Menu

Další

MS ve snowboardingu a akrobatickém lyžování

Paralelní slalom snowboard - kvalifikace žen, Kreischberg

Alena Zavarzinová (RUS)

konec

22.01.2015, 09:00 • Lachtl (AUT) • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tímto příspěvkem se loučím a zároveň vás zvu na finálovou část závodu, která startuje ve 13:00. (11:08:41)
Startovní dvojice v osmifinále

1. Julia Dujmovitsová (AUT) – Jekatěrina Chatomčenkovová (RUS)
2. Julie Zoggová (SUI) – Natalia Sobolevová (RUS)
3. Ina Meschniková (AUT) – Selina Jörgová (GER)
4. Alena Zavarzinová (RUS) – Najna Ochnerová (ITA)
5. Ester Ledecká (CZE) – Tomoka Takeučiová (JPN)
6. Patrizia Kummerová (SUI) – Jekatěrina Tudegeševová (RUS)
7. Amelie Koberová (GER) – Hilde-Katrine Engeliová (NOR)
8. Marion Kreinerová (AUT) – Sabine Schöffmannová (AUT)
Konečné výsledky kvalifikace

1. Alena Zavarzinová (RUS) – 1:17,82
2. Ester Ledecká (CZE) – 1:18,11
3. Marion Kreinerová (AUT) – 1:18,19
4. Julia Dujmovitsová (AUT) – 1:18,20
5. Julie Zoggová (SUI) – 1:18,78
6. Amelie Koberová (GER) – 1:18,88
7. Patrizia Kummerová (SUI) – 1:19,01
8. Ina Meschniková (AUT) – 1:19,10
9. Selina Jörgová (GER) – 1:19,11
10. Jekatěrina Tudegeševová (RUS) – 1:19,33
11. Hilde-Katrine Engeliová (NOR) – 1:19,43
12. Natalia Sobolevová (RUS) – 1:19,44
13. Jekatěrina Chatomčenkovová (RUS) – 1:19,51
14. Sabine Schöffmannová (AUT) – 1:19,60
15. Tomoka Takeučiová (JPN) – 1:19,77
16. Najna Ochnerová (ITA) – 1:19,98
Ještě nikam neodcházejte nabídneme vám konečné výsledky kvalifikace a také úvodní dvojice samotného závodu.
České závodnici se kvalifikace na dnešní odpolední závod povedla a můžeme se na ní těšit také v samotném závodě, který startuje ve 13 hodin.

Máme za sebou kvalifikační část, kterou vyhrávala Alena Zavarzinová (RUS). Hned za ní je česká závodnice Ester Ledecká, která až do finále bude míst právo volby dráhy. Třetí místo obsazuje Marion Kreinerová (AUT).

16

Marion Kreinerová (AUT) udělala ve střední části chybu, kterou ještě dokázala zachránit a patří jí třetí místo. Julia Dujmovitsová (AUT) je jen o trochu pomalejší a obsazuje čtvrtou pozici.

15

Patrizia Kummerová (SUI) je v součtu obou jízd na páté pozici a také Sabine Schöffmannová (AUT) postupuje. Ta se řadí až na dvanáctou pozici.

14

Obě závodnice jdou až za Ester! Ina Meschniková (AUT) je pátá a Tomoka Takeučiová (JPN) obsazuje až jedenáctou pozici, což ještě na postup také stačí.

13

Obě závodnice postupují do závodu. Jízdu sice vyhrála česká reprezentantka, ale v součtu je první Alena Zavarzinová (RUS). Ester Ledecké (CZE) patří druhé příčka, což jí zajišťuje postup.

12

Do cíle v této jízdě dojela jako první Selina Jörgová (GER) , jenž obsazuje třetí místo. Hilde-Katrine Engeliová (NOR), se řadí na příčku pátou.

11

Čistou jízdu zajela Julie Zoggová (SUI), která mění pořadí na čele závodu, ale také Amelie Koberová (GER) jela velmi dobře a i ona postupuje. Německá závodnice je zatím na druhém místě.

10

Obě dvě závodnice postupují do závodu! Jekatěrina Tudegeševová (RUS) byla v jízdě pomalejší, ale v součtu se řadí na první příčku. Natalia Sobolevová (RUS) se řadí na druhou pozici.

9

Na závodnicích je vidět, že kvalita sněhu upadá! Isabella Laböcková (GER) se ocitla na zemi a ani ona se do závodu nedostala. Naopak Jekatěrina Chatomčenkovová (RUS) je první, což jí stačí a v závodě ji uvidíme.

8

Marianne Leesonová (CAN) ve střední části upadla a další favoritka závodu vypadává. Nicolien Sauerberijová (NED) obsazuje druhou příčku v průběžném pořadí.

7

Sledovali jsme další vyrovnanou jízdu. Najna Ochnerová (ITA) je ze všech nejrychlejší, ale Caroline Calveová (CAN) minula jednu branku a bude diskvalifikována, což je pro kanadskou závodnici jistě zklamáním.

6

Obě závodnice dojíždějí do cíle po svém boku. Ladina Jennyová (SUI) se průběžně řadí na druhou pozici a Karolina Sztokfiszová (POL) se dostala na čtvrtou příčku.

5

Corinna Boccaciniová (ITA) byla rychlejší než její kolegyně, ale součet časů je až třetí nejlepší. Naopak Aleksandra Krolová (POL) se v součtu dostává před italskou závodnici.

4

Registrujeme další výměnu na vedoucí pozici! Anke Karstensová (GER) se průběžně dostala do čela. Naopak Hae-rim Jeongová (KOR) obsazuje až šesté místo a v závodě se nejspíše neobjeví.

Paralelní slalom snowboard - kvalifikace žen, Kreischberg

Alena Zavarzinová (RUS)

konec

Zpět na online