Menu

Hokej

KHL

Jugra Chanty-Mansijsk – Traktor Čeljabinsk

1:2

po prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)

11.02.2015, 15:00 • Arena Jugra • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 3.31 4.0 1.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Lukáš Kašpar (JUG) 0+0, čas na ledě: 18:46, 2 střely

Jan Bulis (CLJ) 0+1, čas na ledě: 17:55, 1 střela
Martin Růžička (CLJ) 0+0, čas na ledě: 16:03, 1 střela (17:26:49)
Je dobojováno. S přibývajícími minutami bylo evidentní, že o výsledku rozhodne malý počet branek, což se nakonec potvrdilo. V prostřední periodě se hosté ujali vedení, ovšem Jugra dokázala záhy zareagovat. Závěrečné dějství gól nepřineslo, a tak souboj putoval do prodloužení. V němž pouhých 39 sekund před koncem rozhodl fantastickou akcí Stanislav Čistov. Čeljabinsk tak ve vyrovnaném střetnutí udolal Jugru těsně 2:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 30:39

Konec zápasu.

Stanislav ČISTOV - 1:2

64:21

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Utkání k samostatným nájezdům nedospěje, hosté rozhodují o svém vítězství. One man show STANISLAVA ČISTOVA. I takto by se dal nazvat tento přsný zásah. Útočník Traktoru nabral ve vlastním pásmu rychlost, protáhl se neutrální zónou až do předbrankového prostoru, odkud zamířil přesně mezi Brustovy betony. Skutečně fenomenální individuální akce. Asistence: Jan Bulis, Deron Quint.

64:01

Před Garnetta se dostal poskakující kotouč, a tak jej hostující brankář raději ukryl. Maxwell neměl nárok dorážet. Vhazovat se tak bude v útočném pásmu Jugry.

63:18

Prodloužení se hraje skutečně ve zběsilém tempu. Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ani jeden z celků nemá výraznější převahu.

62:31

Paré vlétl po pravé straně do útočného pásma, kde od pravého mantinelu poslal střílenou přihrávkou. Ta se bohužel pro hosty neujala tak, jak měla.

Bulisova možnost zůstala nevyužita

61:33

Tak to byl zajímavá akce v podání Čejlabinsku. Stanislav Čistov zatáhl puk do pásma, načež viděl dobře najíždějícího Jana Bulise. Zadovkou tak českého forvarda nalezl, ovšem hostující "osmatřicítka" trefiula přesně Brustovu rukavici.

60:56

Popov velice aktivně napadal, ovšem nakonec se sám doslova rozbil o mantinel. Z ledu se zvedal poměrně těžce, ale nakonec sám odjel na střídačku.

60:23

Lukáš Kašpar zkusil ihned po zahájení nastaveného času propálit Garnetta z levé strany, což se mu ale nepodařilo, hostující mág se měl na pozoru. Protiofenziva se taktéž nevyvíjela dle představ Traktoru. Borci v bílém byli chyceni v ofsajdu.

60:01

Začalo prodloužení.
Základní hrací doba je u konce. Ve třetí periodě nebylo k vidění téměř nic zajímavého. Za zmínku stojí pouze příležitost Pestunova, ovšem ani on se neprosadil. Duel tak pokračuje do prodloužení. Jaké bude mít toto drama rozuzlení? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 28:36

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:42

Klání se již spíše dohrává, a to ve středním pásmu. Je to jasné, o vítězi rozhodne prodloužení, případně samostatné nájezdy.

59:27

Nahození od modré čáry bylo tečované mimo branku, přesto Chanty-Mansijsk zůstal v útočném pásmu. Traktor následně vyhodil pouze za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se tak bude po Garnettově levici.

58:24

Jugra motá svého soupeře v útočném pásmu, přičemž si domácí diváci přejí šajbu. Zatím se jim však nedostává, Traktor brání velice dobře.

57:36

Utkání nezadržitelně míří do prodloužení, zatím se ani jedna z družin nemá k nějaké výraznější ofenzivní činnosti. Uvidíme, zda v závěrečných sekundách dojde k rozhodnutí.

