Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Belgie – Kypr

5:0

konec (2:0)

28.03.2015, 20:45 • Stade Roi Baudouin (Kapacita: 50 122) • Martin Penker

Tipsport: 1.07 10.5 33.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Rozhodčí nastavuje 2 minuty.

84

Hosté střídají. Hřiště opouští Makrides a místo něj nastupuje Kastanos.

Michy BATSHUAYI - 5:0

80

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí vedou už o pět branek! Hosté nyní chybovali v obranné fázi a téměř darovali gól domácím, Nainggolan našel na hranici vápna svou přihrávkou nového muže na trávníku MICHYHO BATSHUAYIHO, který z bezprostřední blízkosti překonává Kissase popáté.

77

Domácí střídají. Hřiště opouští Benteke a místo něj nastupuje Batshuayi.

72

Kompany se nyní fantasticky uvolnil ve vápně přes dva obránce, poté vyslal tvrdou střelu na branku, míč však končí daleko vedle levé tyče.

71

Nyní si přichystali také střídání hosté. Hřiště opouští Makris a místo něj nastupuje Eleftheriou.

69

Domácí si přichystali hned dvojnásobné střídání. Hřiště opouští střelec dvou branek Fellaini a střelec jedné branky Hazard a místo nich nastupují Ferreira Carrasco a Mertens.

Eden HAZARD - 4:0

67

Belgie právě vstřelila branku!
A ihned vzápětí je tu další gól v hostující brance! EDEN HAZARD dostal skvělou přihrávku do vápna od Witsela, poté si navedl míč na pravou nohu a technickou střelou na vzdálenější tyč překonává o tyč Kissase.

Marouane FELLAINI - 3:0

66

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí střílí třetí branku! MAROUANE FELLAINI napřáhl z hranice vápna a technickou střelou na zadní tyč překonává dnes již podruhé Kissase.

57

Hosté střídají. Hřiště opouští Laban a místo něj nastupuje Economides.

44

Obrovská šance domácích! Nainggolan poslal z pravé strany skvělý přízemní centr do vápna přesně na Witsela, toho však fantastickým zákrokem vychytal Kissas.

Christian BENTEKE - 2:0

35

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí vedou už o dvě branky! Eden Hazard našel z pravé strany skvělým centrem ve vápně CHRISTIANA BENTEKEHO a ten svou hlavou nedal Kissasovi žádnou šanci.

31

Hazard si nyní skvěle narazil s Witselem a jeho následnou střelou z uvnitř vápna Kissas skvěle chytá.

Marouane FELLAINI - 1:0

21

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají do vedení! MAROUANE FELLAINI se dostal po mnoha odrazech ve vápně k míči a svou střelou k pravé tyči nedal Kissasovi žádnou šanci.

12

Hazard nyní fantastickou přihrávkou našel ve vápně úplně volného De Bruyneho, ten se snažil tvrdou střelou překonat Kissase, ten však předvedl skvělý zákrok a jeho střelu vyráží do zámezí.

Belgie – Kypr

5:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 21. Fellaini, 35. Benteke (E. Hazard), 66. Fellaini (Alderweireld), 67. E. Hazard (Witsel), 80. Batshuayi (Nainggolan)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 6:1.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Kompany (C), Lombaerts, Vertonghen – Nainggolan, Witsel – De Bruyne, Fellaini (69. Ferreira-Carrasco), E. Hazard (69. Mertens) – Benteke (77. Batshuayi).
Náhradníci: J-F. Gillet, Mignolet – Batshuayi, Ciman, Dembélé, Denayer, Deschacht, Ferreira-Carrasco, Chadli, Mertens, Origi, Vanden Borre.

Kypr: Kissas – Antoniades, Laifis, Merkis, Kyriakou – Laban (57. Economides), Nicolaou – Sotiriou, Makrides (C) (84. Kastanos), Makris (71. Eleftheriou) – Mitidis.
Náhradníci: Kittos, Panagi – Artymatas, Economides, Eleftheriou, Englezou, Charalambous, Kastanos, Kolokoudias, Mintikkis, Sielis.

Rozhodčí: Hațegan – Șovre, Ghinguleac