Menu

Hokej

Mistrovství ČR - 8. třída

HC Motor České Budějovice – HC Vítkovice Ridera

2:6

konec (0:2, 0:3, 2:1)

28.03.2015, 13:35 • Malá hala, Hradec Králové • Přemysl Ježek

Vítkovice Steel v konečném zúčtování naprosto zaslouženě ovládají dnešní střetnutí. Byli vždy ve správný čas na správném místě a to je nejen v hokeji potřeba. Z týmu poražených Budějovic byl nejvíce vidět brankář Dvořák, který zachránil svůj celek od ještě mnohem větší gólové nadílky. Z vítkovické strany byl z mého pohledu nejlepším hráčem Jakub Kynlár. S přáním hezkého dne se s vámi loučím. (15:47:35)

60:00

Konec zápasu.

59:50

O vítězích a poražených je v dnešním zápase rozhodnuto.

58:55

Motor zakládá jedno z posledních utočných snažení v zápase.

57:46

Za zdržování hry, kdy vyhodil kotouč na svou střídačku, je potrestán hráč Steelu, Tomáš Vjačka. Dostává dvouminutový trest.

56:50

Hra se teď nejvíce odehrává ve středním pásmu, kde je k vidění velké množství nepřesností.

55:10

Budějovická snaha o dorování nepříznivého skóre zřejmě definitivně opadla.

53:20

Vítkovice právě vstřelily branku!
Máme tu zřejmě definitivní pojistku pro HC Vítkovice Steel! TOMÁŠ VJAČKA se nejlépe zorientoval ve schrumáži před Dvořákem a i s přispěním štěstí dopravil kotouč za brankovou čáru. Utkání je tak zřejmě definitivně rozhodnuto.

51:54

Hráč týmu Vítkovice Steel, Řehák, teď nepřesně rozehrál a málem nabídl možnost ke skórování pro Motor! Zasahuje ovšem pozorný Dobeš.

51:02

Hra nabírá na spádu a obě mužstva se předhánějí v útočné aktivitě. Teď například pálil vítkovický Pastor. Dvořák byl ale připraven.

49:45

Budějovice na hřišti velmi ožily a vidíme i od nich touhu vyhrát utkání. Škoda pro ně, že takto nehrají od začátku střetnutí.

49:06

Hra je teď velmi bojovná a o důraz není nouze.

46:54

Za vražení na hrazení je vyloučen hráč týmu HC Motor České Budějovice, Tomáš Bernat. Odsedí si dvě minuty na trestné lavici.

46:28

České Budějovice právě vstřelily branku!
Neuplynulo dlouho a máme tu další branku v podání Motoru. Tentokrát si střelec a asistent akorát prohodili role. Martin Beránek našel přesně MATĚJE TOMANA, který z mezikruží dává Motoru naději. Cesta je ale ještě dlouhá, mezi týmy je stále tříbrankový rozdíl. Asistence: Martin Beránek

44:11

České Budějovice právě vstřelily branku!
Že by drama? K tomu máme ještě hodně daleko, ale první krok je také krok. Po střele od modré čáry se prosazuje MARTIN BERÁNEK. Dobeš přitom puk zachytil, ale posléze se mu vykutálel z výstroje a došoural se za brankovou čáru. Asistence: Matěj Toman

43:11

Budeme svědky další přesilové hry. Z budějovické strany je vyloučen Matěj Fríd, který si odpyká dvouminutový trest za sekání.

43:10

Vítkovičtí si jsou zřejmě velmi dobře vědomi svého vedení a kontrolují hru.

42:37

Lehkou převahu v držení kotouče mají hráči Motoru. K ohrožení branky se ale zatím nedostali.

40:53

První třetina začala ve vlažném tempu a žádný tým se nedere do ofenzivy.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je minulostí. Vítkovice potvrzují dominanci v tomto zápase a zdá se být rozhodnuto. Scénář utkání je přitom pořád stejný a hra nevypadá zdaleka tak jednoznačně. HC Vítkovice Steel jsou ovšem dříve u kotouče a působí dravěji. Ve třetí třetině se máme na co těšit. Dá Motor alespoň čestnou branku?

40:00

Druhá třetina skončila.

39:43

Vítkovice právě vstřelily branku!
Jakoby ADAM BERÁNEK nechtěl připustit, že mu předchozí branka nebyla uznána! Nádherně se uvolnil na modré čáře, prošel přes jednoho z bránících hráčů a střelou mezi betony Dvořáka posílá Steel již do pětibrankového vedení! Asistence: Jakub Kylnár

39:19

Máme jeden likvidační zákrok! Za úder do oblasti hlavy a krku je vyloučen na 5 minut plus do konce utkání hráč Vítkovic Jan Vojtovič.