56:50

Čeljabinsk bojoval na hranici útočného pásma, v čemž mu poté zabránil odpískaný ofsajd. Buly tak proběhne ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků nebezpečí nehrozí.

56:05

Jan Bulis chtěl vypálit zhruba z úrovně útočné modré čáry, ovšem rána byla zblokována vysoko nad. Traktor tak vybojoval vhazování v útočném pásmu.

55:27

Pestunov měl na holi veledůležitou branku, a to když dostal nabídku do předbrankového prosotru. Zcela sám před Brustem ale neuspěl, neboť z voleje pálil mimo branku. Velká škoda pro Traktor!

54:33

Nyní se pouze ohlédl za tvrdou ránou Romanceva. Jugra opět přebírá iniciativu. Co ještě v závěru základní hrací doby vymyslí, dočkáme se rozhodnutí?

53:51

Domácí se dostali do útoku, avšak tam vyslali spíše propagační rány, které nemohly Garnetta ohrozit. Hostující brankář si již poměrně dlouho nesáhl na kotouč.

53:03

Maxwell je na ledové ploše, hosté vážněji nezahrozili, a tak se pokračuje v pěti na obou stranách. Závěr utkání slibuje ještě dramatickou podívanou.

52:18

A další vynikající zásah, tentokráte proti Kondratěvově ráně. Ani Čeljabinsk dnes nepředvádí nikterak oslinivé přesilové hry, stav je stále nerozhodný.

51:33

Jugra vyhazuje přes všechny čáry. Za malou chvíli na led naskočí čtvrtý hráč domácích, což je pro Chanty-Mansijsk pozitivní. To nejhorší mají borci v modrém za sebou.

51:17

Anton Glinkin dostal ideální pas na hranici levého kruhu, odkud dělově vypálil. Brust si ale počínal výtečně a ránu eliminoval. Poté raději přerušil hru.

51:03

Lodivod Traktoru cítí důležitost situace a bere si oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?

51:03

Domácí si značně komplikují situaci. Popov dostal do mezikruží ideální přihrávku a již se chystal ke střele. Poté však přijel Ben Maxwell (JUG) a sekl jej. Následovat tak bude další vyloučení domácího celku.

50:28

Hosté sice kombinují v útočném pásmu, ale do žádných větších příležitostí se nedostávají. Chanty-Mansijsk velice dobře bruslí, což je v defenzivě znát.

49:46

Ten se ale poté dostal do problémů a opět bude pykat. Nikolaj Lemtjugov (JUG) dostává dvě minuty za držení. Přiblíží se Traktor zisku pomyslných vavřínů?

49:32

Martin Růžička se prodral do útočného pásma, kde chtěl vypálit skrze obránce. To se mu však nepodařilo, a tak může hrá opět domácí celek.

49:12

Icing v podání Traktoru, zasadil se o něj Osnovin. K vidění je celá řad nepřesností, o atraktivitě duelu by se dalo silně polemizovat. Jedná se spíše o taktický boj.

48:54

Lukáš Kašpar si sjel do mezikruží, odkud prověřil svůj volej. Nutno však podotknout, že mu rána příliš nesedla, neboť skončila vysoko nad. Nakonec se však prokázalo, že se jednalo o teč, a tak buly proběhně před Garnettem.

48:31

Tentokráte pro změnu zakázané uvolnění v podání domácího celku. Zatím se nzdá, že by mělo dojít k rozhodnutí, dle herního projevu utkání směřuje spíše do prodloužení. Bude tomu tak?

48:17

Další pokus Jugry zastavuje postavení mimo hru, v němž se ocitl Lukáš Kašpar. Český forvard byl o něco málo rychlejší než přihrávka, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.

47:21

Domácí diváci jsou velmi slyšet, což jejich miláčkům bezpochyby pomáhá. Lepší výkon Jugry ale zatím ke vstřelení branky nestačí, na světelné tabuli stále svítí nerozhodný stav.

46:49

Paré chtěl překvapit domácího brankáře, což se mu ale nepovedlo, Brust byl pozorný. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Čeljabinsku.

