Menu

Další

MS ve snowboardingu a akrobatickém lyžování

Paralelní slalom snowboard - finále žen a mužů, Kreischberg

Vítěz: E. Ledecká (CZE) a R. Fischnaller (ITA)

konec

22.01.2015, 13:00 • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Stupně vítězů
Ženy
1. Ester Ledecká (CZE)
2. Julia Dujmovitsová (AUT)
3. Marion Kreinerová (AUT)

Muži
1. Roland Fischnaller (ITA)
2. Andrej Sobolev (RUS)
3. Rok Marguč (SLO) (14:26:13)

Dnešní závod paralelního slalomu je tedy za námi, mužským mistrem světa je Roland Fischnaller z Itálie a mezi ženami získala titul mistryně naše mladá, krásná, skvělá, rychlá a prostě jednoduše úžasná Ester Ledecká!!!

Konec

Finále paralelního slalomu snowboardu skončilo.

FIN M

Sobolev v modré dráze opět hodně trápil favorita, ale tentokrát se dopustil v závěrečné pasáži menší chyby a mistrem světa v paralelním slalomu se stává Roland Fischnaller! Italové tak po čtvrtém místě Aarona Marcha získávají zlatou medaili, která je opravdu velkou náplastí.

MF M

Velké překvapení mužské části je na světě! Rok Marguč startoval až na osmifinále v pomalejší modré dráze, ale i přesto si dojel pro bronzovou medaili. Aaron March sice vedl po první části, ale Slovinec si ve spodní pasáži vybral výbornou stopu a Italovi zbyly jen smutné pohledy.

Ester Ledecká si ve finálovém závodě dojela pro zlato

FIN Ž

Ano, ano ano! Julia Dujmovitsová udělala velkou chybu již po startu a Ester Ledecká si dojela suverénním způsobem pro zlatou medaili! Ester Ledecká je mistryní světa v paralelním slalomu!!!

FIN Ž

Je to tady! Velké finále Ester Ledecké! Držme palce Ester, která opět pojede v červené dráze. Její soupeřkou je Julia Dujmovitsová, kterou poženou do cíle domácí fanoušci.

MF Ž

Kreinerová měla výtečný start a ani na chvíli nepustil Jörgovou před sebe. Marion Kreinerová získává bronzovou medaili i přesto, že Jörgová zdramatizovala malé finále a prohrála jen o 4 setiny.

MF Ž

Je tady první souboj o medaile, který v malém finále obstará Marion Kreinerová z Rakouska a Seline Jörgová z Německa.

2 SF M

Roland Fischnaller si od startu pohlídal solidní náskok a Itálie bude mít svého zástupce ve finále. Do souboje o bronz jde tedy poražený Rok Marguč.

1 SF M

Tak Andrej Sobolev předvádí v modré dráze fantastické výkony a i v semifinále dokázal zvítězit. Aaron Mach byl dlouho první, avšak ve střední pasáži nabral ruský závodník skvělou rychlost a nakonec o 4 setiny poráží Itala.

Ester Ledecká postupuje do finále

2 SF Ž

Ester Ledecká pojede finále! Ve střední části se sice dostala Kreinerová na chvíli do čela, ale Ledecká dokázal před cílem zrychlit a bude nejhůře druhá!

2 SF Ž

Nyní už ale přichází semifinále Ester Ledecké, které se postaví Marion Kreinerová.

1 SF Ž

Dujmovitsová v červené dráze potvrdila roli favoritky a bude ve finále! Jörgová byla pomalejší o pouhých sedm setin!

Paralelní slalom snowboard - finále žen a mužů, Kreischberg

Vítěz: E. Ledecká (CZE) a R. Fischnaller (ITA)

konec

Zpět na online