Menu

Hokej

Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu

HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec

5:4

po prodl. (0:1, 4:2, 0:1 - 1:0)

18.03.2015, 12:00 • DRFG Arena • Miroslav Vozdecký

64:03

Kometa právě vstřelila branku!
Na ledě propukla obrovská radost domácího výběru! Drtivý tlak Komety nakonec vyústil v rozhodující branku, kterou si připisuje JAN SÜSS. Brněnský útočník se nejrychleji zorientoval na brankovišti a s přehledem zavěsil puk do třinecké sítě. Asistence: Martin Nečas.

60:49

Matěj Novák měl na své holi rozhodující gól. V samostatném úniku ale pouze přestřelil třineckou bránu.

59:47

Třinec právě vstřelil branku!
Tak přece jen přichází v poslední možnou chvíli vyrovnávací trefa. O tu se přesnou forhendovou ránou z mezikruží postaral třinecký útočník s číslem 7 DOMINIK MOLINA. Asistence: Patrik Hrehorčák, Filip Krzak.

56:00

Obrovská šance třineckých hokejistů končí na brankové konstrukci! Tu orazítkoval z prostoru mezi kruhu Jan Hladoník.

50:28

Hra je přerušena poté, co se na ledové ploše po jednom ze střetů ocitl Dominik Molin. Třinecký hráč má nejspíš něco s nohou.

48:19

Hrehorčák vybruslil zpoza brány a snažil se propasírovat puk mezi Dostálovými betony. Brněnský brankář ale předvedl jistý zákrok a nedovolil třineckým hokejistům vyrovnat.

46:50

Martin Nečas dostává dvouminutový trest poté, co vystřelil puk z vlastní třetiny mimo ledovou plochu. Třinec má šanci na vyrovnání.

39:55

Ještě před druhou sirénou orazítkoval z oblasti mezi kruhy břevno domácí brány René Najsar.

38:54

S vyloučeními se v dnešním duelu roztrhl pytel. Dalším, kdo stráví na trestné lavici dvě minuty, je Patrik Vašíček. Dvě minuty za nedovolené bránění.

38:13

Vyrovnání na své holi měl Najsar. Puk mu ale na poslední chvíli sjel. Jeho střela z mezikruží tak měla pouze propagační charakter.

36:46

Kometa právě vstřelila branku!
Nakonec to jsou ale domácí hráči, kteří se prosazují v oslabení a jdou podruhé v utkání do jednobrankového vedení. Na pravé straně hřiště se utrhl Martin Nečas, který naservíroval v situaci dva na jednoho puk přesně holi MATĚJE NOVÁKA. Ten měl už poměrně jednoduchou práci, když kotouč dorážel do prázdné brány. Asistence: Martin Nečas.

36:31

Marek Škvrně dostává dvě minuty za vysokou hůl. Třinec má tak šanci jít zpátky do vedení.

32:00

Třinec právě vstřelil branku!
V DRFG aréně je potřetí srovnáno. O to se postaral třinecký kapitán JAN HLADONÍK, který vypálil přesně z vrcholku pravého kruhu. Bez asistence.

28:48

Kometa právě vstřelila branku!
Poprvé v zápase jde domácí Kometa do vedení. Na brankovišti se nejlépe zorientoval MATĚJ SVOBODA, který po sérii odrazů dorazil puk až za Prokopova záda. Asistence: Matěj Novák, Martin Nečas.

27:02

Kometa právě vstřelila branku!
Brňané využívají další početní převahu a srovnávají skóre zápasu. Martin Nečas posunul puk na vrcholek pravého kruhu, odkud LIBOR ZÁBRANSKÝ propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Nečas, Filip Král.

26:29

Rozhodčí udílí další trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Kometa bude hrát dlouho přesilovku pět na tři.

