Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

Loko Vltavín – FC Chomutov

4:0

konec (3:0)

28.03.2015, 10:15 • Stadion Na Plynárně, ul. U Průhonu, Praha - Holešovice • Vladimír Koča (@vkoca)

59

Vltavín právě vstřelil branku!

Abena si zpracoval míč, chtěl vystřelit, ale při kličce na pravou ruku si balon hodně ukopl. Volný balon si vzal do parády ROBERT TURÁK, který levou nohou zpoza vápna trefil krásně k tyči. Zaťko byl opět bezmocný.

Robert TURÁK - 3:0

40

Vltavín právě vstřelil branku!
Míč se po zblokované tvrdé střele dostal k Turákovi. Brankař Zaťko byl v tu chvíli už překonaný, jelikož reagoval na první střelu. ROBERT TURÁK pak s klidem z metru míč do prázdné brány doklepl.

Jan HODAS - 2:0

37

Vltavín právě vstřelil branku!
JAN HODAS konečně uspěl. Po přihrávce na levé křídlo, kam si aktivně naběhl, šel znovu téměř nehlídán zleva na Zaťka. Ve finální fázi se pak rozhodl pro tvrdou střelu, s kterou slavil úspěch.

Robert TURÁK - 1:0

25

Vltavín právě vstřelil branku!
Parádní akce domácího celku. David Mařík znovu obehrál mladého Haspru, předložil tvrdý centr na kopačku ROBERTA TURÁKA a ten jen s nastavenou nohou perfektně nasměroval míč za Zaťkova záda. Turák zakončoval z malého vápna, kde zůstal úplně volný.

Loko Vltavín – FC Chomutov

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 25. Turák, 37. Hodas, 40. Turák, 59. Turák

Loko Vltavín: Havránek – Hodas (54. Horák), Komárek (C), Abena (87. Dobiáš), Krolop (65. Valíček), Mařík, Uvíra, Láncz, Pozníček (72. Zelenka), Turák (81. Macháček), Podzimek.
Náhradníci: Hlaváč – Valíček, Macháček, Dobiáš, Horák, Zelenka, Dvořák

FC Chomutov: Zaťko – Hyneš, Jindráček (64. Awuku), Bohata (13. Kravar, 64. Fišekovič), Haspra, Kubík, Pikl (C) (76. Adjei), Česlák, Strada, Boček, Klimeš.
Náhradníci: Tvrdoň – Awuku, Adjei, Fišekovič, Kravar

Rozhodčí: Melničuk – Štěrba, Tvrdík. Delegát: Andrejs