Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – MsHK Žilina

3:1

konec (0:0, 0:1, 3:0)

06.01.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.35 4.9 6.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V poslednej tretine to teda bol poriadny záver. Poprad dokázal streliť tri góly, postupne sa presadil Takáč, Paločko a Kroták.

Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok trojkráľového večera. (19:10:41)

60:00

Koniec zápasu.

59:58

Boltun má puk vo svojej moci a bezpečne vyhadzuje von cez všetky čiary...

59:37

Hostia majú puk na hokejkách, ešte sa možno o nejaký zázrak pokúsia.

58:42

Poprad dal gól!
Tak domáci hokejisti napokon pečatia svoju výhru gólom do prázdnej brány. Paločko posunul v strednom pásme puk ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý spoza útočnej modrej čiary pohodlne zakončil do odkrytej brány!
Asistencia: Matúš Paločko.

58:34

Igor Cibuľa odchádza z ľadu, Žilina so šiestimi hráčmi!

57:55

Hostia sa dostali do prečíslenia! Síkela si na pravom kruhu spracoval prihrávku z opačnej strany, no následne mieril iba mimo brány.

57:28

Popradčania sa dostávali do útočného pásma, no napokon ich zastavila modrá čiara a najmä verdikt čiarového rozhodcu, ktorý ukázal ofsajd.

57:07

Po strelenom popradskom góle sa okamžite za bránou hostí spustila menšia strkanica, Štefan Fabian sa nechal vyprovokovať Jakobom Milovanovičom, ktorému zasadil pár úderov za čo si vyslúžil aj potlesk od publika.

57:07

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti získavajú vedenie! 2 minúty a 53 sekúnd do konca. Kroták si spracoval puk na modrej čiare, následne sa priblížil do medzikružia, posunul na pravú stranu MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý ešte ukázal blafák na bekhend a potom šikovne pod hornú žŕdku skóroval!
Asistencia: Arne Kroták.

56:56

Arne Kroták sa dostal na hornú časť pravého kruhu, následne pálil, ale tesne minul bránu!

56:21

Fabian šikovne vystrelil od modrej čiary, následne sa snažil Takáč dorážať, no nepodarilo sa mu to.

55:39

Úvod presilovej hry Kamzíkom nevyšiel, takto je to s početnými výhodami Popradu po celý zápas.

55:20

Presilová hra pre Poprad. Žilinská lavica dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Trest si ide odsedieť Valášek.

55:15

Matúšovi Paločkovi sa teraz akosi príliš nechcelo do útoku, v strednom pásme sa snažil zaseknúť si puk cez Jabrockého, ten ho však nikam nepustil a zložil Paločka na ľad.

54:18

Dresler teraz v strednom pásme tvrdo zahral proti Takáčovi, ktorého pekne a čisto odstavil od puku.

53:29

Svoju pravačku napriahol na hornej časti ľavého kruhu Matej Valášek, no pripravený Kostúr zastavil jeho úmysel vo svojej lapačke.

53:17

Žilinskí hokejisti sa zmocnili puk po nevydarenej rozohrávke Popradčanov a môžu pokračovať do útoku.

51:55

Radoslav Suchý sa z modrej čiary premiestnil na dolnú časť ľavého kruhu, vystrelil a následne ešte šiel aj do dorážky, ale na druhýkrát minul bránu.

51:46

Ľubomír Malina potiahol akciu cez celé ihrisko, následne ho však dvojica Žilinčanov pritlačila k mantinelu za bránou, a potom bola hra prerušená.

50:28

Kroták v útočnom pásme vyhral buly na Fabiana, ktorý okamžite z prvej bez prípravy vypálil, ale jeho projektil bol zblokovaný smerom do rohu klziska.

50:13

Michal Kokavec sa zmocnil puku na ľavom kruhu, následne sa vysunul na modrú čiaru odkiaľ pálil, ale Kostúrova hokejka bezpečne usmernila puk na ochrannú sieť.
Dnešné stretnutie sleduje 1126 divákov.

49:01

Jabrocký sa zmocnil puku nebezpečne pred bránkoviskom a odtiaľ ohrozoval, no napokon si Kostúr mohol pokojne vydýchnuť, keďže puk šiel mimo priestoru brány.

