Menu

Fotbal

Španělský pohár

Valencia CF – Rayo Vallecano

4:4

konec (1:3)

16.12.2014, 20:00 • Estadio Mestalla, Valencie • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.27 5.5 10.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

RODRIGO - 4:4

71

Valencia právě vstřelila branku!
Panečku, to jsou věci – je vyrovnáno! Brankář Álvarez upadl v souboji s Orbánem, jenž kulatý nesmysl přiťukl RODRIGOVI, který neměl problém zakončit do prázdné branky.

Paco ALCÁCER - 3:4

65

Valencia právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné, po necelé hodině hry jsme svědky sedmi branek! Rodrigo pláchl Morcillovi na pravé straně a zpětnou přihrávkou našel De Paula, který trefil tyč a míč se šťastně odrazil k PACU ALCÁCEROVI, jenž už se nemýlil!

Adrian EMBARBA - 2:4

61

Vallecano právě vstřelilo branku!
S góly se roztrhl pytel! Jonathan Pereira našel spektakulárním pasem poslepu ADRIÁNA EMBARBU, který z první trefil míč nechytatelně k pravé tyči.

Jorge MORCILLO - 2:3

46

Valencia právě vstřelila branku!
Bleskový vstup do druhé půle! Nepozornosti v hostující defenzivní hrázi využil Paco Alcácer a s přispěním nešťastníka JORGEHO MORCILLA dostal míč do sítě. Za tohoto stavu stále postupuje Vallecano, domácí potřebují ještě jednu trefu do černého!

Jonathan PEREIRA - 1:3

38

Vallecano právě vstřelilo branku!
Neskutečné, Rayo je rázem blíže postupu! Povedená střela sedmadvacetiletého snajpra JONATHANA PEREIRY končí až v brance.

Alejan POZUELO - 1:2

23

Vallecano právě vstřelilo branku!
Hosté obrací vývoj zápasu během tří minut ve svůj prospěch! Ani jeden ze zadáků Valencie nedokázal odvrátit míč, který se dostal k ALEJANDRU POZUELOVI, jenž krásnou ranou k levé tyči nedal Yoelovi šanci.

JOZABED - 1:1

20

Vallecano právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno, hosté udeřili hned z první šance! Pereirův milimetrový centr za bezmocného Yoela usměrnil JOZABED SÁNCHEZ RUIZ – 1:1.

Paco ALCÁCER - 1:0

8

Valencia právě vstřelila branku!
Domácí jdou už v osmé minutě do vedení! Rodrigo se zasekávačkou zbavil bránícího hráče, ale nastřelil jen tyč. Míč se však odrazil k PACU ALCÁCEROVI, který už měl snadnou práci!

Valencia CF – Rayo Vallecano

4:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 8. Alcácer, 46. Morcillo (vla.), 65. Alcácer, 71. Rodrigo – 20. Jozabed, 23. Pozuelo, 38. Pereira, 61. Embarba

Karty:   19. Gomez (VAL), 86. Paul (VAL) – 30. Baena (VLL), 38. Pereira (VLL), 45. Martínez (VLL), 71. Álvarez (VLL)   81. Rodrigo (VAL)

Valencia CF: Yoel – Orbán, Mustafi, Cancelo (46. De Paul), Vezo – Parejo, Gil (46. Negredo), Augusto (46. Piatti) – Gomez, Rodrigo, Alcácer.
Náhradníci: Alves – Barragan, Zuculini, Fuego, De Paul, Negredo, Piatti.

Rayo Vallecano: Álvarez – Morcillo, Martínez (63. Tito) , Licá – Baena, Pozuelo, Jozabed, Quini, Embarba – Pereira, Moreno.
Náhradníci: Toňo – Tito, Amaya, Bangoura, Aquino, Herráiz, Baptistao.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Carrera

Diváci: 23600

První zápas: Rayo Vallecano - Valencia 1:2