Menu

Hokej

Mistrovství světa žen do 18 let

Finsko – Švédsko

3:1

konec (0:1, 3:0, 0:0)

08.01.2015, 22:00 • Harborcenter, Buffalo (kluziště 2) • Info o změnách stavu (Richard Wagner (@Groundhoppik))

37:14

Finsko právě vstřelilo branku!
Početní převaha celku vedenému Henrikem Cedergrenem nevychází podle představ. Naopak, má asi nejhorší možný scénář. Ve chvíli, kdy jeho tým potřebuje vstřelit branku, inkasuje. V oslabení se totiž dostala k puku ANNIINA KEITALAOVÁ, která potřetí zasunula touš za záda Emmy Söderbergové. K asistenci si tak finská kapitánka připisuje i důležitou branku. Bez asistence.

34:48

Finsko právě vstřelilo branku!
Karta se rázem obrací. Emma Murenová odjíždí z trestné lavice s velmi smutným výrazem ve tváři. Finky totiž dokázaly její přestupek proti pravidlům potrestat a dostávají se tak do vedení. Eve Savanderová nabila touš na hokejku SANNI HAKALAOVÉ, která si věděla rady s Emmou Söderbergovou a rozzářila oči všem svým spoluhráčkám. Asistence: Eve Savanderová a Anniika Kaitalaová.

30:17

Finsko právě vstřelilo branku!
Ale ne na dlouho! Tak se finský celek nakonec přeci jen také dočkal! Střelecká impotence byla prolomena, stejně jako hráz se jménem Emma Södebergová. Ta poprvé v zápase kapituluje. Pro Finsko veledůležitý gól zaznamenala NEA KATAJAMÄKIOVÁ, kterou do šance posadila svým pasem Anni Hietaharjuová. Výběr "Suomi" tak srovnává se svým konkurentem ze severu Evropy krok! Asistence: Anni Hietaharjuová.

17:31

Švédsko právě vstřelilo branku!
Do třetice všeho dobrého! Švédský celek dvakrát v početní převaze pohořel a nedokázal překonat Anni Keisalaovou. Ta kapitulovala až dvě a půl minuty před první sirénou. Švédská skvadra předvedla přesilovkovou akci a po hokejkách Wilmy Johanssonové a Hanny Olssonové se dostal touš ke kapitánce JESSICE ADOLFSSONOVÉ, která si s maskovanou dívkou Finska poradila. Asistence: Hanna Olssonová a Wilma Johanssonová.

Finsko – Švédsko

3:1

konec (0:1, 3:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Katajamäkiová (Hietaharjuová), 35. Halakaová (Savanderová, Kaitalaová), 38. Kaitalaová – 18. Adolfssonová (Olssonová, W. Johanssonová)

Finsko: Keisalaová (Asikainenová) – Savanderová, Savolainenová, Hietaharjuová, Haakanaová, Karjalainenová, Lehtopeltová, Virtaová – Nieminenová, Katajamäkiová, Hakalaová "A" – Koukkulaová, Ruuskanenová, Sakkinenová – Kaitalaová "C", Salomäkiová "A", Kemppainenová – Keromaaová, Haukijärviová, Kiukasová, Valikangasová.
Trenér: Jari Risku.

Švédsko: Söderbergová (Reidebornová) – Brolinová, Adolfssonová "C", Strandbergová "A", Linderová, Bäckebová, Gradinová, Bergströmová – W. Johanssonová, Sköldová, Wesslingová – E. Johanssonová, Olssonová "A", Murenová – Armborgová, Tedenbyová, Hjalmarssonová – El Mahmadiová, Af Bjurová, Svenssonová, Vernblomová.
Trenér: Henrik Cedergren.

Rozhodčí: Jerilyn Glennová (USA) – Jennifer McMhonová (CAN), Svenja Strohmengerová (GER)

Průběh zápasu
1. třetina
05:47
08:37
14:38
17:15
17:31
Po 1. třetině
2. třetina
29:06
30:17
33:31
34:48
35:45
37:14
Po 2. třetině
3. třetina
43:11
Konec