Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Arsenal FC

2:2

konec (1:1)

21.12.2014, 17:00 • Anfield Road, Liverpool • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 2.8 3.63 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+9

Ještě jedna velká šance pro Arsenal, který mohl strhnout vítězství na svou stranu! Cazorla se objevil na levé straně šestnáctky úplně sám, jenže napálil jen připraveného Jonese. Následně liverpoolský gólman ve spolupráci se Škrtelem odvrátili balón do bezpečí.

Martin ŠKRTEL - 2:2

90+7

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak se Reds přece jenom podařilo srovnat. Rohový kop Lallany doplachtil na obvázanou hlavu Slováka MARTINA ŠKRTELA, který uklidil balón přesně k tyči. Szczesny se po něm jenom smutně podíval, ale přece mu zapadl do sítě. Asistence: Adam Lallana.

90+5

Szczesny i nadále mezi třemi tyčemi doslova čaruje! Vychytal další tutovku soupeře. Gerrard vypálil svou pravačkou po přihrávce od Lucase Leivy, ale polský gólman ho zase vychytal.

90+4

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Nacho Monreal.

90+3

Závěr utkání je hodně vyostřený. Další žlutou kartu nyní obdržel Cazorla (ARS) za nešetrný faul.

90+2

Tohle bylo zbytečné. Borini (LIV) byl příliš přemotivovaný. Zvednutou nohou trefil Cazorlu někam do paže a po druhé žluté kartě se musel z hrací plochy pakovat.

90+1

Další velká příležitost pro Reds, která ale gólem nekončí. Sterling z dobré pozice na levé straně na Szczesného zase nevyzrál. Liverpool stále navyšuje tlak.

90

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Oxlade-Chamberlain, přichází Joel Campbell.

90

Borini (LIV) je frustrovaný. Málem po asistentovi hodil míč, když si dovolil zamávat hlavnímu sudímu Oliverovi faul. Právem obdržel žlutou kartu.

87

Szczesny a jeho šestý zákrok v tomto utkání! Borini dostal centr z levé strany od Sterlinga přímo na hlavu, mířil pod břevno, jenže tam fantasticky zasáhla gólmanova rukavice. Polský gólman je dnes důležitým článkem Wengerova mužstva.

82

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází Francis Coquelin.

81

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Kolo Touré, přichází Rickie Lambert.

75

Tak to byla velká možnost pro Liverpool! Henderson zleva našel volného Lucase Leivu, který vypálil odněkud z míst od pokutové značky těsně vedle. Kouše vztekle dres, ví, že tohle měl proměnit.

74

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Lazar Marković, přichází Fabio Borini.

66

Na druhé straně se snažil ihned vyrovnat Philippe Coutinho, jenže ten dnes prostě nemá dobře seřízená mířidla. Lallana ho parádně našel v šestnáctce, pokus Brazilce však byl slabý, navíc tečovaný, takže bez problémů doplachtil do rukavic Szczesného.

Olivier GIROUD - 1:2

64

Arsenal právě vstřelil branku!
Gunners z ničeho nic obracejí vedení na svou stranu! Vše začalo u Gibbse, který popotáhl balón na levé straně. Přihrál pak do středu, kde OLIVIER GIROUD sklepl patičkou míč doleva na Cazorlu. Ten mu následně balón vrátil, a francouzský forvard následně u bližší tyčky z blízkosti pohodlně skóroval. Asistence: Santiago Cazorla.

62

Velká možnost pro kapitána Gerrarda! Lallana vyslal svým centrem do běhu Sterlinga, proti němuž vyběhl gólman Szczesny, jenže míč netrefil. Na chvilku měl Arsenal prázdnou branku. Sterling následně poslal centr do šestnáctky, kam si naběhl liverpoolský matador, jenže hlavou bránu přestřelil o malinký kousek.

47

Sterling obešel Debuchyho (ARS) a ten musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Liverpool má k dispozici dobrou standardku.

Mathieu DEBUCHY - 1:1

45+2

Arsenal právě vstřelil branku!
Tak to je závěr poločasu jako hrom. Hostující celek bleskově odpověděl, a to po standardce Sáncheze. První centr se podařilo Reds odvrátit, jenže balón do bezpečí nedostali. Od Flaminiho hlavy se pak odrazil k MATHIEUOVI DEBUCHYMU, jenž předskočil Škrtela a z blízkosti uklidil svou hlavou míč do sítě. Asistence: Mathieu Flamini.

Philippe COUTINHO - 1:0

45

Liverpool právě vstřelil branku!
Na konci poločasu se Reds ujímají zaslouženého vedení. Arsenal zase zbytečně přišel o míč ve středu hřiště, Henderson pak našel snadnou přihrávkou na hranici šestnáctky PHILIPPEHO COUTINHA, který si narovnal balón na pravačku a přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Asistence: Jordan Henderson.

39

Markovič se ocitl v další dobré šanci. Dostal přihrávku od Sterlinga z pravé strany podél hranice šestnáctky, zkusil vystřelit z voleje placírkou, jenže zamířil pouze na tribuny.

35

Arsenal špatně zakombinoval před svým vápnem, čehož mohl využít Markovič! K němu doskákal odražený balón, jenže ve vápně se dostal až příliš do blízkosti brankáře Szczesného, jenž musel předvést svůj první těžší zákrok.

30

Liverpool vyslal svou první střelu na branku. Postaral se o ní Philippe Coutinho, jenž napřáhl zhruba z třiceti metrů, přízemní pokus mířící doprostřed branky ale bez větších problémů vykryl Szczesny.

20

To je až neuvěřitelné! Statistika držení míče je stále lepší pro Liverpool. V současné chvíli se zastavila na hodnotách 87% – 13%.

14

Rozhodčí Oliver už žlutou kartu musel tasit. Flamini (ARS) si počínal ve skluzu dost nešetrně proti Philippemu Coutinhovi.

Liverpool FC – Arsenal FC

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Coutinho (Henderson), 90+7. Škrtel (Lallana) – 45+2. Debuchy (Flamini), 64. Giroud (Cazorla)

Karty:   90. Borini (LIV) – 14. Flamini (ARS), 47. Debuchy (ARS), 90+3. Cazorla (ARS)   90+2. Borini (LIV)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 17:4.

Liverpool FC: Jones – K. Touré (81. Lambert), Škrtel, Sakho – Henderson, Lucas Leiva, Gerrard, Marković (74. Borini) – Coutinho, Sterling, Lallana.
Náhradníci: Mignolet – Enrique, Lambert, A. Moreno, Manquillo, Can, Borini.

Arsenal FC: Szczęsny – Debuchy, Chambers, Mertesacker, Gibbs – Flamini – A. Sánchez (90+4. Monreal), Oxlade-Chamberlain (90. Campbell), Cazorla, Welbeck – Giroud (82. Coquelin).
Náhradníci: Martínez – Podolski, Walcott, Monreal, Campbell, Coquelin, Maitland-Niles.

Rozhodčí: Oliver – Long, Betts