45:41

Igor Bortnikov hledal od levého mantinelu některého ze spoluhráčů, leč nakonec žádného nenašel. Nepřesná přihrávka tak končí na holích hostujícího celku.

45:15

Od modré čáry testoval Garnettovu pozornou dnes velmi aktivní Valentěnko. Na brankáře Traktoru si ale nepřišel, pokus byl zlikvidován. Jugra má alespoň výhodu vhazování v útočné zóně.

44:58

Před dotírajícím útočníkem Jugry hostující mág raději ponechal touš ve své moci a přerušil hru. Domácí celek má momentálně mnohem více ze hry. Uvidíme, zda tuto převahu dokáže přenést také na výsledkovou tabuli.

44:23

Další zajímavá situace v útočném pásmu Jugry, nyní pálil těsně vedle Igor Magogin. Garnett se za prudkou ranou pouze ohlédl a zcela jistě si poté také oddechl.

43:32

Pavel Valentěnko se vydal na útočný výlet, vybruslil zpoza branky a pokusil se zakončit. Garnett byl ale připraven a střelu pomocí pravého ramene eliminoval. Hra pokračuje, ovšem u kotouče jsou již hosté.

43:02

A další icing v podání domácí ekipy. Chanty-Mansijsk se výroku poměrně hodně diví, ovšem to je to jediné, co v danou chvíli může dělat. Sudí nehodlají diskutovat, a tak se vhazuje znovu před Brustem.

42:43

Rána od pravého mantinelu v podání Čistova Brustovi příliš starostí nenadělal, domácí brankář ukryl kus gumové pryže do své rukavice. Posléze jej tam ale raději ponechal, neboť se blížilo nebezpečí.

42:19

Danil Gubarev vedl ofenzivu po pravé straně hrací plochy, ovšem akce zcela jistě nedopadla dle představ Traktoru, neboť byl pas na najíždějícího spoluhráče zablokován. Následně Jugra vyhodila přes všechny čáry.

41:24

Jugra v poklidu kombinuje ve vlastním pásmu a nikam se příliš nežene. Ani jeden z celků nechce udělat chybu, která by mohla být v této fázi utkání minelou fatální.

40:29

Mnohem aktivněji vlétl do třetí části Čeljabinsk, za nějž se rval především Jan Bulis. Český útočník ale nakonec o puk přišel, načež se domácí vydali do protiútoku.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi prostřední část, která po dlouhou dobu nepřinášela nic zajímavého. Poté se ale hosté ujali vedení, prosadil se Vjačeslav Osnovin. Zanedlouho však byl Traktor podruhé v utkání vlyoučen za příliš mnoho hráčů na ledové ploše, leč nyní se mu tento přečin vymstil. O vyrovnání se postaral Nikita Gusev. Utkání tak slibuje drama. Jak se vyvine? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 20:25

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

Nikita Gusev se řítil do další zajímavé střelecké pozice, ovšem tentokráte zasáhl vynikajícím obranným zásahem Maxim Kondratěv, který obětavou rybičkou eliminoval nebezpečí. Garnett poté přerušil hru.

Nikita GUSEV - 1:1

38:41

Jugra právě vstřelila branku!
Chanty-Mansijsk tvrdě trestá. NIKITA GUSEV prokázal, kterak lišácky si umí počínat. Vybruslil zpoza branky a poté počkal na vhodný moment, který nabídnu skulinu mezi Garnettovými chrániči. Posléze se tak stalo a domácí útočník zamířil přesně mezi betony hostujícího mága. Asistence: Alexandr Koroljuk.

38:30

Bude se vylučovat, nyní na hostující straně. Podruhé v dnešním utkání dostává Traktor trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Další zcela zbytečné vyloučení.

38:03

Traktor prakticky celou dobu přesilové hry kombinoval v útočném pásmu, ovšem spíše honil kotouč po rozích. Proto se tak nedostal do žádné vážnější střelecké příležitosti. Stále tak drží nejtěsnější možný náskok.

