Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning

1:3

konec (1:0, 0:2, 0:1)

17.12.2014, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 2.27 3.9 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Valtteri FILPPULA - 1:3

59:19

Tampa právě vstřelila branku!
A je rozhodnuto. Domácím se sice podařilo sevřít hosty, ale jejich tlak byl hodně bezzubý a po Voráčkově ztrátě se k puku dostal VALTTERI FILPPULA, který jej poslal do prázdné brány. Asistence: Cedric Paquette

57:36

Zakázané uvolnění Tampy a Mason míří na střídačku.

54:08

Kučerov se po vlastní střele dostal i k dorážce, ale v bráně opět zaúřadoval Mason, který drží Flyers nad vodou.

53:35

Po Voráčkově sólo akci pálil Giroux, Vasilevskimu vypadl kotouč, ale Raffl ani Voráček jej nedokázali dostat za nejistého brankáře Tampy.

52:00

Cedric Paquette nabral podobně jako Johnson velkou rychlost, ale ani on nedokázal překonat Masona. Domácí brankář mu skvěle v poslední chvíli vypíchl kotouč.

49:29

Tyler Johnson nabral ve středním pásmu dobrou rychlost, dostal se až před Masona, ale ten si jeho bekhendové zakončení pohlídal a drží jednobrankový rozdíl.

47:06

Nick Schultz (PHI) byl při napadání Filppuly až příliš aktivní a dostává dvě trestné minuty za hákování.

45:22

Scott Laughton se krásně protáhl až před Vasilevskiho, ale ten se ležmo natlačil k tyči a chytil jeho bekhendové zakončení!

34:22

Brayden Schenn tečoval střelu těsně před Vasilevskim, ale puk nakonec míří vedle brány hostujícího celku. Vasilevskij byl nyní naprosto dezorientován.

33:55

Jonathan Drouin (TBL) nebezpečně poslal Rinalda na mantinel a dostává dvě minuty za vražení na hrazení

30:43

Až nyní se hosté dotkli puku a Vallteri Filppula (TBL) míří na trestnou lavici za hákování.

28:50

Hosté pokračují v tlaku a Callahan se nyní snažil rychle objet bránu a zasunout puk za Masona. Neúspěšně!

Tyler JOHNSON - 1:2

26:34

Tampa právě vstřelila branku!
Domácí už sice byli v plném počtu, ale Tampa využila pokračujícího tlaku a otáčí zápas. Kučerovovu ránu vyrazil Mason přesně na hůl TYLERA JOHNSONA a ten neměl problém poslat puk do odkryté brány. Asistence: Ryan Callahan, Nikita Kučerov

24:27

Na středu hřiště se koleny srazili Drouin se Schennem a na ledě se strhla menší strkanice. Ze všeho nakonec vyplývají dvě trestné minuty pro Braydena Schenn (PHI) za podražení.

Steven STAMKOS - 1:1

21:50

Tampa právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno! Drouin zavezl puk do pásma, zaměstnal oba obránce Flyers a STEVEN STAMKOS krásnou rychlou střelou nedal Maxonovi šanci. Asistence: Jonathan Drouin, Ryan Callahan

19:54

A hned to mohlo být 2:0. Puk totiž projížděl brankovištěm za zády Vasilevskiho a debutant v dresu Tampy si jej málem srazil do vlastní brány.

Wayne SIMMONDS - 1:0

19:19

Philadelphia právě vstřelila branku!
Domácí bleskově využívají přesilovku a jdou do vedení. Od modré čáry vypálil tvrdou ránu Mark Streit a skvěle postavený WAYNE SIMMONDS ji dokázal tečovat mimo dosah hostujícího brankáře. Asistence: Mark Streit, Claude Giroux

19:04

Po nenápadné střele v levého kruhu se domácí dostali zpět k puku a Brenden Morrow (TBL) si nepočínal v rámci pravidel, což znamená dvě trestné minuty pro hostujícího útočníka.

15:13

Nakonec si ale Tampa vypracovala velkou příležitost! Mason vyrazil Connollyho střelu jen k Hedmanovi, ale poté včas zareagoval a dokázal se přesunout proti pohotové dorážce Victoa Hedmana.

13:17

Po několika šťouchanicích před vhazováním se Wayne Simmonds (PHI) nakonec neudržel, podrazil Killorna a jde na trestnou lavici.

12:46

Po zblokované Barberiově střele se puk odrazil k Drouinovi, ale jeho rychlé zakončení zlikvidoval na brankové čáře Nick Schultz!

09:33

A je tady první vyloučení zápasu. Za hrubost si jde na lavici hanby odpočinout Luke Schenn (PHI).

07:24

Na druhé straně musel zasahovat dvakrát Vasilevskij, ale mladý gólman Tampy si poradil se zakončením Girouxe i s následným pokusem Raffla.

06:55

Connolly využil špatné rozehrávky domácích a rychlou střelou z mezikruží trefil tyčku!

04:40

Tyler Johnson se po takové nenápadné přihrávce do brankoviště dostal k puku a pravděpodobně trefil tyč Masonovy brány!

03:38

Velký závar nyní musel řešit Mason, avšak nikdo z hostů nedokázal dostat puk za sedícího brankáře domácího celku. Na druhé straně zasahuje proti tvrdé ráně Vasilevskij.

Zatím se jedná o nepodložené zvěsti, ale Andrej Vasilevskij dnes údajně odchytá svůj první zápas v NHL!

Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning

1:3

konec (1:0, 0:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Simmonds (Streit, Giroux) – 22. Stamkos (Drouin, Callahan), 27. Johnson (Callahan, Kučerov), 60. Filppula (Paquette)

Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit (A), Grossmann, Coburn, Schultz, L.Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), Laughton, B.Schenn – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, VandeVelde, Rinaldo

Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Nabokov) – Stralman, Hedman, Šustr, Garrison, Barberio, Carle – Callahan (A), Stamkos (C), Filppula – Kučerov, Johnson, Killorn – Drouin, Paquette, Brown – Connolly, Boyle (A), Morrow

Rozhodčí: Brad Watson, Dean Morton – Greg Devorski, Derek Nansen

Diváci: 19576

Průběh zápasu
1. třetina
09:33
13:17
19:04
19:19
Po 1. třetině
2. třetina
21:50
24:27
26:34
30:43
33:55
Po 2. třetině
3. třetina
47:06
59:19
Konec