Menu

Hokej

KHL

Lada Toljatti – Amur Chabarovsk

4:2

konec (2:0, 2:1, 0:1)

16.01.2015, 16:00 • Arena Lada • Martin Doležal

Tipsport: 1.6 4.3 4.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vjačeslav LITOVČENKO - 4:2

48:21

Chabarovsk právě vstřelil branku!
A je to opět pouze o dva góly, protože Orlov výborně zabojoval, získal puk a z bekhendové strany jej přeposlal k mezikruží na VJAČESLAVA LITOVČENKA, jenž tvrdou ranou poslal kus černé pryže do hornho růžku, kde vymetl veškeré pavučiny. Asistence: Rafael Achmetov, Jevgenij Orlov.

Georgy BELOUSOV - 4:1

35:50

Togliatti právě vstřelilo branku!
Nakonec svojí první početní výhodu Lada využívá. GEORGY BELOUSOV si sjel od modré čáry ke kruhu, kde následně tvrdě vypálil a trefil volný prostor nad vyrážečkou Borisova u pravé tyče. Asistence: Peter Podhradský.

Dmitrij TARASOV - 3:1

24:45

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Avšak domácí pochybili v rozehrávce a hosté toho využili tím nejlepším možným způsobem. Barancev nechal puk za sebou, čehož využil Miklík. Slovenský hráč si vyměnil puk s DMITRIJ TARASOVEM a v přečíslení dvou proti jediném obránci vypálil druhý zmiňovaný do prázdné branky. Asistejnce:Michel Miklík.

22:16

Togliatti právě vstřelilo branku!
Barancev poslal puk k modré čáře, kde si jej převzal ALEXANDR STŘELCOV. Druhý zmiňovaný vypálil a díky tomu, že měl Borisov zakrytý výhled, usměrnil kus černé pryže ke vzdálenější tyči. K té se hostující brankař nestihl přemístit včas. Asistence: Fedor Fjodorov. Denis Barancev.

Dmitrij OGURCOV - 2:0

19:40

Togliatti právě vstřelilo branku!
Jenže v závěru jde Lada do dvoubrankového vedení. Nikitěnko nádhernou přihrávkou našel najetého DMITRIJE OGURCOVA. Ten vypálil a ačkoliv jeho střelu Borisov zneškodnil, tak se domácí hráč dostal k dorážce. I tu gólman Amuru vytěsnil, jenže pouze do vzduchu, kde jej Ogurcov poslal za jeho záda. Gól ještě museli potvrdit videorozhodčí, ale branka platí. Asistence: Andrej Nikitěnko.

Martin ZAŤOVIČ - 1:0

02:47

Togliatti právě vstřelilo branku!
Domácí udrželi puk v útočné třetině a krátce na to se poprvé prosazují. Valujskij vypálil z úhlu a kotouč se poté odrazil do volného prostoru. Toho využil MARTIN ZAŤOVIČ, který tažnou ranou usměrnil kus černé pryže za záda Borisova. Asistence: Semjon Valujskij.

Lada Toljatti – Amur Chabarovsk

4:2

konec (2:0, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Zaťovič (Valujskij), 20. Ogurcov (Nikitěnko), 23. Střelcov (Fjodorov, Barancev), 36. Belousov (Podhradský) – 25. Tarasov (Miklík), 49. Litovčenko (Achmetov, Orlov)

Lada Toljatti: Ivannikov (Glass) – Hunkes, Romanov, Podhradský, Ogurcov, Šulakov, Vorobjov, Barancev – Černikov, Petrov, Golubev – Shenfeld, Nikitěnko (C), Belousov – A. Střelcov, Fedorov, V. Střelcov – Valujskij, Zaťovič, Sačov – Gurjanov.

Amur Chabarovsk: Borisov (Pečurskij)- Ježov, Safronov, Zub, Mantyla, Kurbatov, Peretjagin, Rzajancev, Terjajev – Fišenko, Lugin, Haščák – Tarasov, Šafigulin, Miklík – Achmetov, Krysanov, Orlov – Baškirov, Litovčenko, Železňov.

Rozhodčí: Bukin, Odins – Lazarev, Sadovnikov

Průběh zápasu
1. třetina
02:47
19:40
Po 1. třetině
2. třetina
22:16
24:45
33:51
35:50
36:36
Po 2. třetině
3. třetina
45:14
48:21
52:01
Konec