39:03

Vítkovice právě vstřelily branku!
VOJTĚCH PLÁNKA se zapisuje na střeleckou listinu. Po individuální akci po levé straně hřiště zakončuje přesně k pravé tyči Dvořákovy branky!

37:01

Krásná individuální akce vítkovického Beránka není nakonec uznaná jako gólová! Důvodem je postavení útočícího hráče v brankovišti. Nicméně útočník Steelu musí dostat pochvalu, jeho průnik skrz několik obránců Motoru byl obdivuhodný!

36:35

Kryštof Šánek si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění

35:50

Vhazování před Dvořákem vyhrál Fríd a Motor tak může zahájit útočné snažení.

35:11

Budějovičtí ale zápas ještě nevzdali. Na obrat v tomto zápase ale budou potřebovat i něco navíc.

34:34

Vítkovice jsou agresivnější na puku a to dělá Motoru velké problémy.

32:03

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak to byl brejk jako víno! V početní nevýhodě ujel všem protivníkům DAVID PASTOR, který se z bezprostřední blízkosti před Dobešem nemýlil. Asistence: Jakub Kylnár

30:42

A vyloučení i na druhé straně. Vítkovický Szymon Bieniek už usedá na trestnou lavici za krosček.

30:12

Steel jako by více toužil po vítězství. Jsou většinou dříve u kotouče a vyhrávají osobní souboje. Budějovice drží v zápase hlavně brankář Dvořák.

29:06

Obránce Budějovic Jiří Dvořák si s ničím nelámal hlavu a vyhazuje kotouč přes celé kluziště.

28:10

Vítkovice jsou doslova nastěhováni před brankou Motoru! Precizním zákrokem se ovšem opět zaskvěl Dvořák! Drží svůj tým zatím nad vodou.

27:10

Jakub Čížek z Českých Budějovic si odsedí dvě minuty za podražení. Je tu možnost pro Steel!

26:19

Velká mela plná důrazu se teď odehrála před Dobešem. Po menší roztržce se ale opět pokračuje.

25:34

Hra teď na malou chvíli zvolnila a obě mužstva ubrala z důrazu.

23:37

Obrovská šance Vítkovic a precizní zákrok Dvořáka! Za zásahy proti střelám Pastora a Tvrdého si zaslouží absolutorium!

22:33

Vhazování před Dobešem se strhlo ve velkou melu o kotouč. Budějovice se ale v pásmu udržely.

21:45

Budějovice teď málem zahrozily z brejku, pozorný Šťastný ale celou situaci včas zachránil.

20:28

Vítkovice začínají aktivněji a ihned okupují branku Dvořákovu svatyni.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu střetnutí, ve které jsme zatím viděli góly pouze v budějovické síti. Steel působil v klíčových momentech utkání rozhodněji a přímočařeji, což se projevilo i na ukazateli skóre. Druhá třetina začne začne zhruba ve 14:21.

20:00

První třetina skončila.

19:50

Budějovický Bernat teď šikovně objel branku. Jeho zpětná přihrávka do prostoru před Dobeše ovšem neměla přesnost.

18:26

Budějovice jsou opařené a marně se snaží udržet v obranném pásmu Steelu.

17:08

Hráč týmu Vítkovice Steel Adam Beránek již usedl na trestnou lavici. Provinil se podražením protihráče a čeká ho dvouminutový trest.

16:32

Vítkovice právě vstřelily branku!
Na časomíře již svítí stav 0:2! Po sérii střel se prosadil JAKUB KYNLÁR, který vypálil od modré čáry naprosto přesně. Na gólovou střelu mu přesně nabil Jan Vojtovič. Vítkovice zdají být v pohodě a vedou již rozdílem dvou branek. Asistence: Jan Vojtovič

15:10

Jakub Čížek z Českých Budějovic si odsedí dvě minuty za sekání.

14:35

Velká šance pro Vítkovice! V přečíslení dva na jednoho ovšem selhal vítkovický kapitán Zapletal. Jeho střela jenom olízla levou tyč Dvořákovy branky.

13:36

Hra je teď velmi bojovná a to se projevilo i na trestný lavicích. Soubežně jsou vyloučeni hráči Welser a Kočí. Oba dva si odsedí dvě minuty, první za hrubost, druhý za držení protihráče.

