Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Chorvatsko – Norsko

5:1

konec (1:0)

28.03.2015, 18:00 • Maksimir Stadium (Záhřeb) • Jan Thöma (@Honzajs45)

Tipsport: 1.45 4.4 7.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Daniel PRANJIĆ - 5:1

90+3

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Domácí dávají další branku a druhou v oslabení. Modrič posunul míč do pokutového území na DANIJELA PRANJIĆE, jehož první střelu zablokoval obránce, ale záložník Chorvatska se dostal ke druhé střele, která sice byla ještě tečována a končí v brance.

88

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Milan Badelj.

Gordon SCHILDENFELD - 4:1

87

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Darijo Srna rozehrál rohový kop a svým centrem mířil do malého vápna, kde si po míč nejvýše doskočil GORDON SCHILDENFELD, který zvyšuje na 4:1. Obrana Norů si opět počínala poněkud laxním způsobem při bránění. Asistence: Darijo Srna.

83

Žlutou kartu dostává Jone Samuelsen (Norsko).

Alexander TETTEY - 3:1

81

Norsko právě vstřelilo branku!
Po rychlém protiútoku Norů se do zakončení dostal ALEXANDER TETTEY, který obdržel přihrávku z pokutového území na velké vápno od Sammuelsena, odkud vypálil. Jeho střelu ještě tečoval obránce Vida, takže domácí brankář Subašič byl bez šance. Asistence: Jone Samuelsen.

80

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Mohamed Elyounoussi, přichází Mohammed Abdellaoue.

76

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Gordon Schildenfeld.

Červená karta pro Ćorluku.

74

Ćorluka v dnešním zápase dohrál, neboť uviděl od hlavního rozhodčího druhou žlutou kartu a následně červenou. Chorvatský stoper odnesl simulování Elyounoussiho.

70

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Ivica Olić, přichází Andrej Kramarić.

69

K míči se postavil Elyounousi, který jej napálil pouze do tyče, čímž odmítl snížení a případné zdramatizování utkání.

69

Centrovaný míč do pokutového území směřoval na Elyounoussiho, kterého k zemi poslal Ćorluka. Hlavní rozhodčí Carballo odpískal penaltu pro hosty a domácímu obránci ukazuje žlutou kartu.

Ivica OLIĆ - 3:0

66

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Modrič nacentroval míč do pokutového území, kde se k němu díky laxnímu přístupu dostal IVICA OLIČ, který prodral míč pod brankářem Nylanda, čímž posílá Chorvatsko do tříbrankového vedení. Pro Oliče se jedná o dvacátou branku v národním dresu.

61

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Mats Møller Dæhli, přichází Håvard Nielsen.

Ivan PERIŠIČ - 2:0

55

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Z pravé strany posunul míč Srna na IVANA PERIŠIČE, jenž si jej ještě vyměnil s Ivanem Rakitičem, ten se prezentoval krásnou přihrávkou patičkou, Perišič si následně potáhl míč víc na střed a technickou střelou k levé tyči rozvlnil síť. Asistence: Ivan Rakitič.

35

Nordveit dostal žlutou kartu za faul na Mandžukiče, kterého fauloval před pokutovým území Norska. Za to jeho parťák Elyounoussi obdržel žlutý kartónek za protesty.

32

První žlutou kartu v zápase uviděl norský Martin Linnes.

Marcelo BROZOVIĆ - 1:0

30

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Olič na hranici velkého vápna přistrčil míč na z druhé vlny nabíhajícího MARCELA BROZOVIČE, který se svou střelou nemýlil a posílá Chorvatsko do vedení, čímž rozveselil domácí kotel fanoušků.

19

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Per Ciljan Skjelbred, přichází Jone Samuelsen.

Chorvatsko – Norsko

5:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. Brozović (Olić), 55. Perišič (Rakitić), 66. Olić, 87. Schildenfeld (Srna), 90+3. Pranjić – 81. Tettey (Samuelsen)

Karty:   69. Ćorluka (CRO) – 32. Linnes (NOR), 35. Elyounoussi (NOR), 35. Nordtveit (NOR), 83. Samuelsen (NOR)   74. Ćorluka (CRO)

Neproměněná penalta: 69. Elyounoussi (NOR), mimo

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:3.

Chorvatsko: Subašič – Srna (C), Ćorluka, Vida, Pranjić – Brozović, Modrić – Perišič, Rakitić (76. Schildenfeld), Olić (70. Kramarić) – Mandžukić (88. Badelj).
Náhradníci: Kalinić, Vargić – Badelj, Halilović, Kramarić, Leovac, Mitrović, Pjaca, Rebić, Sharbini, Schildenfeld, Vrsaljko.

Norsko: Nyland – Høgli, Forren, Nordtveit, Linnes – Skjelbred (C) (19. Samuelsen), Johansen, Tettey, Møller Dæhli (61. Nielsen) – Elyounoussi (80. Abdellaoue) – Ødegaard.
Náhradníci: Grytebust, Hansen – Abdellaoue, Gabrielsen, Hedenstad, Henriksen, Hovland, Nielsen, Konradsen, Samuelsen, Singh.

Rozhodčí: Carballo – Alonson, Yuste – Cebrian