48:32

Arne Kroták odviedol dobrú prácu, keď na modrej čiare zbavil Bobčeka od puku. Potom ale už nemal veľa síl na útok, a tak poslal puk von cez všetky čiary.

47:51

Úvod presilovky Vlkom príliš nevychádza, hostia boli totižto vytlačení von z útočného pásma.

47:25

Presilovka pre Žilinu. Mário Kurali dostáva dve minúty za podrazenie.

46:20

Žilinčania sa však Kostúrovi tentokrát pripomenuli opäť, Kanko vystrelil z hornej časti pravého kruhu, ale mieril iba do pozornej vyrážačky popradského brankára.

46:01

Poprad dal gól!
Kamzíci vyrovnávajú zápas a začína sa prakticky odznova! SAMUEL TAKÁČ si to namieril po pravom krídle až ku kruhu, odtiaľ vystrelil, Cibuľa vyrazil pred seba a následne Takáč dorazil svoju strelu do brány!
Asistenciu si pripisuje Jakub Makovský.

45:33

Tomáš Sýkora si teraz vypracoval krajšiu akciu, zrýchlil po ľavom krídle, následne sa presunul do medzikružia a vystrelil, no šikovný Cibuľa dokázal vyraziť puk.

45:05

Tomáš Sýkora sa zmocnil puku v medzikruží, následne ešte rýchlo z otočky vystrelil, no pozorní žilinskí obrancovia vyrazili puk na ochrannú sieť.

44:19

Jabrocký dokázal pekne spoza brány posunúť na Procházku, ktorý si tvoril priestor pred bránkoviskom, no napokon už nedokázal zakončiť.

43:53

Jaroslav Kasík to skúsil strelou ešte spoza modrej čiary, no príklepom to nasmeroval vedľa brány.

43:21

Fanúšikovia Popradu už na tento hokej zo strany svojich miláčikov veľmi nemajú náladu. Ozývajú sa pokriky ako "My chceme Poprad" alebo "Budíček Poprad, budíček".

42:30

Bobček vystrelil od modrej čiary, puk sa z tesnej blízkosti brány snažil dorážať Demel, no napokon pozorného Kostúra neprekonal.

41:46

Puk sa z rohu klziska odrazil na modrú čiaru, kde bol Arne Kroták, no puk si nedokázal spracovať.

40:40

Popradčania sa snažili ako prvý zaútočiť, no Hvila si prihrávku od Sýkoru nespracoval dobre a hokejisti Žiliny poslali puk preč z obranného pásma.

40:01

Začala sa tretia tretina.
V priebehu prostrednej časti hry sme veľa možností na skórovanie nevideli, Žilina využila zaváhanie Popradu v 34. minúte, keď sa presadil Síkela.
Tretia tretina sa začne približne o 18:34.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

38:57

Lukáš Hvila to teraz prihrávkou z rohu klziska na modrú čiaru nedomyslel, Malina bol totižto výrazne mimo od miesta príchodu puku.

37:51

Žilinčania si to teraz pekne nahrali. Síkela posunul v útočnom pásme Kankovi, ten dával ešte nakrátko na Ďurkecha, lenže ten vzápätí mieril mimo brány.

37:22

Strelou to skúsil Jaroslav Jabrocký, ktorý pálil z modrej čiary, no trafil iba pripravené betóny brankára Matúša Kostúra, ktorý pre istotu následne prikryl puk.

37:04

Vylučuje sa na opačnej strane. Práve Dávid Bajaník dostáva dve minúty za hákovanie.

36:48

Drevenák sa snažil na modrej prenechávať Bajaníkovi, ten však zjavne s tým nerátal a puk už je v strednom pásme.

36:17

Presilová hra pre Žilinu. Samuel Takáč dostáva dve minúty za hákovanie.

36:09

Fabian šikovne v strednom pásme našiel Krotáka, ten sa potom snažil ešte vysúvať Takáča, no nepodarilo sa to.

35:20

Patrik Schronek skúšal zaskočiť gólmana Kostúra strelou zo stredného pásma, no napokon puk nasmeroval iba vedľa brány.

34:38

Žilinskí hokejisti sa snažia nadviazať na aktivitu, teraz potiahol puk do útočného pásma Drevenák, no príliš veľa hokejového nevymyslel.

