Menu

Hokej

Mistrovství světa žen do 18 let

Česko – Kanada

1:7

konec (1:1, 0:4, 0:2)

08.01.2015, 21:30 • Petr Dejnožka, Martin Voltr

Sarah POTOMAKOVÁ - 1:7

58:24

Kanada právě vstřelila branku!
A bohužel je tady ještě jedna pojistka kanadského vítězství. Výborně to teď provedla Giguereová, jež se s kotoučem protáhla přes dvě pásma, natáhla na sebe pozornost a pak prošťouchla puk do sóla SARAH POTOMAKOVÉ. Na její bekhendové zakončení si sice Škodová sáhla, ale v cestě do sítě mu nezabránila – 1:7. Asistence: Elizabeth Giguereová.

Kristin O'NEILLOVÁ - 1:6

56:26

Kanada právě vstřelila branku!
Jako bych to zakřikl, o chvíli později je na světě šestý gól hokejistek Kanady. Lidsay Agnewová vysunula dopředu KRISTIN O'NEILLOVOU, která už byla před Škodovou sama, a ještě jí na pětníku udělala několik rychlých pohybů. To už naše gólmanka neměla šanci zareagovat a dnes poprvé kapituluje – 1:6. Asistence: Lindsay Agnewová.

Lindsay AGNEWOVÁ - 1:5

38:36

Kanada právě vstřelila branku!
Bohužel vzápětí jsme si opět nedokázaly pokrýt kanadské dorážky z bezprostřední blízkosti, což nám opět uštědřilo další hřebíček do rakve. Nejrychleji se před brankou dokázala zorientovat LINDSAY AGNEWOVÁ, která doklepla puk do české sítě – 1:5! Asistence: Melissa Huntová.

Micah HARTOVÁ - 1:4

30:11

Kanada právě vstřelila branku!
Úvodní desetiminutovka druhé části českému týmu nevyšla vůbec podle představ, právě zde přichází o naději na obrovskou senzaci. Kanaďanky nepředvedly v početní výhodě žádnou ohromující kombinaci, nýbrž dobrou práci na brankovišti a clonění brankářce. Poté již přišla přesná střela k tyči v podání MICAH HARTOVÉ a bylo hotovo – 1:4! Asistence: Sarah Potomaková.

Sarah-Eve COUTU-GODBOUTOVÁ - 1:3

27:46

Kanada právě vstřelila branku!
Nyní již silný kanadský výběr dokázal svůj tlak přetavit ve vstřelenou branku! Forejtovou rychlou kličkou zmátla Houstonová, jejíž střelu bleskurychle doklepla na brankovišti volná SARAH-EVE COUTU-GODBOUTOVÁ – 1:3! Asistence: Ryleigh Houstonová a Josiane Pozzebonová.

Sarah POTOMAKOVÁ - 1:2

20:28

Kanada právě vstřelila branku!
České bojovnice zřejmě nevstoupily do úvodních okamžiků druhé části plně koncentrovány, což se rychle projevilo. Jinak si nedokážu vysvětlit volný prostor, který dostala SARAH POTOMAKOVÁ před brankářkou Zechovskou. Poté již stačilo pouze trefit prostor u vzdálenější tyče – 1:2! Asistence: Elizaberth Giguereová a Micah Hartová.

Elizabeth GIGUEREOVÁ - 1:1

18:31

Kanada právě vstřelila branku!
Škoda. Favorit zápasu ještě do první sirény maže senzační vedení českého výběru. Skvělou samostatnou akci předvedl Sarah Potomaková, která z pravé strany poslala puk před branku, kde ho v pádu dotlačila do sítě ELIZABETH GIGUEREOVÁ! Zechovská byla v tomto případě bezmocná – 1:1! Asistence: Sarah Potomaková a Samantha Coganová.

Michaela PEJZLOVÁ - 1:0

11:18

Česko právě vstřelilo branku!
Tak to je naprostá hokejová paráda! Americká hala rázem neuvěřitelně ztichla, české naděje se totiž na začátku dvanácté minuty dostávají do vedení! Obří pochvalu zaslouží kapitánka MICHAELA PEJZLOVÁ, která si z pravého kruhu vyjela s kotoučem až do střelecké pozice a neomylně poslala puk do šibenice kanadské klece! Tato branka je skvělou odměnou za výbornou práci v první třetině – 1:0! Asistence: Klára Hymlárová a Barbora Patočková.

Česko – Kanada

1:7

konec (1:1, 0:4, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Pejzlová (Hymlárová, Patočková) – 19. Giguereová (Potomaková, Coganová), 21. Potomaková (Giguereová, Hartová), 28. Coutu-Godboutová (Houstonová, Pozzebonová), 31. Hartová (Potomaková), 39. Agnewová (Huntová), 57. O'Neillová (Agnewová), 59. Potomaková (Giguereová)

Česko: Zechovská (41. Škodová) – Holá, Zíková, Zedníková, Jančová, Bartošová, Kosinová, Pytlíková – Patočková, Hymlárová, Pejzlová "C" – Bukolská, Neubauerová, Topolská – Mašková, Forejtová, Pátková – Smetková, Bucifalová, Jůzková. Trenér: Jan Fidrmuc.

Kanada: Boissonnaultová (Campbellová) – Suchardaová, Tseová, Huntová, Matteauová, Eastwoodová, Pozzebonová, Hartová "C" – Giguereová, Labbeová, Potomaková – O'Neillová, Houstonová, Coutu-Godboutová – Gebhardová, Coganová, Agnewová – Quarantaová, Highamová, McGillová – Fieldová. Trenérka: Cassie Turnerová.

Rozhodčí: Nakajamaová (JPN) – Te-Ri (KOR), Pagonová (SLO).

Průběh zápasu
1. třetina
11:18
18:31
Po 1. třetině
2. třetina
20:28
21:31
27:46
29:29
30:11
38:36
Po 2. třetině
3. třetina
49:40
56:26
58:24
Konec