Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Česko – Lotyšsko

1:1

konec (0:1)

28.03.2015, 18:00 • Stadion Eden, Praha • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.17 7.5 20.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Daridovu ránu brankář Vanins pouze vyrazil před sebe a Tomáš Necid měl na kopačce tříbodovou trefu, ovšem trefil pouze ležícího lotyšského brankáře!

90+1

Žlutou kartu si v ruce sudího Estrady prohlíží Bořek Dočkal.

Václav PILAŘ - 1:1

90

Česko právě vstřelilo branku!
Půlminutu před uplynutím normální hrací doby se české obecenstvo dočkalo! Procházka dostal přesný pas do pokutového území, jeho ránu ještě Vanins vyrazil, VÁCLAV PILAŘ už ale dorážel míč do prázdné branky!

Šabalova šance

87

Vršovická aréna naprosto umlkla v momentě, kdy Čech nenačasoval dobře své vyběhnutí z branky daleko do pole, Šabala uspěl v osobním souboji s Limberským a slavného brankáře přehodil, míč se ale dokutálel pár decimetrů vedle české branky!

81

O několik desítek sekund později kouskuje hru střídáním i hostující trenér Pahars, jenž stahuje ze hry dosud jediného střelce zápasu Višnakovse, kterého nahrazuje Aleksandrs Fertovs.

80

David Lafata za potlesku domácích fanoušků přepouští své místo sparťanskému spoluhráči Václavu Kadlecovi.

70

Freimanis smetl rozběhnutého Limberského a za svůj počin vidí zcela podle očekávání žlutou kartu.

66

Lotyšské střídání, dnešní oslavenec Olegs Laizāns přepouští místo ve hře Janisi Ikaunieksovi.

Skvělý zákrok Petra Čecha

64

Lotyši vedli odpověď středem hřiště a Rakels vyslal z dálky štiplavou ránu mířící pod břevno, Čech ale využil své výšky a dokázal ji vytáhnout nad branku!

Hlavička Lafaty

62

Na skvělý Dočkalův centr si naběhl Lafata a brankář Vanins musel vytasit fantastický zákrok k udržení nuly na svém kontě!

Střela Procházky

60

Čeští fotbalisté uzamkli soupeře v jeho pokutovém území, sérii centrů zakončil Procházka ránou do odraženého balónu, nasměroval jej ale vedle lotyšské branky.

58

Výrazná změna v české sestavě, Krejčího nahrazuje Tomáš Necid. To znamená, že Pilař se posune z pravého okraje hřiště k levému, Dočkal se vrátí doprava a na hrotu budou operovat Lafata s Necidem.

51

Poprvé dnes domácí fotbalisté zahrozili i vzduchem, to když Krejčí posadil míč na hlavu Lafaty, jenž ale obloučkem trefil pouze břevno z horní strany konstrukce branky.

Faul Limberského

47

Limberský je za zákrok na Laizanse napomenut žlutou kartou.

46

Do druhého dějství český lodivod Vrba změnil svoji aktuální jedenáctku, do které zařadil Pilaře místo Plašila.

Lotyšská šance

35

Šance zatím mají pouze Lotyši! Po dalším rohovém kopu Zjuzinse míč velmi nebezpečně proletěl pokutovým územím Čechů, hned před dvojicí Lotyšů zívala takřka prázdná branka, nikdo ale nedokázal míč zasáhnout.

Aleksejs VIŠNAKOVS - 0:1

30

Lotyšsko právě vstřelilo branku!
Češi rozehráli naprosto katastrofálně standardní situaci na útočné polovině, Plašilovi, jenž byl pětadvacet metrů od lotyšské branky v roli posledního, míč utekl a ALEKSEJEVS VIŠNAKOVS po dlouhém sólu prostřelil Čecha!

Faul Gorkšse

29

Gorkšs u postranní čáry nedovoleně zasáhl proti rozběhnutému Gebre Selassiemu a jeho počínání je oceněno žlutým kartónkem v ruce španělského sudího.

Gorkšsova hlavička

3

Na Zjuzinsův centr od rohového praporku si naskočil Gorkšs, lotyšský kapitán v nebezpečné pozici českou branku těsně míjí!

Česko – Lotyšsko

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90. Pilař – 30. Višnakovs (Zjuzins)

Karty:   47. Limberský (CZE), 90+1. Dočkal (CZE) – 29. Gorkšs (LAT), 70. Freimanis (LAT)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:5.

Česko: Čech – Gebre Selassie, Procházka, M. Kadlec, Limberský – Darida, Dočkal – Krejčí (58. Necid), Plašil (46. Pilař), Rosický (C) – Lafata (80. V. Kadlec).
Náhradníci: Pavlenka, Vaclík – Mario Holek, Novák, Suchý, Pilař, Pospíšil, Kolář, Vácha, Necid, Hloušek, V. Kadlec.

Lotyšsko: Vaņins – Freimanis, Dubra, Gorkšs (C), Maksimenko – Laizāns (66. Ikaunieks), Tarasovs – Rakels, Zjuzins, Višnakovs (81. Fertovs) – Šabala.
Náhradníci: Koļinko, Šteinbors – Bulvītis, Gabovs, Kurakins, Ikaunieks, Žigajevs, Kovaļovs, Fertovs, Jagodinskis, Sinelnikovs, Višņakovs.

Rozhodčí: Estrada – Martínez, Sobrino (vš. Španělsko)

Diváci: 13 722