33:35

Žilina dala gól!
A máme tu prekvapivý gól hostí! Kropáč vybojoval puk na útočnej modrej čiare pri mantineli, posunul do medzikružia MATEJOVI SÍKELOVI, ktorý vystrelil pomedzi nohy gólmana Kostúra a puk následne pomaly doputoval do brány!
Asistencia: Radoslav Kropáč, Igor Bobček.

32:40

Tá sa skončila pre tento zápas tradične neúspešne, následne získali puk hostia, ktorí sa však dopustili icingu.

32:22

Bojovalo sa v rohu klziska v útočnom pásme Vlkov, no puk napokon vydolovali domáci hokejisti a pokračujú v akcii.

31:20

Radoslav Suchý sa zmocnil puku v strednom pásme, následne nahadzoval smerom do útoku, no tam už sú pripravení Žilinčania.

30:30

Popradskí hokejisti sa usadili v útočnom pásme, no napokon z toho nič nevyťažili. Žilinčania následne šli do útoku, ale zastavilo ich postavenie mimo hry. Slabý hokej.

29:31

Malina sa snažil zastaviť puk na modrej čiare svojím telom, ale napokon sa mu podarilo iba vyraziť ho na striedačku svojho tímu.

28:59

V nádejnej akcii teraz s domácimi nehrala ani modrá čiara, je z toho napokon úmyselný ofsajd, bude sa vhadzovať v obrannom pásme Popradu a koniec presilovky bude o 16 sekúnd.

28:33

Kasík vystrelil od modrej čiary, no jeho pokus dokonale zablokoval žilinský hráč Tomáš Demel a puk smeroval do obranného pásma Popradu.

27:58

Vôbec to znovu nevyzerá na popradskú presilovku. Akciu potiahol po ľavom krídle Kropáč, vystrelil z ľavého kruhu. Kostúr následne nevedel, kde je puk, snažili sa mu pomôcť spoluhráči, no bol tam aj drzý Síkela. Napokon však bola hra prerušená.

27:15

V týchto chvíľach sa bude vylučovať. Žilinský krídelník Milan Procházka dostáva dve minúty za hákovanie.

26:40

Igor Bobček okamžite po vhadzovaní vyskúšal pozornosť a pripravenosť gólmana Kostúra. Strela od modrej čiary však nenarobila brankárovi Popradu problémy, bezpečne puk zastavil vo výstroji.

26:35

Opäť máme puk na ochrannej sieti. Tento raz na opačnej strane, keď žilinskú akciu po pravom krídle potiahol Petr Kanko, no jeho následný strelecký pokus zablokoval Fabian.

26:26

Popradčania sa tentokrát mierne zamotali v rohu klziska, Paločko to nakrátko prenechal Takáčovi, ten ešte akosi dal na Krotáka. Následná strela popradského kapitána bola zblokovaná na ochrannú sieť.

26:02

Vlkom sa podarilo získať puk, akciu cez stred ihriska potiahol Matej Síkela, ale následne bola akcia hostí zastavená ofsajdom.

25:51

Po vhadzovaní okamžite otestoval svoju hokejku Radoslav Suchý, no namieril to len priamo do Cibuľovej lapačky.

25:49

Popradskí hokejisti budú mať teraz vhadzovanie v útočnom pásme, keďže sa tí žilinskí dopustili zakázaného uvoľnenia.

25:24

Procházka posunul na modrej čiare Jaroslavovi Jabrockému, ktorý nekompromisne z prvej pálil, ale namieril to iba na zadný mantinel.

24:35

Makovský teraz vyhodil puk smerom na pravé krídlo, asi chcel prihrávať Krotákovi, no ten už odchádzal striedať.

23:44

Domácim hokejistom sa to znovu veľmi nedarí, zdá sa, že žilinskí hokejisti našli definitívny recept na ubránenie popradských presiloviek.

23:05

Fabian vystrelil od modrej čiary, Paukovček tečoval alebo skôr sklepával puk na ľavý kruh, kde bol ešte Sýkora, no ten triafal mimo brány.

22:24

Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme, no hostia hravo vyhodili následne puk cez všetky čiary.

22:03

Domáci hokejisti však nemusia vôbec zúfať. Majú k dispozícii ďalšiu hru v početnej prevahe. Michal Kokavec dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

21:46

Končí sa popradská presilovka.

21:25

Arne Kroták vyskúšal pozornosť gólmana Cibuľu strelou od modrej čiary, no brankár Žiliny si s pukom bez ťažkostí poradil.

