Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Athletic Bilbao – Atlético Madrid

1:4

konec (1:0)

21.12.2014, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Petr Frömel

Tipsport: 3.7 3.23 2.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Antoine GRIEZMANN - 1:4

81

Atlético právě vstřelilo branku!
ANTOINE GRIEZMANN završuje hattrick. Po parádním pasu šel sám na brankáře, místo střely volil přihrávku na levou stranu Garcíovi, jeho střela sice byla zblokována, avšak dostala se znovu ke Griezmann, který sám před zcela opuštěnou svatyní nemohl minout. I štěstí je třeba.

Antoine GRIEZMANN - 1:3

73

Atlético právě vstřelilo branku!
Hosté pojišťují své vedení a s domácím týmem to vypadá už hodně špatně. Po chybě hráče Bilbaa přenesl Gabi výborným centrem hru na svého spoluhráče, ANTOINE GRIEZMANN měl ještě štěstí, neboť obránce před ním na kluzkém povrchu upadl a tak mohl v klidu postupovat sám na bránu a Iraizoze s přehledem překonal ranou k bližší tyči.

Raúl GARCÍA - 1:2

53

Atlético právě vstřelilo branku!
RAÚL GARCÍA poslal míč ze svého pohledu mírně na pravou stranu, Iraizoz skočil nesprávně.

Antoine GRIEZMANN - 1:1

46

Atlético právě vstřelilo branku!
Hosté srovnávají hned na začátku druhé půle. Po velké přetahované o míč přišla pěkná akce na jeden dotek Atlética, na jejíž konci přišel centr Juanfrana z pravé strany a přesná hlavička ANTOINE GRIEZMANNA.

Mikel RICO - 1:0

17

Bilbao právě vstřelilo branku!
MIKEL RICO si naběhl na centr z levé strany a hlavou poslal míč pod horní tyč. Moya se jen ohlédl a ani se nesnažil nějak zasáhnout.

Athletic Bilbao – Atlético Madrid

1:4

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 17. M. Rico (Susaeta) – 46. Griezmann (Torres Juanfran), 53. Raúl García (pen.), 73. Griezmann (Gabi), 81. Griezmann (Raúl García)

Karty:   25. Aduriz (ATB), 52. San José (ATB), 68. Muniain (ATB) – 28. Griezmann (ATM), 74. Giménez (ATM), 75. Turan (ATM), 89. Gabi (ATM)

Athletic Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Gurpegi, Etxeita, Balenziaga (79. I. Gómez) – San José, M. Rico – Susaeta (84. Aqueche), López Cabrera (69. Fernández Hierro), Muniain – Aduriz.
Náhradníci: Herrerín – Morán, Etxebarria, I. Gómez, Bustinza, Fernández Hierro, Aqueche.

Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira (88. Hernández) – Turan (84. Gámez), Gabi, Mendes, Ñíguez (80. C. Rodríguez) – Raúl García, Griezmann.
Náhradníci: Oblak – M. Suárez, Jiménez, Gámez, C. Rodríguez, Keita, Hernández.

Rozhodčí: A. Hernández – T. Sobrino, C. García

Diváci: 46 500