37:04

Po sérii zblokovaných střel se domácí hokejisté osvobodili vyhozením přes všechny čáry. Čeljabinsk tak bude muset začít takříkajíc od píky.

36:11

Další přesilová hra pro Traktor. Za držení odjíždí na lavici hanby Grigorij Želdakov (JUG). Přidají hosté další přesný zásah?

Vjačeslav OSNOVIN - 0:1

35:38

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Hosté sice přesilovou hru nezužitkovali, ale vedení se přece jenom ujali. VJAČESLAV OSNOVIN se až ze středního pásma elegantně protáhl mezi dvěma beky soupeře, přehodil si puk na forhend a překonal bezmocného Brusta. Výtečná akce Traktoru. Asistence: Stanislav Čistov, Oleg Piganovič.

34:42

Až nyní se Traktor usadil v útočné zóně. Čistov na levé straně dlouho váhal, zda vypálit. Nakonec se rozhodl kladně a vyprášil Brustův plastron. Domácí ale znovu odolali.

33:56

Do poměrně zajíamavé pozice se dostal Andrej Popov, jemuž ale domácí stačili zablokovat hůl. Poté se Chanty-Mansijsk osvobodil vyhozením do středního pásma, čímž pošetřil cenné sekundy.

33:08

Poprvé si zahrají přesilovou hru také hosté. Za držení odjíždí pykat Nikolaj Lemtjugov (JUG). Jak se s touto možností popasují hosté? Početní výhody zatím rozhodně nejsou ozdobou probíhajícího souboje. Následuje komerční přestávka.

32:52

Velice dobrá přihrávka přes celé hřiště našla těsně před útočným pásmem Romanceva, který vlétl do třetiny a razantně vypálil. Ani on ale červené světlo nerozsvítil.

32:19

Pare dostal nabito do mezikruží, odkud vyslal velice jedovatou střelu. Branku ale vůbec netrefil, kotouč orazítkoval pouze mantinel za domácí svatyní. Brust se stačil jen ohlédnout.

31:39

Na hrací ploše se momentálně nic zajímavého neděje, oba celky se přetahují o kotouč především ve středním pásmu. Dočkáme se konečně vedoucí branky?

30:56

A opět tvrdý souboj před brankoviště, nyní ale na druhé straně ledové plochy. Inkriminovaný prostor čistil aktivně Buljanskij. Taktéž se nebude vylučovat, buly proběhne po Garnettově levici.

30:42

Růžička velmi aktivně dorážel, a tak se dostal do křížku s Brustem. Domácí brankář si nenechal nic líbit a po českém útočníkovi se ohnal. Vše se ale obejde bez trestů, sudí jsou benevolentní.

30:11

Glinkin se srdnatě natahoval po prudké přihrávce, avšak činnost domácích zadáků byla precizní, hostující forbard se ke kotouči nedostal. Hrát tak bude opět Chanty-Mansijsk.

29:18

Martynov prověřil tvrdou ranou od modré Brusta, jehož pravý beton byl ale vykopnut včas. Na druhé straně zlikvidoval pokus pomocí své hrudi Garnett. Polovina zápasu se blíží, stav je stále nerozhodný.

28:39

Po tvrdém souboji s Janem Bulisem zůstal u mantinelu ležet Andrej Sergejev. Za pomoci od spoluhráčů se nakonec zvedá a odjíždí na hráčskou lavici. To vše za potlesku Areny Jugra. Zdá se, že jde o zranění bederní oblasti. Borec s číslem 4 míří rovnou do kabiny na ošetření.

28:17

Stanislav Čistov se uvolnil a sjel si z mezikruží více doleva, odkud vypálil. Brust ale celou situaci dobře viděl, proto mohl optimálním způsobem zasáhnout. Posléze raději ponechal touš ve své moci.

27:58

Po skončení komerční pauzy Romancev přihrával velmi nepřesně. Odpískáno je tak zakázané uvolnění. Veškeré dění se tak stěhuje před Brusta.

27:41

A další postavení mimo hru v podání Jugry, tentokráte byl chycen Igor Bortnikov. Následovat bude komerční přestávka, úvodní v prostřední části. Doposud jsme nebyli svědky branky, přičemž ale několik slibných šancí bezpochyby bylo.