21:03

Takáč zle prihral Fabianovi na modrú čiaru, čo znamenalo, že sa puk dostal až do obranného pásma domáceho mužstva.

20:42

Hlavný rozhodca prerušil hru, pretože si všimol postavenie útočiaceho hráča v bránkovisko. Vhadzuje sa v strednom pásme.

20:30

Popradskí hokejisti začali tretinu presilovou hrou, sú usadení v pásme a o niečo sa budú pokúšať.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne s menším oneskorením, keďže rolba mala menšie problémy a len teraz pomaly dokončuje úpravu plochy.
V úvodnej časti zápasu sme videli vlažný hokej, viac z hry mala jednoznačne Žilina, no napokon to ani z jej strany nebolo až do gólu.
Druhá tretina sa začne približne o 17:43.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:46

Jan Dresler (Žilina) dostáva dve minúty za vrazenie.

19:40

Po zlej Milovanovičovej rozohrávke sa puku na útočnej modrej čiare zmocnil Paločko, obišiel si pomalšieho protihráča a napokon sa natlačil až ku bráne, no gólman Igor Cibuľa pohotovo reagoval.

18:24

Po odrazenom puku od Brejčáka sa na pravom kruhu zmocnil kusu čiernej gumy Andreas Štrauch, ktorý to skúšal na dva razy proti Cibuľovi, ale predsa neuspel!

17:28

Malina perfektne z ľavého kruhu našiel na opačnom kruhu Lukáša Hvilu, ktorý si ešte pripravil puk, a tak strieľal, no pozorný Cibuľa vyrazil betónom do rohu klziska. Po dlhšom čase sme videli akú takú šancu.

16:59

Teraz si po odpískaní hry niečo vysvetľoval Kroták s Dreslerom, hrozivejší výraz tváre mal žilinský hráč, kapitán Popradu sa však nenechal nastrašiť a diskusiu radšej prerušil.

16:43

Puk sa ocitol v obrannom pásme Vlkov, Kanko rozohrával veľmi nepresne, čo znamená zakázané uvoľnenie.

16:08

Rozprúdiť vzduch v obrannom pásme Popradu sa snažila prvá žilinská formácia, napokon sme videli aj zakončenie, keď z ľavého kruhu strieľal Procházka, no Kostúr bezpečne zakročil.

15:33

Kurali teraz taktiež rozohrával nepresne na Sýkoru, Vlci zachytili v strednom pásme puk a využívajú to na prienik do útočnej tretiny.

14:54

Daniel Brejčák hľadal z pravého kruhu Filipa Mlynčára v medzikruží, no táto prihrávka nebola z tých presných. Puk bol zrazený na ochrannú sieť.

14:15

Po postavení mimo hry bude stretnutie pokračovať vhadzovaním v strednom pásme, previnili sa Žilinčania.

13:31

Žilina hrá s piatimi hráčmi, domáci hokejisti v tejto početnej výhode neukázali naozaj nič.

13:14

Všetko zobral na seba kapitán Kroták, posúval od modrej čiary do rohu klziska Paločkovi, ktorý si však v súboji s Bajaníkom nepočínal najlepšie. Puk skončil na ochrannej sieti, no domáci majú aspoň buly v útočnom pásme.

12:48

Tentokrát sa žilinským hráčom podarilo dostať aj do zakončenia. Z pravého kruhu to skúšal Petr Kanko, no mieril len vedľa brány.

12:18

Poprad nie a nie sa dostať do útočného pásma, Žilinčania bránia veľmi pozorne, teraz puk vyhodil Stanislav Hudec.

12:00

Hostia sa oslobodili hneď na úvod presilovej hry, následne mali Popradčania problém s rozohrávkou, čo sa potom aj potvrdilo. Znamenalo to zakázané uvoľnenie.

11:31

Poprad si zahrá presilovú hru. Za nedovolené bránenie odchádza na trestnú lavicu Juraj Ďurkech.

10:56

Kanko hľadal prihrávkou z pravého kruhu na opačnom kruhu Milana Procházku, no jeho následná strela z prvej nesmerovala do priestoru bránky.

09:56

Kropáč opäť potiahol žilinskú akciu, táto však nebola už úspešná, puk totižto skončil za popradskou bránou a následne už mali puk domáci.

