Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Viktoria Žižkov – FC Zlín

1:2

konec (0:1)

08.03.2015, 10:15 • FK Viktoria Žižkov, Seifertova • Jiří Čihák (@jicihak)

Tipsport: 1.83 3.3 3.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Poslední střídání zápasu. V dresu Zlína odstupuje Lukáš Holík, místo něj přichází Lukáš Motal.

83

Zlín podruhé v zápase střídá: Roberta Bartolomeua nahradil Róbert Matějov.

72

Miloše Kopečného střídá v dresu Zlína Rastislav Chmelo.

70

Žižkov právě vstřelil branku!
Po faulu Železníka na polovině soupeře rozehráli domácí bleskurychle standardní situaci dlouhým pasem na RADKA VOLTRA, který se v pádu parádně prosadil na zadní tyč!

68

Miroslav Podrazký teď vylekal skákavou střelou z dvaceti metrů brankáře Dostála, který vyrážel míč pouze k dobíhajícímu Voltrovi. I proti jeho dorážce však stačil zlínský brankář zakročit.

65

Trenér Jindřich Trpišovský reaguje na vývoj zápasu třetím střídáním. tomáše Součka nahradil Zdeněk Folprecht, nejlepší střelec týmu.

63

Zlín právě vstřelil branku!
Po standardní situaci se ale „viktoriáni“ nedostali ani do pokutového území a museli se bránit protiútoku „ševců“. Z levé strany odcentroval na hlavu MILOŠE KOPEČNÉHO Bartolomeu a hostující záložník dokonalým obloučkem překonal Pokorného! Cestu míče jistil na brankové čáře ještě Tomáš Poznar.

53

Domácí nezvládli svou útočnou akci, čehož málem využil Zlín. Holík našel za obranou Poznara, který střílel pouze do náruče Pokorného.

46

Žižkov dnes podruhé střídá, do druhého poločasu vystřídal Josefa Bazala jeho jmenovec Marek.

45

Má slova teď vyvrátil Lukáš Holík, který z levé strany postupoval na Pokorného, který se štěstím vyrazil jeho pokus na roh! Na Holíka se po střele zlobili lépe postavení spoluhráči, kteří si žádali přihrávku do vyložené gólové pozice.

40

Zlín právě vstřelil branku!
Domácí jsou za svou pasivitu potrestáni gólem. Další rohový kop proletěl pokutovým územím až na zadní tyč, kde byl připravený DIEGO ŽIVULIČ a posílá hosty do vedení!

39

Po rohu se k nebezpečnému zakončení Zlínští nedostali, následný centr z levé strany ovšem v ideální pozici nalezl Hájka, kterého parádním reflexem vychytal Pokorný!

21

První dnešní změna je vynucená. Kapitán domácích Marcel Šťastný odchází ze hřiště, jeho místo zaujal Patrik Dressler.

FK Viktoria Žižkov – FC Zlín

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Voltr – 40. Živulič, 63. Kopečný

FK Viktoria Žižkov: Pokorný – Šťastný (C)(21. Dressler), Hovorka, Karafiát, Bartošák – Souček (65. Folprecht) – Súkenník, Hašek, Podrazký, Bazal (46. Marek) – Voltr
Náhradníci: Kolář, Dressler, Madej, Marek, Mysliveček, Folprecht, Černý

FC Zlín: Dostál – Pazdera, Hubáček, Hájek, Benčík – Kopečný (72. Chmelo), Holík (87. Motal), Živulič, Bartolomeu (83. Matějov) – Poznar, Železník (C)
Náhradníci: Adamuška, Malý, Blanař, Motal, Matějov, Kraut, Chmelo

Rozhodčí: Radek Příhoda – Zdeněk Vaňkát, Stanislav Pochylý

Diváci: 1 891