27:02

Semjon Kokujov se vrací na kolbiště. Traktor hráčský deficit nakonec nemusí tak mrzet, neboť nemusel řešit žádnou složitější situaci.

26:36

Po lítém boji u levého mantinelu Traktor znovu vyhazuje až z Brustovi. Následný atak končí postavením mimo hru a vhazováním ve středním pásmu. Ani tuto početní výhodu si borci v modré za rámeček nedají.

25:52

Bída a zmar. Přesně tak by se zatím dala definovat přesilová hra Chanty-Mansijsku. Domácí se doposuid neusadili v útočném pásmu, o střeleckých pokusel lepší pomlčet.

25:02

Bude se vylučovat. Traktor dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Dvě minuty odpyká Semjon Kokujov (CLJ). Jugra tak má další možnost ke vstřelení úvodní branky utkání.

24:21

Andrej Čibisov zkusil objet hostující branku a poslat puk do ohniska bojů. Pas byl ale sražen, Traktor nebude muset řešit žádnou složitou situaci.

23:42

Pare pouze nahodil puk na branku a odjel na střídačku. Ze zprvu nadějně se jevící přiležitosti Čeljabinsku tak nebylo zhola nic. Protiútok domácích zakončil nepřesnou střelou Buljanskij.

22:58

Stále se bojuje v dostatečné vzdálenosti od obou branek. Kotouč na svých holích však má domácí družina, která po velké šanci soupeře působí poněkud zakřiknutým dojmem.

22:17

Momentálně se oba celky pohybují ve středním pásmu, kde žádné nebezpečí nehrozí. Průběh napovídá, že utkání bude o jedné, dvou brankách. Nastane opak?

Popovova "tutovka" a ještě lepší Brust

21:23

Traktor mohl jít do vedení! Anton Glinkin nalezl prozíravou přihrávkou Popova, jehož blafák do protipohybu domácího brankáře ale neuspěl, neboť Brust vytáhl excelentní zásah lapačkou. Následně raději přerušil hru. Výtečný hokejový moment!

20:48

Domácí stále velice aktivně napadají, opět mají více ze hry. Uvidíme, zda tuto snahu dokáží přetavit ve vedoucí branku, která by utkání jistě dodala pověstný šmrnc. Sitnikovova přihrávka ale nyní končí zakázaným uvolněním.

20:21

Garnett musel nedlouho po zahájení prostřední části řešit první situaci. Rána z hranice útočného pásma mu ale příliš vrásek nepřidělala. Vhazovat se bude po pravici hostujícího mága.

20:01

Začala druhá třetina.
Je tomu skutečně tak. V první periodě se nic závažného neudálo, přičemž ale o něco málo více ze hry měli domácí, kteří se také dostali do první vážnější možnosti. Buljanskij ale zamířil nad. Na druhé straně kolbiště spálil samostatný únik Martin Růžička. Klání je tak nadále otevřené na obě strany. Jak se bude nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 12:14

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:48

První dějství se blízí ke svému konci, hraje se ve středním pásmu. Zdá se, že se již nic zajímavého neuděje a do kabin se půjde za bezbrankového skóre.

19:06

Alexandr Koroljuk se navíc ocitl v ofsajdovém postavení, vhazovat se tak bude ve středním pásmu, což pochopitelně plně vyhovuje hokejistům v bílém, tedy Čeljabinsku.

18:31

Traktor se ale brání v naprosté pohodě, vyhazuje jeden kotouč za druhým. Chanty-Mansijsk se zatím nedokázal usadit v ofenzivní zóně. Za tuto přesilovou hru si zatím pochvalu rozhodně nezaslouží.

17:59

Bude se poprvé v utkání vylučovat, na trestnou lavici putuje Anton Glinkin (CLJ). Hostující útočník se provinil podražením. Jugra tak má dobrou možnost k otevření skóre.

17:23

Téměř se zdálo, že mají hosté přesilovou hru. Přesně tak totiž svírali svého soka. Paradoxně se ale do žádné vážnější střelecké pozice nedostali. Stále tak čekáme na branku.