12:42

Vítkovický Kylnář teď zabojoval o kotouč před svojí brankou. Skvělá ukázka důrazu.

11:37

Motor vše ubránil s noblesou a vyhazuje kotouč do středního pásma.

11:07

Za malou chvílí budeme svědky vhazování před budějovickou brankou.

10:46

Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou a obě mužstva se střídají v držení kotouče.

08:42

Vítkovice po vstřelené brance ožily a okupují branku Budějovic.

05:01

Vítkovice právě vstřelily branku!
Prakticky z ničeho se ujímá Steel vedení. Po rychlém přechodu do útoku a efektivní zpětné přihrávce se prosadili hosté a jdou do vedení. Střelcem branky je JAN VOJTOVIČ. Stav utkání 0:1! Asistence: Matěj Řehák.

00:28

Budějovice jsou jako první u kotouče a zahájili své první útočné snažení. Vše ovšem řeší pohotovým zákrokem Dobeš.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Motor České Budějovice: Dvořák – Grgurič, Procházka "C", Šťastný, Dekret, Voráček, Dvořák, Janoušek, Mojžíš – Brousek, Fríd, Grossmann, Beránek, Welser, Toman, Bartoš, Hrubec, Bernat, Šuhaj, Čížek. Trenér: Aleš Dvořák

HC Vítkovice Steel: Dobeš – Kočí, Popelář, Řehák, Becher, Bieniek, Zapletal "C", Šánek, Zajíc, Kylnár, Tvrdý, Vojtovič, Pastor, Plánka, Beránek, Vjačka. Trenér: Radoslav Kuřidým.
Dobrý den,

vítejte u sledování Mládežnického MČR klubů ve kterém se střetnou týmy Českých Budějovic a Vítkovic. Konkrétně máme na programu 4. kolo hracího programu.

HC Motor České Budějovice

Motor nevstoupil do finálového turnaje podle svých představ. Na kontě má 2 porážky a jedno vítězství, které ukořistil nad drtivou výhrou nad Přerovem v poměru 6:1. Ve zbývajících dvou utkáních ovšem Budějovickým nefungovala defenziva. Hned v prvním kole schytali pětigólový příděl od pražské Sparty. Ve 3. kole potom následoval identický příběh. Budějovičtí pětkrát inkasovali a ani tři vstřelené branky na konečné prohře s Plzní nic nezměnily.


HC Vítkovice Steel

Vítkovičtí jsou na tom o poznání lépe, než jejich dnešní soupeř. Vyhřívají se s dvoubodovým náskokem na prozatimní druhé příčce aktuální tabulky. Steel zvládl dvě ze tří utkání, když hned v 1. kole deklasoval plzeňský celek v poměru 1:7. Na toto povedené vystoupení navázal i v druhém hracím dni, kdy porazil místní Hradec Králové 4:2. Po tomto slibném rozjezdu ovšem následovala nečekaná porážka. Vítkovice ve 3. kole podlehly Přerovu 5:2 a mají v dalším utkání co napravovat.

Jak dopadne dnešní souboj můžete sledovat od 13:30. Buďte u toho!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

HC Motor České Budějovice – HC Vítkovice Ridera

2:6

konec (0:2, 0:3, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 45. Beránek (Toman), 47. Toman (Beránek) – 6. Vojtovič (Řehák), 17. Kynlár (Vojtovič), 33. Pastor (Kylnár), 40. Plánka, 40. Beránek, 54. Vjačka

HC Motor České Budějovice: Dvořák – Grgurič, Procházka "C", Šťastný, Dekret, Voráček, Dvořák, Janoušek, Mojžíš – Brousek, Fríd, Grossmann, Beránek, Welser, Toman, Bartoš, Hrubec, Bernat, Šuhaj, Čížek. Trenér: Aleš Dvořák

HC Vítkovice Ridera: Dobeš – Kočí, Popelář, Řehák, Becher, Bieniek, Zapletal "C", Šánek, Zajíc, Kylnár, Tvrdý, Vojtovič, Pastor, Plánka, Beránek, Vjačka. Trenér: Radoslav Kuřidým

Průběh zápasu
1. třetina
05:01
13:36
15:10
16:32
Po 1. třetině
2. třetina
27:10
30:42
32:03
36:35
39:03
39:19
39:43
Po 2. třetině
3. třetina
43:11
44:11
46:28
46:54
53:20
57:46
Konec