Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Bulharsko – Itálie

2:2

konec (2:1)

28.03.2015, 20:45 • Jan Thöma (@Honzajs45)

Tipsport: 4.2 3.53 1.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

ÉDER - 2:2

84

Itálie právě vstřelila branku!
Obrovská eufórie vypukla na střídačce Itálie. Ke střele na hranici pokutového území se dostal ÉDER, který se prosadil hned ve svém prvním utkání za reprezentaci. Asistence: Roberto Soriano.

Ilijan MICANSKI - 2:1

17

Bulharsko právě vstřelilo branku!
Milanov zatáhl míč do pokutového území, odkud centroval doprostřed na lépe postaveného ILIANA MICANSKIHO, který k radosti všech přítomných posílá Bulharsko do vedení. Domácí fanoušci jsou v eufónii ze strhujícího začátku utkání. Asistence: Georgi Milanov.

Ivelin POPOV - 1:1

12

Bulharsko právě vstřelilo branku!
IVELIN POPOV dostal před pokutovým územím až příliš mnoho prostoru, jeho střela zpoza šestnáctky k levé dolní tyči zapadla do branky a je srovnáno. Domácí fanoušci otřásají celým stadionem. Tak toto je opravdu úchvatný začátek zápasu.

Jordan MINEV - 0:1

4

Itálie právě vstřelila branku!
Tak tohle je opravdu nečekaný úvod zápasu. Před Bertolaccim se otevřel na levé straně prostor, takže si vyběhl až k rohovému praporku odkud vyslal centr do vápna, který si do vlastní branky nešťastně srazil JORDAN MINEV.

Bulharsko – Itálie

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 12. I. Popov, 17. Micanski (Milanov) – 4. Minev (vla.), 84. Éder (Soriano)

Karty:   56. Djakov (BUL) – 83. Immobile (ITA), 88. Soriano (ITA), 90. Darmian (ITA)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:10.

Bulharsko: Mihajlov – Manolev, Bodurov, Alexandrov, Minev – Gadžev, Djakov (C) – Milanov (89. V. Vasilev), I. Popov (90+2. Slavčev), Alexandrov – Micanski (73. Božinov).
Náhradníci: Mitrev, V. Stojanov – Bandalovski, Božinov, Čočev, Malinov, Slavčev, Terziev, Tonev, R. Vasilev, V. Vasilev, Stojčev.

Itálie: Sirigu – Barzagli, Bonucci, Chiellini (C) – Antonelli (77. Gabbiadini), Candreva, Verratti, Bertolacci (72. Soriano), Darmian – Zaza (58. Éder), Immobile.
Náhradníci: Marchetti – Cerci, Gabbiadini, Moretti, Parolo, Pellè, Ranocchia, Soriano, Valdifiori, Éder, Vázquez.