09:14

Žilina sa dostala znovu do šance, puk potiahol po pravom krídle Radoslav Kropáč, ktorý sa priblížil až ku bráne, následne sa snažil naslepo prihrávať na opačnú stranu, ale celú situáciu vyriešil gólman Kostúr použitím svojej hokejky a následne lapačky.

08:29

Schroner pripravil dobrú možnosť pre Milana Drevenáka, ktorému prihral popred bránkovisko, no druhý menovaný hokejista následne trafil len Kostúrov betón!

08:01

Po zisku puku od Takáča v obrannom pásme pokračoval do útočného pásma Kroták, ktorý ideálnou prihrávkou od mantinelu našiel pred bránkoviskom Paukovčeka, no ten už následne stroskotal proti dobrému Cibuľovi!

07:38

Hostia sa opäť dostali do útočného pásma, od modrej vystrelil Dresler, ale mieril vedľa brány.

06:59

Kostúrovu pozornosť otestoval Jakob Milovanovič, ktorý vystrelil švihom od modrej čiary, no vyrážačka gólmana Popradu bola na správnom mieste. Následne sa domáce mužstvo oslobodilo.

06:53

Žilinčania vyhrali buly, no následne získal puk Makovský, ktorý sa snažil vyhadzovať po mantineli, ale napokon puk skončil len na popradskej striedačke.

06:40

Hokejisti Žiliny si zahrajú presilovú hru. Juris Stals dostáva dve minúty za faul lakťom.

06:10

Jan Dresler vyhodil puk cez všetky čiary, čo znamená, že sa hra bude presúvať pred Cibuľu kvôli zakázanému uvoľneniu.

05:35

Tomáš Sýkora sa od mantinelu odpútal smerom do medzikružia, no odtiaľ bola jeho strela zblokovaná smerom na zadný mantinel.

05:22

A Jaroslav Jabrocký bol v šanci opäť, keď vybojoval puk pri mantineli, bekhendom sa natlačil pred bránu, ale následne ho už s istotou zastavil gólman Popradu.

04:50

Dolinajec pripravil dobrú možnosť Jaroslavovi Jabrockému, ktorému prihral spoza brány pred bránkovisko, no Jabrocký následne namieril iba na Kostúrovu vyrážačku.

03:47

Po dlhšom čase, v ktorom Žilina trochu dusila domácich v útočnom pásme sa podarilo Boltunovi potiahnuť akciu, no nič vážne z toho nakoniec nebolo.

03:09

Milan Drevenák napriahol svoju hokejku na hornej časti ľavého kruhu, no delovku nasmeroval mimo brány.

02:41

Aj hostia dokázali tentokrát už v pätici zaútočiť. Procházka potiahol akciu po ľavom krídle, z kruhu strieľal, ale len do pripraveného brankára Kostúra.

02:16

Domácim hokejistom už ubiehajú záverečné sekundy presilovej hry a zatiaľ to v útočnom pásme príliš dobre nevyzeralo.

01:47

Hokejisti Popradu nahodili puk do útočného pásma, v ňom sa však nedokázali usporiadať, Bobček získal puk a vyhodil.

01:07

Popradčania roztočili kolotoč v útočnom pásme, Fabian prihrával na modrú čiaru Kasíkovi, ktorého strela však smerovala iba od pozorného žilinského hráča.

00:30

Poprad si však zahrá presilovú hru. Jan Dresler dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

00:27

Paukovček potiahol akciu po ľavom krídle, následne z ľavého kruhu skvelo posunul prd bránkovisko Tomášovi Sýkorovi, no ten blafákom na bekhend už neuspel proti Cibuľovi!

00:08

Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia zvíťazil hosťujúci Jabrocký, no následne sa žilinskí hokejisti dopustili postavenia mimo hry, a tak na začiatok tu máme hneď prerušenie hry.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Obe mužstvá už vychádzajú zo šatní na ľad. Popradskí hokejisti sa dnes predstavia v modrých dresoch pod vedením Milana Jančušku. Hostia zo Žiliny budú hrať v žltých dresoch a koučovať ich bude Peter Mikula.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, Malina – Dinda, D. Brejčák – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Štrauch, Mlynčár, Boltun

