízemní centr dokázali protihráči bez potíží zneškodnit.

86

Dohrál Rodriguez, který právě odchází a přenechá svou pozici pro Gimenéze.

84

Hosté poměrně hodně riskují, čehož se domácí snaží logicky využít. Elche s remízou evidentně spokojeno není. Uvidíme, jak to v následujících minutách bude vypadat.

83

García se neuhlídl a jako kočka po myši se vrhl po balónu. Ten sice ukořistil do své moci, ale dopomohl si při tom faulu.

82

Následný roh Elche dokázalo ustát a kopat se bude od hostující svatyně.

81

Jenže domácí mohli jít opět do vedení! García se z ničeho nic zjevil úplně sám před Tytońem. Toho se snažil propálilt z otočky, ale neuspěl.

80

V této chvíli to bude pro Barcelonu ještě hodně nepříjemný závěr, protože se dá očekávat, že hosté budou chtít zápas zcela otočit.

78

Na to Barcelona reaguje střídám. Stažen je López místo kterého si zahraje Caicedo.

Cristian HERRERA - 1:1

77

Elche právě vstřelilo branku!
Tohle přijít muselo. Defenzíva Espanyolu nedokázala ustát tlake soupeře a je vyrovnáno. Jonathas si elegenantně přehodil míč z pravé nohy na levou a vypálil. S tím si sice Casilla ještě porazil, jenže na následnou dorážku CRISTIANA HERRERY již nedosáhl.

76

Za domácí odstupuje Sevilla. Do hry se naopak podívá Caňas.

RCD Espanyol Barcelona – Elche CF

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 17. S. García – 77. C. Herrera

Karty:   26. Sevilla (ESB), 47. H. Moreno (ESB), 65. Fuentes (ESB) – 34. Adrián González (ELC), 72. Mosquera (ELC), 75. Ángel (ELC)

RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Arbilla, Colotto, H. Moreno, Fuentes – J. López (78. Caicedo), Abraham González – Vázquez, Sevilla (76. Cañas), Stuani (63. V. Álvarez) – S. García.
Náhradníci: Pau – Mattioni, V. Álvarez, V. Sánchez, Cañas, Caicedo, Montañés.

Elche CF: Tytoń – Dam. Suárez, Lombán, Ángel, Albacar – Adrián González (62. C. Herrera), Mosquera – Coro (73. G. Rodrigues), Fajr, Víctor (86. Giménez Candela) – Jonathas.
Náhradníci: M. Herrera – Cisma, Roco, C. Herrera, G. Rodrigues, Giménez Candela, Pašalić.

Rozhodčí: Pérez – Matías, Hernandéz