Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

FC Arouca – Benfica Lisabon

1:3

konec (1:0)

08.03.2015, 17:00 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca • Daniel Kinc

Tipsport: 13.5 6.7 1.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

LIMA - 1:3

76

Benfica právě vstřelila branku!
Benfica se ujímá dvobrankového vedení a rozhoduje tak nejspíš o svém vítězství. LIMA dostal skvělou přhrávku za obranu a v tváří v tvář domácímu brankář přidal svou druhou branku dnešního odpoledne – 1:3!

LIMA - 1:2

56

Benfica právě vstřelila branku!
Hosté otáčí vývoj dnešního utkání! Jonas se probil do pokutového území, ale Giocoechea jej vychytal, avšak míč se odrazil k LIMOVI, který překonal domácího brankáře a posílá Benficu do vedení. Celou situaci musela posvětit ještě branková technika – 1:2!

JONAS - 1:1

51

Benfica právě vstřelila branku!
Naprosto neuvěřitelná chyba domácího brankáře znamená vyrovnání! Goicoechea při výkopu trefil pouze Limu, od kterého se míč odrazil k JONASOVI, který neměl sebemenší problém s uklizením míče do prázdné branky. Neskutečná chyba domácího brankáře – 1:1!

Iuri MEDEIROS - 1:0

7

Arouca právě vstřelila branku!
Šokující nástup domácího celku! Barbosa vyslal centr na IURIHO MEDEIROSE, který si zpracoval míč, obhodil obránce a přesnou křižnou střelou na vzdálenější tyč nedal Juliu Cesarovi sebemenší šanci – 1:0!

FC Arouca – Benfica Lisabon

1:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Medeiros – 51. Jonas, 56. Lima, 76. Lima

Karty:   22. Simao (ARC), 42. Barbosa (ARC), 45. Bernardes (ARC) – 69. Jonas (BNF), 85. Talisca (BNF)   62. Bastos (ARC)

FC Arouca: Goicoechea – Balliu (74. Dabo), Bastos, Fortunato, Barbosa – Coelho, Simao – Kayembe, Bernardes (68. Fokobo Atud), Medeiros (70. Claro) – Roberto.
Náhradníci: Rui Sacramento – Amaro, Claro, Colitto, Dabo, Fokobo Atud, Vuletich.

Benfica Lisabon: Cesar – Pereira, Luisão, Jardel, Eliseu – Salvio (80. Amorim), Pizzi, Samaris (46. Talisca), Gaitan (72. John) – Jonas, Lima.
Náhradníci: Artur – Amorim, Derley, John, Lopez, Silvio, Talisca.