Menu

Hokej

Mistrovství světa žen do 18 let

Japonsko – Finsko

2:4

konec (2:0, 0:2, 0:2)

06.01.2015, 22:00 • Herborcenter, Buffalo (kluziště 2) • Info o změnách stavu (Richard Wagner (@Groundhoppik))

Tipsport: 5.3 4.8 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

52:31

Finsko právě vstřelilo branku!
Troufám si napsat, že tento gól dává vale japonským nadějím na překvapivý výsledek. Finky potvrzují svou znovu nalezenou herní pohodu dalším toušem za brankovou čarou ve svatyni, kterou hájí Aju Tonosakiová. Petra Nieminenová společně s Anni Hietaharjuovou se postaraly o nahrávky na branku SANNI HAKALAOVÉ, jež tak k proměněnému trestnému střílení přidává i branku ze hry. Asistence: Anni Hietaharjuová a Petra Nieminenová.

47:43

Finsko právě vstřelilo branku!
Nevyužitá přesilová hra nemusí tým Suomi nikterak mrzet. Mladé Finky totiž krátce po návratu potrestané Ai Otaové udeřily a poprvé v zápase (a vlastně i v celém turnaji) se ujímají vedení! Pro finský tým tolik potřebný gól obstarala dvojice Johanna Kemppainenová nahrávající a NELLI SALOMÄKIOVÁ skórující! Asistence: Johanna Kemppainenová.

38:42

Finsko právě vstřelilo branku!
Tentokrát už ale tým ze severu Evropy nabízenou šancí nepohrdl a hozenou rukavici zvedla z ledu SANNI HAKALAOVÁ, která si na rozdíl od své kolegyně Katajamäkiové ze třetího útoku věděla s Tonosakiovou rady. Hakalaová tedy vrací zápas tam, kde byl před necelými čtyřiceti minutami – tedy na jeho začátek. Finky se tak naplno vrací do boje o pro ně tolik důležité vítězství, které po zaváhání se Švýcarkami potřebují jako kuchař sůl. Bez asistence (trestné střílení).

25:37

Finsko právě vstřelilo branku!
Finské mladice zřejmě dostaly od svého trenéra v šatně vyčiněno. Na startu prostřední části se jim povedlo snížit a hned se jim díky tomu lépe dýchá. Stejně jako na straně Japonska se o úvodní trefu svého týmu v tomto zápase postarala hráčka ze zadních řad. Po nahrávce od Ney Ruuskanenové se prosadila RONJA SAVOLAINENOVÁ, která se tak do osudu střetnutí zapisuje jako první playerka, která si poradila s Tonosakiovou. Asistence: Nea Ruuskanenová.

18:33

Japonsko právě vstřelilo branku!
Jen jsem ale dopsal pochvalné ódy na zvládnuté finské oslabení, přichází druhý zásah japonského družstva! Zářez na čepel své hole si zapisuje MOE CUKIMOTOVÁ, která dává svému týmu klidnější náskok. Japonky tak po smolném střetnutí s dalším severoevropským týmem ze Švédska, kdy inkasovaly rozhodující branku v samotném závěru, sahají po překvapení. Finky budou mít co dělat, aby se přiblížily postupu do další fáze turnaje, který se od nich tak nějak očekával. Bez asistence.

10:11

Japonsko právě vstřelilo branku!
Tomu říkám využití přesilovky! Sakkinenová si ještě ani nenašla tu správnou polohu, v níž by se na lavici hanby usadila a už si zase sbírá svůj "vejchyst" a putuje do hry. Po nahrávkách kapitánky Haruki Tokové a parťačky z obranné dvojky Kanami Sekiové udeřila AOI ŠIGAOVÁ, která tak otevírá gólový účet duelu. Asistence: Kanami Sekiová a Haruka Toková.

Japonsko – Finsko

2:4

konec (2:0, 0:2, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Šigaová (Sekiová, Toková), 19. Cukimotová – 26. Savolainenová (Ruuskanenová), 39. Hakalaová (TS), 48. Salomäkiová (Kemppainenová), 53. Hakalaová (Hietaharjuová, Nieminenová)

Japonsko: Tonosakiová (Kondová) – Sekiová, Šigaová, Takenakaová, K. Otaová, Sugimotová, Sonodaová, Itová, Sakuraiová – Mijazakiová "A", A. Otaová, Toková "C" – Nišiová, Enomotová, Sakamotová "A" – Cukimotová, Hinataová, Sanová – Miuraová, Otakiová, Išidaová.
Trenér: Jošifumi Fudžisawa.

Finsko: Keisalaová (Asikainenová) – Savanderová, Savolainenová, Hietaharjuová, Haakanaová, Karjalainenová, Lehtopeltová, Virtaová – Nieminenová, Hakalaová "A", Kaitalaová "C" – Koukkulaová, Ruuskanenová, Sakkinenová – Katajamäkiová, Salomäkiová "A", Valikangasová – Keromaaová, Kemppainenová, Haukijärviová, Kiukasová.
Trenér: Jari Risku.

Rozhodčí: Debby Hengstová (NED) – Nataša Pagonová (SLO), Svenja Strohmengerová (GER)

Průběh zápasu
1. třetina
10:01
10:11
15:57
18:33
Po 1. třetině
2. třetina
25:37
25:50
38:42
Po 2. třetině
3. třetina
45:21
47:43
52:31
55:14
55:19
Konec