16:23

Před brankou Traktoru nastal poměrně velký závar, který nedokázal nikdo z domácích potrestat. Posléze se Čeljabinsk osvobodil vyhozením do střední třetiny.

Růžičkův neproměněný samostatný únik

15:04

Tak to byla obrovská příležitost! Zcela sá mna brankáře uháněl český útočník Martin Růžička. Bývalý třinecký ostrostřelec si chtěl rozhýbat Brusta a zakončit pomocí forhendového blafáku. V rozhodující fázi mu ale utekl kotouč, který pouze procestoval vedle levé tyče.

14:11

Jugra nyní předvedla dvě nepřesnosti. Poprvé byla celá situace vyhodnocena jako úmyslné postavení mimo hru. Napodruhé zase hru přerušilo kotoučš mimo hrací plochu. Vhazovat se bude přímo ve středovém kruhu.

13:43

Stále sledujeme bezbrankový duel, v němž nemá ani jeden z celků blíže k vítězství. O něco málo větší kus ze hry ale bezpochyby ukrajuje domácí ekipa.

12:32

Také Martin Růžička se snažil soupeři ukázat svůj um. český snajpr ale u puk velice záhy přišel. Také protiútok Traktoru měl jepičí život, neboť končí ofsajdem. Následovat bude další reklamní pauza.

11:39

Popov hned dvakrát vedl útok po pravé straně. Nejprve si sjel do mezikruží, odkud vypálil. Ve druhém případě střílel od modré. Ani jednou se ale neprosadil, Brust byl včas na svém místě.

10:34

Hra se neustále přelévá z jedné strany na druhou, oba celky si vyměňují převahu. Momentálně má mnohem více ze hry Chanty-Mansijsk. Stále jsme však neviděli branku.

Velice nebezpečná Buljanského dorážka

09:21

Před brankou Traktoru nastal velký závar. První ránu z pozice levého kruhu Garnett vytěsnil, ovšem tím jeho práce nekončila. Následovala velmi nebezpečná dorážka, o níž se postaral Buljanskij. Naštěstí pro Čeljabinsk zamířil puk nad branku.

08:49

Panov si vybruslil do útočného pásma po levé straně, načež neškodně vypálil. Brust byl ale donucen přerušit hru, neboť hosté ránu velmi rychle dobruslovali.

08:11

Anton Glinkin dostal na hranici levého kruhu poměrně dost prostoru, který chtěl zužitkovat střelou zápěstím. Brust ale povyjel, zmenšil střelecký úhel a dělovku vytěsnil do ochranné sítě. Buly tak proběhne po jeho pravé ruce.

07:48

Po Kašparově přistrčení poslal kus gumové pryže na branku Mamkin. Borec s číslem 23 na zádech ale nedokázal propálit hradbu hostujících těl. Traktor se tak mohl vydat do protiofenzivy.

07:05

Pare tečoval nahození z velké vzdálenosti. Brust si však poradil a touš lapil do své rukavice. Tentokráte jsou na koni hosté. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

06:44

Tečovaná rána od modré čáry končí vysoko nad. Vhazovat se tak bude po Garnettově levé ruce. Stane se tak ale až po skončení komerční přestávky. Zatím sledujeme velmi opatrnou hru.

06:13

Brust poměrně nejistě rozehrál podél mantinelu, ovšem domácí hokejisté nakonec celou situaci zvládli na výbornou a pohodlně rozehráli.

05:25

Až nyní se Čeljabinsk osvobodil vyhozením do středního pásma, Tempo hry momentálně určují domácí hokejisté, kteří především mnohem lépe bruslí.

04:58

Igor Bortnikov předvedl vynikající stahovačku, po níž následně prokázal, jakou sílu má švih zápěstím. Garnett ale celou situaci dobře viděl, proto mohl pohotově zasáhnout pomocí své rukavice.

04:23

Nyní se již icing píská, veškeré děni se vrací před Garnetta. Oba celky se zatím spíše oťukávají a myslí na defenzivu. Uvidíme, co přinesou následující minuty. Zlepší se herní projev?