MsHK DOXXbet Žilina: Cibuľa (Baštuga) – Dresler, Milovanovič – Bajaník, S. Hudec – Ďurkech, Bobček – Niník, Petelin – Kanko, Jabrocký ("A"), Procházka – Valášek, Demel ("A"), Drevenák ("C") – Kropáč, Síkela, Kokavec – Schroner, Rusnák, Dolinajec

Rozhodca: Jura – Bogdaň, Jobbágy.
Vítam vás na popradskom zimnom štadióne, kde uvidíme zápas 38. kola Tipsport extraligy. Domáci HK Poprad od 17:00 nastúpi proti MsHK DoXXbet Žilina. Stretnutím vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Pod Tatrami nás dnes čaká súboj tímu z hornej časti tabuľky proti mančaftu z dolnej polovice tabuľky. Favoritom je Poprad. Žilinčania však nemusia byť vôbec odpísaní, v tejto fáze ligy sú body pre nich rovnako cenným drahokamom, ako sú pre Kamzíkov.

HK Poprad
Domáci hokejisti sa momentálne nachádzajú na 4. pozícii v tabuľke so ziskom 74 bodov. Pred nimi sídli Nitra, ktorá má na konte o jeden bod viac. Za Popradom je v tabuľke Zvolen, ktorý doposiaľ nazbieral rovných 70 bodov. Popradskí hráči dokopy nastrieľali 126 gólov a zároveň 82 inkasovali. Aktuálna forma Podtatrancov je vcelku dobrá. Z posledných piatich zápasov vyhrali Kamzíci tri. Naposledy si doma poradili s Nitrou 2:1 a ešte predtým so Skalicou 5:3. Najproduktívnejším Popradčanom je Tomáš Sýkora s 36 bodmi na konte za 18 gólov a 18 asistencií.

MSHK DoXXbet Žilina
Žilinským vlkom patrí v tabuľke predposledné 9. miesto s 36 bodmi na konte. Pred nimi sa nachádzajú Piešťany so ziskom 43 bodov. A zatiaľ posledná Skalica má na Žilinu len jedno-bodovú stratu. Žilinčania majú z tímov extraligy najhoršiu ofenzívu, svojim súperom nastrieľali len 86 gólov. Taktiež však treba spomenúť, že Trenčín, ktorý sa nachádza na 6. priečke má len o dva strelené góly viac. Na najviac presných zásahoch a bodoch sa podieľal český legionár Jaroslav Kristek, ktorý zatiaľ nazbieral 23 bodov (8+15).

Vzájomné zápasy v tejto sezóne
30.11.2014, Žilina – Poprad 0:3
02.11.2014, Poprad – Žilina 6:2
10.10.2014, Žilina – Poprad 2:4
14.09.2014, Poprad – Žilina 5:1

Kurzy
Podľa stávkových kancelárii by mal byť zápas jednoznačnou záležitosťou v podaní Popradu. Stávkové kancelárie si to myslia tiež. Na výhru domácich je určený kurz okolo 1.35, výhra hostí je ohodnotená kurzom podstatne vyšším 6.00. Bude sa podľa Vás predlžovať? Môžete využiť kurz 4.90.

Vážení športoví priatelia, od sedemnástej hodiny nájdete v tomto prenose všetko, čo potrebujete. Videá gólov, dôležité informácie a celý priebeh zápasu. Na jednom mieste, ktorým je web Onlajny.eu. Ja vám želám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Poprad – MsHK Žilina

3:1

konec (0:0, 0:1, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 47. Takáč (Makovský), 58. Paločko (Kroták), 59. Kroták (Paločko) – 34. Síkela (Kropáč, Bobček)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, Malina – Dinda, D. Brejčák – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Štrauch, Mlynčár, Boltun

MsHK Žilina: Cibuľa (Baštuga) – Dresler, Milovanovič – Bajaník, S. Hudec – Ďurkech, Bobček – Niník, Petelin – Kanko, Jabrocký ("A"), Procházka – Valášek, Demel ("A"), Drevenák ("C") – Kropáč, Síkela, Kokavec – Schroner, Rusnák, Dolinajec

Rozhodčí: Jura – Bogdaň, Jobbágy

Diváci: 1126

Průběh zápasu
1. třetina
00:30
06:40
11:31
19:46
Po 1. třetině
2. třetina
22:03
27:15
33:35
36:17
37:04
Po 2. třetině
3. třetina
46:01
47:25
55:20
57:07
57:28
58:42
Konec