Menu

Hokej

Liga staršího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – Sportovní klub Kadaň

8:1

konec (3:0, 2:1, 3:0)

06.02.2015, 19:15 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

48:38

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
To už je ale minulostí, i nový muž v kadaňském brankovišti lovil smutně puk ze své brány! Po Davidu Michálkovi se opřel do puku z prostoru kruhů Lukáš Beran, který tvrdou ranou ještě nevyzrál na připravené Bártovy betony, ale z dorážky už se pohotový Jakub Abbrent prosadil! Asistence: Lukáš Beran, David Michálek.

43:40

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je z toho sedmička, utkání je i ve své třetí třetině jednoznačnou záležitostí! David Michálek předložil puk na modrou čáru JAKUBU LACINOVI, který potvrdil svou skvělou střeleckou formu, když prostřelil gólmana Németha, jenž vůbec nestihl, i kvůli zakrytému výhledu, zareagovat! Asistence: David Michálek.

42:00

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Obrovský zmatek se povedlo vytvořit mladým Rebelům kolem kadaňské brány a je z toho šestý puk za Némethovými zády! Po Lukáši Křížkovi tvrdě vypálil z prostoru kruhů Jiří Vlach, jehož ránu sice brankář Németh vyrazil betony, ale puk zůstal ležet před jeho brankovištěm, odkud ho zvedl pod horní tyč dorážející DANIEL KRÁLÍČEK! Asistence: Jiří Vlach, Lukáš Křížek.

38:47

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A potupná pětka je tady! Jakub Lacina předložil dobrý pas Marku Bancířovi, jenž přihrál do jízdy DAVIDU MICHÁLKOVI. Brodský ostrostřelec se natlačil před obránce, z levé strany si sjel až k brance a z mírného úhlu skóroval nechytatelně k přední tyčce nad pravé Némethovo rameno! Asistence: Marek Bancíř, Jakub Lacina.

25:13

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Havlíčkobrodská skvadra ale sehrála přesilovku parádně a znovu se ujímá tříbrankového vedení! David Michálek našel na modré čáře Jiřího Kopice, který se opřel do puku a krásnou tečí před brankovištěm skóroval přesně pod horní tyčku LUKÁŠ BERAN! Asistence: Jiří Kopic, David Michálek.

20:43

Kadaň právě vstřelila branku!
Severočeši se přeci jen dočkali a máme tady zajímavou zápletku! Od Filipa Šmejce putoval puk k Vladimíru Kopkovi, který sice zblízka ještě neuspěl proti Kekulovým betonům, ale ONDŘEJ BLÁHA chladnokrevně skóroval z bleskové dorážky! Asistence: Vladimír Kopka, Filip Šmejc.

16:48

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Adamův soubor to ale nemusí vůbec mrzet, protože svému soupeři odskakuje už do třígólového trháku! Kotouč putoval v útočném pásmu po destinacích Jan Jelínek – Dominik Suchý – JAKUB KRAUČUK, přičemž posledně jmenovaný se bleskově zorientoval přímo před brankovištěm a z bezprostřední blízkosti se nemýlil! Asistence: Dominik Suchý a Jan Jelínek.

11:50

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Parta z Kotliny se rychle nastěhovala do útočného pásma a nakonec se raduje z dvoubrankového vedení! Po nahrávce Dominika Suchého se dostal do samostatného úniku VOJTĚCH VEVERKA, který sice neuspěl, ale vzápětí vybruslil z rohu pásma a z mezikruží se trefil přesně k Némethově pravé tyči! Asistence: Dominik Suchý.

08:02

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Mladí Rebelové teď předvedli vzorný důraz na brankovišti a brankáře Németha zasypali zblízka nepříjemnou sprškou střel, z toho mráčku nakonec zapršelo! Vojtěch Veverka s Dominikem Suchým připravili ideální palebnou pozici pro JAKUBA ABBRENTA, jenž ze vzdálenosti několika kroků dotlačil puk za brankovou čáru! Asistence: Dominik Suchý, Vojtěch Veverka.

HC Rebel Havlíčkův Brod – Sportovní klub Kadaň

8:1

konec (3:0, 2:1, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Abbrent (Suchý, Veverka), 12. Veverka (Suchý), 17. Kraučuk (Suchý, Jelínek), 26. Beran (Kopic, Michálek), 39. Michálek (Bancíř, Lacina), 42. Králíček (Vlach, Křížek), 44. Lacina (Michálek), 49. Abbrent (Beran, Michálek) – 21. Bláha (Kopka, Šmejc)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 32. Hanák) – Suchý "C" Vacek, Lacina, Hrabaň, Bancíř, Benák, Kopic, Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Abbrent, Beran, Králíček, Vlach, Křížek.
Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

Sportovní klub Kadaň: Neméth (44. Bárta) – Bláha, Šmejc, Novák, Pešek, Berky, Kšíkal, Maluška, Videv, Bednařík, Petržílka "A", Pipota, Špiegl, Georgev, Kopka "C", Möll.
Trenér: František Wágner.

Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná

Průběh zápasu
1. třetina
08:02
09:32
11:50
13:44
16:48
18:40
Po 1. třetině
2. třetina
20:43
21:15
24:09
25:13
28:28
36:35
38:47
Po 2. třetině
3. třetina
42:00
43:40
48:38
57:54
59:58
Konec