Menu

Hokej

NHL

Ottawa Senators – Buffalo Sabres

3:2

konec (0:2, 1:0, 2:0)

07.03.2015, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 1.5 4.25 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:47

Anders Lindbäck je mezi svými kolegy na střídačce a Buffalo to zkouší v šesti! Po zákroku Hammonda se vhazuje po jeho pravici.

58:13

Erik Condra zezadu nezištně odebral puk Zadorovovi, postupoval ze straně na Lindbäcka, ale mezírku v jeho výstroji rychlou střelou nenašel.

56:27

Hostům se nepovedla po buly kulišárna s rychlou výměnou hráčů na střídačce a byla z toho dobrá šance domácích. Milan Michálek ze solidní pozice propálil Lindbäcka, ale jeden z obránců zahlédl puk jako první a odpálil jej z brankoviště.

52:30

Erik Condra (OTT) dostává dvě trestné minuty za krosček, Nikita Zadorov (BUF) inkasuje po strkanici právě s Condrou stejný trest za sekání.

50:08

Philip Varone (BUF) přidržel Karlssona a je dnes třetím vyloučený hráčem Buffala a také třetím vyloučeným hráčem celkově. Domácí dnes hrají velmi disciplinovaně.

49:42

Hodně riskantní rozehrávka přes předbrankový prostor se Buffalu málem nevyplatila, když puk zachytil Milan Michálek a jen dobrý zákrok Lindbäcka udržel Buffalo u pouze jednobrankového manka.

Dnešní utkání sleduje 18 241 diváků.

45:00

Buffalo pochopilo, že musí také útočit a Hammond musel rychle na led, aby zastavil nebezpečné zakončení z hranice brankoviště! Na druhé straně pálil po rychlém brejku Karlsson mimo.

Mark STONE - 3:2

43:08

Ottawa právě vstřelila branku!
Začátek třetiny mají domácí opět famózní a po třech minutách a osmi vteřinách již vedou! Mark Methot objel bránu, snažil se u tyče zasunout puk do brány, což se mu přes beton Lindbäcka nepovedlo, ale MARK STONE byl připraven na brankovišti a dostrkal puk za brankovou čáru. Asistence: Mark Methot, Milan Michálek

Mika ZIBANEJAD - 2:2

41:34

Ottawa právě vstřelila branku!
A domácí zcela po zásluze vyrovnávají! Zibanejad přenechal u mantinelu puk Bobbymu Ryanovi, ten kotouč zavezl za bránu, zadovkou ho vrátil MIKA ZIBANEJADOVI a švédský útočník z blízka překonal Lindbäcka. Asistence: Bobby Ryan, Mike Hoffman

40:28

To je opět skvělý vstup do třetiny v podání Ottawy! Anders Lindbäck si za půl minuty stačil připsat tři hodně těžké zákroky, kterými však Buffalo udržel ve vedení!

39:40

Erik Karlsson si sjel od modré až před bránu, dostal přesnou přihrávku, ale Lindbäck se stačil přesunout a fantasticky vychytal domácího kapitána!

38:32

K rychlému brejku se dostal Kyle Turris, který ze strany postupoval na Lindbäcka, vystřelil zápěstím a hostující brankář musel vytáhnout další velmi dobrý zákrok.

36:17

Po obrovské chybě v obraně hostů se už už dostával Mika Zibanejad k puku před Lindbäckem, ale neposedný kotouč nakonec sjel z hokejky mladého švédského útočníka.

30:21

Po špatné domluvě v obraně Sens musel hodně netradičně zasahovat Hammond, který byl hodně vyjetý a rychle klouzal zpátky do brány tak, aby ještě během toho zmenšil úhel hostujícímu hráči.

30:17

Ottawa si zahraje druhou přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá za zdržování hry – vyhození puku do hlediště Zach Bogosian (BUF).

