Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Carolina Hurricanes

4:5

konec (0:1, 1:2, 3:2)

08.02.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.98 3.77 3.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Patrick MARLEAU - 4:5

59:06

San Jose právě vstřelilo branku!
Tak pozor, rozhodnuto ještě být nemusí! Zbývá necelá minuta do konce základní hrací doby a máme sníženo opět na rozdíl jediného zásahu. Zásluhu na snižovací brance má především její autor PATRICK MARLEAU, ale také Tomáš Hertl, jenž celou akci původně vyburcoval a získal druhou asistenci u gólu. Marleau poté kostrbatě, ale přeci jen překonal gólmana Cama Warda. Asistence: Joe Thornton, Tomáš Hertl.

Victor RASK - 3:5

58:50

Carolina právě vstřelila branku!
Naděje San Jose Sharks na body z tohoto utkání pravděpodobně právě pominuly, risk v šesti hráčích dnes kalifornskému klubu nevyšel. Domácí sice vyhráli buly ve střední třetině, ale pak si puk velice dobře pohlídal na hokejce VICTOR RASK, aby jej s klidem poslal do okrytého zařízení. Asistence: Elia Lindholm, Justin Faulk.

Andrej SEKERA - 3:4

55:09

Carolina právě vstřelila branku!
Jenže to už teď neplatí. Hurricanes až po několika minutách vážněji ohrozili zařízení San Jose a dá se říci, že vytěžili z minima maximum. Jednoduché nahození na branku Anttiho Niemiho, ANDREJ SEKERA propasíroval touš někde ve výstroji finského gólmana ve službách San Jose Sharks. Necelých pět minut před koncem základní hrací doby tak Žraloci opět prohrávají, ale teď mají na dotahování výsledku daleko méně času. Dnes to vypadá na československý zápas, co se gólů a asistencí týče. Asistence: Jay McClement, Justin Faulk.

Logan COUTURE - 3:3

43:49

San Jose právě vstřelilo branku!
Specialisté na dorovnávání a případně také otáčení výsledků v National Hockey League? To jsou San Jose Sharks. Hlavně v domácích zápasech dokážou hokejisté Žraloků udělat pořádné drama za jakéhokoliv stavu, potvrzují to i dnes. Od druhého gólu Tomáše Hertla uplynulo jen několik okamžiků, hned se trefuje další útočník domácího celku. LOGAN COUTURE tvrdě napálil touš, ten se zatřepotal až ve Wardově síti. Asistence: Matt Tennyson, Patrick Marleau.

Tomáš HERTL - 2:3

42:27

San Jose právě vstřelilo branku!
Čeká nás hodně zajímavá třetí třetina v Kalifornii! Sotva začala poslední perioda, kalifornská hala podruhé v šedesátiminutovce slaví. A hádejte, kdo má dnes svůj den a střílí svou druhou branku v utkání? Ano, správně, jedná se o TOMÁŠE HERTLA. Snaha českého forvarda je opravdu na výborné úrovni, Hertl stál výborně na brankovišti Warda a tečoval ránu Hannana od modré čáry za záda gólmana Carolina Hurricanes. Už je to zase jen o branku a Sharks po ledě létají. Asistence. Scott Hannan, Chris Tierney.

Elias LINDHOLM - 1:3

30:13

Carolina právě vstřelila branku!
Kolem poloviny základní hrací doby fanoušci v SAP Center sledují také využitou přesilovou hru. Ukázalo se, jak je důležité stínit gólmanovi na brankovišti, což předvedl více než dobře český bojovník Jiří Tlustý. Neumožnil Anttimu Niemimu téměř žádný výhled. Pak už nebylo těžké, aby pokus od modré čáry v podání ELIASE LINDHOLMA prošel až do sítě San Jose Sharks. Rozdíl je znovu o dvě branky a v průběhu druhé části se nám s góly roztrhl pytel. Asistence: Justin Faulk.

HERTL - 1:2

28:26

San Jose právě vstřelilo branku!
To je panečku radosti, to je radosti! Každé trápení jednou končí, své by mohl vyprávět český útočník TOMÁŠ HERTL. Několikrát v předchozích zápasech se mladý talent snažil překonat gólmany různých klubů a z různých pozic. Ale až dnes přidává devátou branku nynějšího ročníku do sbírky. Puk se k Hertlovi odrazil před branku a odchovanec pražské Slavie neměl už takový problém nasměrovat kus černé gumy do sítě Warda. Zároveň máme sníženo na rozdíl jedné branky a průběh bude zase o něco zajímavější. Asistence: Chris Tierney, Andrew Desjardins.

Andrej NESTRAŠIL - 0:2

25:33

Carolina právě vstřelila branku!
Hodně smutná situace pro San Jose, které celý začátek druhé třetiny skoro nepustilo soupeře k puku a tvořilo si i řadu příležitostí. Tahle gólová tečka Caroliny přišla teprve z jednoho z prvních zakončení během druhého dějství, ANDREJ NESTRAŠIL tušil, že nemá smysl čekat ani chvilku se zakončením. Druhá branka mladého talentu v aktuálně hrané sezóně a možnost postavení v sestavě oslavuje Nestrašil nejlépe, jak může. Tedy gólem. Asistence: Alexander Sjomin, Andrej Sekera.

E. STAAL - 0:1

19:03

Carolina právě vstřelila branku!
Prvního gólu dnešního zápasu se dočkáme ještě na konci první třetiny. Už se zdálo, že do šatny budou mužstva odcházet za vyrovnaného stavu, jenže domácí mančaft překvapuje náhlá akce, která zaskočila nejen jedince na ledě, ale určitě také fanoušky v hledišti. Puk proskákal ke kelci Anttiho Niemiho a jako první se k němu dostal na dorážku ERIC STAAL. Ten jen lehce usměrnil kus černé gumy směrem k brankové čáře a propcal jej až za ochránce svatyně San Jose. Carolina má k dobru gól do šatny. Asistence: Jiří Tlustý, Jordan Staal.

San Jose Sharks – Carolina Hurricanes

4:5

konec (0:1, 1:2, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Hertl (Tierney, Desjardins), 43. Hertl (Hannan, Tierney), 44. Couture (Tennyson, Marleau), 60. Marleau (Thornton, Hertl) – 20. E. Staal (Tlustý, J. Staal), 26. Nestrašil (Sjomin, Sekera), 31. Lindholm (Faulk), 56. Sekera (McClement, Faulk), 59. Rask (Lindholm, Faulk)

San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Burns, Vlasic, Tennyson, Dillon, Mueller, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Goodrow, Sheppard, Hertl – Tarasov, Tierney, Desjardins

Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Faulk, Sekera, Liles, Gleason, Bellemore, Hainsey – Tlustý, J. Staal, E. Staal – Lindholm, Rask, Skinner – Sjomin, Nestrašil, Gerbe – Dwyer, McClement, Malone

Rozhodčí: Leggo, St. Pierre – Sharrers, Heyer

Diváci: 17 139

Průběh zápasu
1. třetina
02:27
06:30
19:03
Po 1. třetině
2. třetina
25:33
28:26
29:28
30:13
32:53
35:32
Po 2. třetině
3. třetina
42:27
43:49
55:09
58:50
59:06
Konec