Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

Dynamo Moskva – FC Ufa

3:1

konec (2:1)

08.03.2015, 14:00 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Tomáš Honajzer (@ToHo1992)

Tipsport: 1.31 4.55 9.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Poslední změna na straně hostí: pro dnešek končí Ivan Paurević, jehož nahradí Nikolaj Safronidi.

80

William Vainquer za bouřlivého potlesku opouští hrací plochu, na závěrečné minuty přichází talentovaný mladík Roman Zobnin.

71

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Před malou chvíli to KEVINU KURÁNYIMU ještě nevyšlo, tentokrát si ale naběhl na zadní tyč na centr Artura Jusupova a hlavou procedil míč za záda povyběhnutého Jurčenka.

69

Kevin Kurányi se už pár minut po svém příchodu na hřiště mohl stát hrdinou Moskvanů, ale po centru Dzsudzsáka vystřelil z bezprostřední blízkosti jen do brankáře Jurčenka.

64

Dnes zcela nevýrazný Aleksandr Kokorin jde ze hřiště. Volné místo zaujme zkušený forvard Kevin Kurányi.

63

Na hřišti se nám poprvé v zápase zažlutilo. Za šlapák na Denisova byl potrestán Azamat Zasejev.

62

Máme tu další změnu v táboře hostů. Místo Gajsina si zahraje Diego Carlos.

59

Emmanuel Frimpong má pro dnešek odpracováno. Na hřišti jej nahrazuje Maksim Semakin.

56

Na centr maličkého Francouze si naskočil jeho krajan William Vainqueur, jenž hlavičkou snad z patnácti metrů překvapil Jurčenka, ten si však s míčem poradil.

40

Agilní Marcinho představuje pro obranu Dinama permanentní nebezpečí. Tentokrát se rozhodl vypálilt zpoza vápna a Gabulov měl co dělat, aby míč vytěsnil aspoň na roh.

39

Zřejmě vinou zranění opuští hrací plochu střelec první branky Aleksej Ionov, kterého nahradí Artur Jusupov.

36

Domácí obrana není v posledních deseti minutách zrovna pevná. Nyní se o tom přesvědčil také Marcinho, jenž se zjevil sám před brankáře Gabulovem, ale ve stoprocentní šanci zaváhal. Moskevský gólman jeho střelu vyrazil.

29

Ufa právě vstřelila branku!
Igor Denisov se dopustil faulu uvnitř vlastního pokutového území a hlavní rozhodčí Moskalev odpískal bez mrknutí oka penaltu. K její exekuci se postavil MARCINHO a s obrovským štěstím Gabulova propálil. Domácí gólman vystihl směr střely, zastavit ji ale nedokázal.

29

Penalta pro Ufu!

28

Gabulov musel znovu zasahovat a znovu svůj tým podržel! Tentokrát bravurně vyrazil tvrdou Handzičovu střelu z voleje!

26

Zničehonic mohlo být sníženo! Frimpongův nevysoký centr proletěl až k Handzičovi, který zblízka napálil jen brankáře Gabulova! Teď měli hráči Dinama obrovské štěstí.

19

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Po chybě ve středu pole vyrazili Moskvané do protiútoku. Ionov přihrávkou ze strany našel uvnitř šestnáctky zcela nehlídaného MATHIEUA VALBUENU, jenž si udělal prostor pro zakončení a tvrdou střelou propálil bezmocného Jurčenka.

10

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Balázs Dzsudzsák se prohnal na levém křídle okolo bránících hráčů a poté vyslal na malé vápno ostrý přízemní centr. Gólman Jurčenko dokázal míč vyrazit, jenomže pouze k volnému ALEKSEJI IONOVOVI, jenž měl už snadnou práci – dorazit balon do odkryté brány.

6

První výraznější šance zápasu. Balázs Dzsudzsák centrem z levé strany našel v pokutovém území trestuhodně neobsazeného Valbuenu, který pálil z první, ovšem pouze slabě a přesně do míst, ke stál připravený Jurčenko.

Dynamo Moskva – FC Ufa

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 10. Ionov, 19. Valbuena (Ionov), 71. Kurányi (Jusupov) – 29. Marcinho (pen.)

Karty:   63. Zasejev (UFA)

Dynamo Moskva: Gabulov – Kozlov, Samba, Hubočan, Žirkov – Ionov (39. Jusupov), Vainqueur (80. Zobnin), Igor Denisov, Dzsudzsák – Valbuena – Kokorin (64. Kurányi).
Náhradníci: Berezovskij, Šunin – Rotenberg, Jarmolicki, Danilkin, Douglas, Büttner, Jusupov, Katrič, Tašajev, Zobnin, Kurányi.

FC Ufa: Jurčenko – Suchov, Alikin, Věrchovcov, Stočkij – Paurević (84. Safronidi), Zasejev, Frimpong (59. Semakin), Marcinho – Handžić, Gajsin (62. Carlos).
Náhradníci: Veremko – Stěpanec, Brown, Safronidi, Semakin, Kilin, Golubov, Carlos.

Rozhodčí: Moskalev – Kalalajev, Suchoverchov.