Menu

Hokej

Liga staršího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Hvězda Praha

6:2

konec (1:0, 2:1, 3:1)

13.03.2015, 18:20 • ZS Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

56:20

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Havlíčkobrodská družina znovu jasně ukázala, jak silná je při přechodu do útoku! Nádherné sólo vysekl DAVID MICHÁLEK, který se prosmýkl až před bránu Hvězdy a jako takřka vždy se nemýlil, když vymíchal gólmana Smíška! Bez asistence.

54:11

Hvězda právě vstřelila branku!
Havlíčkobrodská obrana teď trochu zaspala a hned ji za to stihl ten nejkrutější možný trest! Puku se chopil TOMÁŠ GRIM, po ose hřiště si sjel blíže bráně a vypustil ze své hole úchvatnou střelu zápěstím, jež odrazem o horní tyčku skončila za Hanákovými zády! Bez asistence.

47:58

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Svěřenci trenéra Adama hrají v neskutečné pohodě a vypadá to, že žádné drama už nedopustí, potupný "bůr" je na světě! Z hole Lukáše Berana docestoval puk k JAKUBU KRAUČUKOVI, jenž se objevil sám před bránou a udělal to krásně, když puk podél tyčky procpal do sítě! Asistence: Lukáš Beran.

46:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Jako kdybych to svým předchozím příspěvkem přivolal, domácí vstřelili už svou čtvrtou branku! Kapitán Tomáš Cejpek se velmi dobře zorientoval v útočném pásmu a poslal puk na hůl osamoceného VOJTĚCHA VEVERKY, který se z bezprostřední blízkosti dokázal trefit krásnou střelou! Asistence: Tomáš Cejpek.

30:30

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
To je hodně důležitá branka pro havlíčkobrodské barvy, jež odskočily soupeři znovu do dvougólového trháku! Jakub Kraučuk ranou z mírného úhlu na pravé straně ještě vyprášil betony gólmana Smíška, ale puk se odrazil k JANU JELÍNKOVI, jenž se štěstím, když se jeho střela ještě odrazila o bránícího hráče Hvězdy, skóroval pod horní tyčku! Asistence: Jakub Kraučuk.

27:13

Hvězda právě vstřelila branku!
Pozor, hosté z hlavního města snižují! Kekula nejprve dokázal zastavit střelu z pravého kruhu. Šance ale pokračovala a Tomáš Grim nabil kotouč na levý kruh, kde si srovnal mířidla FILIP ČMEJLA, který následně propálil přesouvajícího gólmana, jemuž poslal puk do protipohybu na zadní tyč. Asistence: Tomáš Grim.

22:03

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové ustáli své oslabení bez úhony a při hře v plném počtu bleskově udeřili! Od Michala Němce putoval puk k LUKÁŠOVI BERANOVI, který na první pokus ještě zblízka neuspěl, ale napodruhé z dorážky v pádu propasíroval kus černé gumy za Smíškova záda! Asistence: Michal Němec.

02:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to je krásný začátek pro havlíčkobrodské barvy! Rebelové se zabydleli v útočném postavení, Jan Jelínek nabil na modrou čáru JIŘÍMU KOPICOVI, jenž nádhernou ranou, jež se rozhodně nedala chytat, skóroval o vzdálenější tyčku! Asistence: Jan Jelínek.

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Hvězda Praha

6:2

konec (1:0, 2:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Kopic (Jelínek), 23. Beran (M. Němec), 31. J. Jelínek (Kraučuk), 47. V. Veverka (Cejpek), 48. Kraučuk (Beran), 57. Michálek – 28. Čmejla (T. Grim), 55. T. Grim

HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 31. Hanák) – Suchý "A", Lacina, Hrabaň, Bancíř, M. Němec, Kopic – Beran, Jelínek "A", Kraučuk – V. Veverka, Abbrent, Michálek – Hendrych, Cejpek "C", Králíček.

HC Hvězda Praha: Smíšek (Špirek) – J. Grim, Hruška, Čadek, D. Novák, O. Veverka, Svoboda, Hošták, F. Novák, Vidim, Piovarči "C", T. Grim, Čmejla.

Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

Průběh zápasu
1. třetina
02:59
08:03
11:48
19:49
Po 1. třetině
2. třetina
22:03
25:29
26:32
27:13
29:08
30:30
39:30
Po 2. třetině
3. třetina
46:01
47:58
54:11
56:20
Konec