26:04

Další dvouminutový trest na třinecké straně. Dominik Molin stráví na lavici hanby dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

24:43

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté jdou podruhé v zápase do vedení. Po menších zmatcích v domácí obraně se nakonec bekhendovým pokusem prosazuje nádherně z pravého kruhu třinecký bek s číslem osmnáct JAKUB MICHÁLEK. Jeho střela zapadla přesně pod břevno Dostálovy svatyně. Asistence: Miloš Roman.

20:18

Kometa právě vstřelila branku!
Tak to je vskutku raketový vstup do druhé části! Brněnští hokejisté využívají přesilovou hru poté, co Matěj Novák z pravého kruhu našel přesně v mezikruží MARTINA NEČASE. Ten si zkušeně počkal a vymetl pravou šibenice Prokopy brány. Asistence: Matěj Novák, Libor Zábranský.

18:59

Další vyloučení na třinecké straně. Menší trest si odpyká za nedovolené bránění Jan Kalus. Vyrovnají domácí?

16:48

Poprvé v zápase si i hosté zahrají v početní převaze poté, co Roman Jeřábek viditelně mezi kruhy podrazil jednoho z třineckých hráčů, který mohl z nebezpečné pozice zakončovat.

15:04

Vyrovnání měl na holi Martin Nečas, který dostal od modré krásnou přihrávku od Zábranského. Z voleje ovšem nedokázal puk usměrnit přesně.

14:45

Dostál musel vytáhnout další velice slušný zákrok. Proti Przybylově pokusu zblízka vytáhl bleskurychle pravý beton.

14:03

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají z ničeho nic vedení v dnešním utkání, poté, co se puk dostal na osamoceného ADAMA RAŠKU, který stál na levém kruhu. Svoji prudkou ránou do horní poloviny branky propálil bezradného Dostála. Asistence: Patrik Hrehorčák.

11:10

Nečas se šikovně ve středovém kruhu zhostil puku a následně i přesto, že byl hákovaný, nahrál přesně jednomu ze spoluhráčů. Třinečtí každopádně půjdou do čtyř. Menší trest si odsedí Reé Najsar.

03:49

Již při hře pět na pět orazítkoval Filip Král z prostoru mezi kruhy břevno třinecké svatyně.

03:17

Třinečtí mohli jít do vedení. V oslabení totiž všem ujel Hrehorčák. Nakonec si ale kotouč posunul až příliš před sebe. Dostál neměl větší problémy.

01:45

Při pohledné individuální akci byl ale brněnský útočník faulován. Dvouminutový trest si vysloužil Adámek.

01:45

První solidní šance domácí pětice. Od mantinelu si šikovně vybruslil Petr Krejčí, rychlou kličkou si položil bránícího hráče a pak se snažil zasunout puk podél tyčky. Prokop ale odolal.

HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec

5:4

po prodl. (0:1, 4:2, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Nečas (Novák, Zábranský), 28. Zábranský (Nečas, Král), 29. Svoboda (Novák, Nečas), 37. Novák (Nečas), 65. Süss (Nečas) – 15. Raška (Hrehorčák), 25. Michálek (Roman), 32. Hladoník, 60. Molin (Hrehorčák, Krzak)

HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Jeřábek, Zábranský, Kučera, Král, Vašíček, David, Mikyska – Novák Matěj, Gajarský, Škvrně, Krejčí, Matula, Süss, Svoboda, Kunc, Čajkovič, Novák Jan, Nečas

HC Oceláři Třinec: Ochman (Prokop) – Adámek, Klocek, Radzienciak, Marguš, Krzak, Michálek, Rufer – Najsar, Korčák, Molin, Raška, Roman, Przybyla, Kalus, Hrehorčák, Plandor, Papaj, Indrst, Hladoník

Rozhodčí: Skopal – Bernard, Lainka

Průběh zápasu
1. třetina
01:45
11:10
14:03
16:48
18:59
Po 1. třetině
2. třetina
20:18
24:43
26:04
26:29
27:02
28:48
32:00
36:31
36:46
38:54
Po 2. třetině
3. třetina
46:50
59:47
Po 3. třetině
Prodloužení
64:03
po prodl.