03:41

Také další domácí snaha byla zablokována. Hosté poté vyhodili tak šikovně, že nebylo odpískáno zakázané uvolnění. Stále bylo k vidění pouze jedno přerušení hry.

02:46

Poprvé se dostali kupředu také domácí hokejisté. Danil Romancev zkoušel své štěstí od modré čáry, leč rána branku vůbec netrefila. Hraje se skutečně ve velkém tempu.

02:03

Traktor působí jednozančně živějším dojmeme, tentokráte jej ale zastavuje postavení mimo hru, které neuniklo pozornému pomeznímu arbitrovi. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

01:33

Andrej Popov se elegantní kličkou protáhl kolem obránce domácích a zamířil za branku. Tam malou chvíli vlastnil touš, ovšem vzápětí o něj přišel.

00:55

Taktéž další pokus o ofenzivu byl neúspěšný, dlouhý pas skončil u Brusta, který si tak poprvé sáhl na kotouč. Následně ihned rozehrál.

00:22

Traktor hned v úvodu duelu vybojoval útočné pásmo, kde určitou chvíli setrval. Příliš nebezpečí zde ale nevytvořil, Jugra se za malou chvíli osvobodila.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (Gorjačevskich) – Larsen, Mamkin, Valentěnko, Sergejev, Rjabykin, Želdakovm Adamčuk – Maxwell, Koroljuk, Gusev – Magogin, Kašpar, Sitnikov – Jacenko, Lemtjugov, Bortnikov – Čibisovm Buljanskij, Romancev, Varfolomejev

Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Quint, Borodkin, Kondratěv, Piganovič, Martynov, Aťjušov. Vasilčenko – Čistov, Bulis, Pare – Popov, Pestunov, Glinkin – Růžička, Panov, Osnovin – Gubarev, Kokujov, Penkovskij, Mokin

Rozhodčí: Gusev, Sergejev – Kučava, Novikov.
Československá stopa

Lukáš Kašpar (JUG)

Jan Bulis (CLJ)
Martin Růžička (CLJ)
Pohled do statistik

Chanty-Mansijsku se pomalu, ale jistě blíží závěr sezony. Mužstvo se momentálě nachází na dvanácté příčce Východní konference, přičemž má na svém kontě 57 bodů. V posledním ligovém duelu padlo vysoko 1:6 na půdě Atlantu.

Traktor je v podstatně výhodnější potici, neboť mu patří sedmá pozice taktéž Východní konference. To vše se ziskem 76 bodů. V předchozím utkání Čeljabinsk zvítězil 4:2 v horkém prostředí běloruského Dinama Minsk.
Vítejte u našeho on-line přenosu. Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Jugra Chanty-Mansijsk a Traktor Čeljabinsk. Úvodní buly bude ve středovém kruhu Areny Jugra vhozeno v 15:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Jugra Chanty-Mansijsk – Traktor Čeljabinsk

1:2

po prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Gusev (Koroljuk) – 36. Osnovin (Čistov, Piganovič), 65. Čistov (Bulis, Quint)

Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (Gorjačevskich) – Larsen, Mamkin, Valentěnko, Sergejev, Rjabykin, Želdakovm Adamčuk – Maxwell, Koroljuk, Gusev – Magogin, Kašpar, Sitnikov – Jacenko, Lemtjugov, Bortnikov – Čibisovm Buljanskij, Romancev, Varfolomejev

Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Quint, Borodkin, Kondratěv, Piganovič, Martynov, Aťjušov. Vasilčenko – Čistov, Bulis, Paré – Popov, Pestunov, Glinkin – Růžička, Panov, Osnovin – Gubarev, Kokujov, Penkovskij, Mokin

Rozhodčí: Gusev, Sergejev – Kučava, Novikov

Průběh zápasu
1. třetina
17:59
Po 1. třetině
2. třetina
25:02
33:08
35:38
36:11
38:30
38:41
Po 2. třetině
3. třetina
49:46
51:03
Po 3. třetině
Prodloužení
64:21
po prodl.