29:34

Další obrovský tlak na brankovišti vytvořili domácí! Ceci nejdříve obkroužil bránu, přihrával do brankoviště, ale Lindbäck se dokázal zorientovat a zasáhl. To samé dokázal i proti následným dvěma střelám z mezikruží!

26:28

Třetí pětka Ottawy se tentokrát dostala do velké šance! Chiasson před bránou ještě posunul kotouč na Puempela, ale ten neposedný puk nedokázal trefit tak jak by si představoval.

21:55

Pozor si však musí dát i na zadní vrátka! Matt Ellis se zjevil s pukem mezi kruhy a jedovatou střelou protáhl Hammonda.

Erik KARLSSON - 1:2

20:26

Ottawa právě vstřelila branku!
Tak takový vstup do druhé třetiny si domácí jistě příliš! Okamžitý forčeking první pětky slavil úspěch, když se ke střele od modré dostal ERIK KARLSSON a puk zapadl přes beton Lindbäcka do sítě. Asistence: Milan Michálek, Mark Stone

18:20

Bogosian prověřil Hammondovy reflexy střelou z velkého úhlu a následně trefil Tyler Ennis ze skvělé pozice tyč!

Tyler ENNIS - 0:2

16:32

Sabres právě vstřelili branku!
Neuvěřitelné! Domácí jsou jasně lepší, ale znovu inkasují. TYLER ENNIS dostal přihrávku od mantinelu, vystřelil přes obránce a než si Hammond uvědomil, co se děje, třepal se už kotouč v jeho síti. Asistence: Philip Varone, Zach Bogosian

15:18

Snad nikdo nyní neví, jak se puk dostal pryč z brankoviště a proč neskončil v bráně! Kotouč skákal kolem Lindbäcka, jeden z domácích do něj dokázal plácnout, ale hostující brankář stačil hokejkou akrobaticky vyrazit puk zapadající po břevno!

09:50

Nyní to už však byla větší šance! Mike Hoffman měl puk na pravém kruhu, vystřelil zápěstím a Lindbäck měl co dělat, aby bleskovým zákrokem udržel vedení Buffala.

Philip VARONE - 0:1

07:22

Sabres právě vstřelili branku!
Přichází šok pro domácí! Obrana Ottawy včetně Hammonda se špatně dohodla, všichni spíše jen tak koukali na puk, který nakonec před Hammondem dostihl jako první PHILIP VARONE a ten plácnutím do zmiňovaného neposedného kusu černé gumy překonal brankáře Sens. Asistence: Matt Moulson, Andre Benoit

03:45

Nadějně vypadající protiútok domácích byl zastaven faulem Rasmuse Ristolainena (BUF), který si jde odsedět dvě trestné minuty za krosček.

01:08

Do první velmi dobré šance se tlačil Mika Zibanejad s Bobbym Ryanem, avšak Lindbäck zůstal protentokrát nepřekonán.

Ottawa Senators – Buffalo Sabres

3:2

konec (0:2, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Karlsson (Michálek, Stone), 42. Zibanejad (Ryan, Hoffman), 44. Stone (Methot, Michálek) – 8. Varone (Moulson, Benoit), 17. Ennis (Varone, Bogosian)

Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Gryba, Borowiecki – Stone, Turris, Michálek – Ryan, Zibanead, Hoffman – Chiasson, Legwand, Puempel – Lazar, Pageau, Condra

Buffalo Sabres: Lindbäck (Makarov) – Bogosian, Benoit, Meszároš, Zadorov, Ristolainen, Weber – Ennis, Varone, Moulson – Gionta, Grigorenko, Foligno – Hodgson, Larsson, Deslauriers – Ellis, Schaller, D'Amigo

Rozhodčí: Tom Kowal, Greg Kimmerly – David Brisebois, Steve Barton

Diváci: 18 241

Průběh zápasu
1. třetina
03:45
07:22
16:32
Po 1. třetině
2. třetina
20:26
30:17
Po 2. třetině
3. třetina
41:34
43:08
50:08
52:30
Konec