Menu

Fotbal

Španělský pohár

Celta de Vigo – UD Las Palmas

3:1

konec (1:0)

16.12.2014, 20:00 • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.46 4.2 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Domácí se dostali do další velké šance, tu ale Fernández nedokázal využít, když míč z dobré pozice poslal těsně mimo tři tyče.

ORELLANA - 3:1

90+2

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí se v nastaveném čase ujímají dvoubrankového vedení, které jim zaručuje postup do další fáze poháru! Přesně mířenou střelu vyprodukoval střídající FABIÁN ORELLANA, který rozjásal příznivce domácího týmu. Trenér Celty Vigo tak prokázal vhodný výběr při střídání, které mu vyšlo na jedničku.

90

Střídání v celku Real Club Celta de Vigo: na trávník přichází Mallo, opačným směrem putuje Radoja.

82

Střídání v celku UD Las Palmas: pomalu ze hřiště odešel Alemán, nahradil ho Tana.

78

Střídání v celku Real Club Celta de Vigo: zraněného Santiaga Minu musel nahradit Orellana.

76

Silva ve středu hracího pole zezadu nešetrně zajel do Santiaga Miny a za svůj prohřešek byl potrestán spravedlivou žlutou kartou.

76

Střídání v celku Real Club Celta de Vigo: Fernández nahradí Castra.

73

Na opačné straně spálil obrovskou šanci Araújo, který se po neproměněné střele musel chytit za hlavu.

69

k exekuci nařízeného přímého kopu se postavil Nolito, jehož jedovatá rána jen těsně minula svatyni, kterou hájí Raúl.

67

Toto je nepříjemný moment pro hostující celek. Zastupující kapitán Aythami Artiles zastavil nadějnou útočnou akci domácího celku hrubým faulem zezadu, za který byl potrestán druhou žlutou kartou, po které logicky přišel na řadu kartónek červené barvy. Las Palmas tak bude dohrávat v deseti.

66

Až překvapivě přesná byla střela v pádu, kterou vyprodukoval Araújo, míč letěl jen těsně vedle tyče.

63

Střídání v celku UD Las Palmas: odstupuje Hernán, přichází Momo.

62

Žlutou kartu vidí také hostující hráč Artiles.

60

Žlutou kartou byl po nedovoleném zákroku potrestán Nolito, který se provinil útočným faulem.

54

Střídání v celku UD Las Palmas: hřiště opouští López, nastupuje Fernández.

ALEMÁN - 2:1

53

Las Palmas právě vstřelilo branku!
Hosté prakticky okamžitě poté založili rychlý protiútok po pravé straně, odkud následoval centr, po kterém míč doletěl až na hlavu NAUZETA ALEMÁNA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil a snížil opět na rozdíl jedné branky.

MINA - 2:0

50

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí znovu skórují a dostávají se do dvoubrankového trháku! Na hranici šestnáctky vybojoval míč Nolito, který adresoval přesnou přihrávku za obranu na nabíhajícího SANTIAGA MINU, jenž si se zakončením dokázal velmi dobře poradit a k radosti domácích přízivců navýšil vedení svého celku.

38

Alemán v rozporu s pravidly zastavil rozvíjející se útočnou akci domácího celku a za své počínání uviděl žlutou kartu.

36

K šestnáctce domácího celku pronikli fotbalisté Las Palmasu, po kombinační souhře v tomto území zvolil Culio tvrdou přízemní střelu, po které se Blanco natahoval zbytečně. Rána sice mířila k tyči, ale zhruba o půl metru ji minula.

32

Ve středu hracího pole došlo k menší roztržce mezi hráči, kterou vyvolal nedovolený zákrok Santiaga Miny, který zasáhl rukou do obličeje jednoho ze svých protihráčů. Žlutá karta je v tomto případě oprávněná, přestože hostující trenér se na střídačce mohutně rozčiloval, nejspíš s rozhodnutím hlavního arbitra nesouhlasil a pro domácího útočníka požadoval kartu tmavší barvy.

29

Domácí se dostali do dobré příležitosti, jedovatou střelu ze střední vzdálenosti ovšem stačil vyrazit Raúl, kterého však musejí ruce pořádně štípat ještě v tuto chvíli.

28

Prvním hráčem potrestaným žlutou kartou je hostující Ángel López, kapitán Las Palmasu se provinil šlapákem.

LARRIVEY - 1:0

19

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení! Po několika šancích hostujícího celku se dokázali vymanit z tlaku a přihrávku z levé strany dokázal přesně mířenou střelou z pokutového území zužitkovat JOAQUIN LARRIVEY, proti jehož ráně byl Raúl bez šance.

Araújo neproměnil obrovskou šanci.

17

Hostující fotbalisté se po hlavičkované v pokutovém území Celty Vigo opět dostali do střeleckého zakončení. Za obranou se ocitl Araújo, ale míč z bezprostřední blízkosti za záda Blanca propasírovat nedokázal.

Silva trestuhodně netrefuje odkrytou branku.

11

Další velká šance hráčů hostujícího celku. Na centr Nauzeta Blanco nedosáhl a nechal tak odkrytou bránu. Míč doletěl až k Silvovi, který však prázdnou svatyni trestuhodně přestřelil. Tato neproměněná šance možná bude hosty velmi mrzet.

10

Araújo podstoupil souboj s Gómezem a díky své aktivitě vybojoval pro svůj celek rohový kop. Po jeho rozehrání došlo k zakončení a musel se činit brankář Blanco, který míč vytěsnil na další roh.

Santi Mina vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Raúla.

6

Santi Mina se prezentoval povedenou střelou, která pořádně vystrašila brankáře Raúla, jenž jedovku střílejícího hráče s vypětím všech sil vyrazil.

Celta de Vigo – UD Las Palmas

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Larrivey, 50. Mina, 90+2. Orellana – 53. Alemán

Karty:   32. Mina (CVG), 60. Nolito (CVG) – 28. Angel López (LPA), 38. Alemán (LPA), 62. Artiles (LPA), 76. Silva (LPA)   67. Artiles (LPA)

Celta de Vigo: Blanco – Castro (76. Fernández), S. Gómez, Fontas, Planas – Álex López, Radoja (90. Mallo), Krohn-Dehli – Mina (78. Orellana), Larrivey, Nolito
Náhradníci: A. Fernández, Charles, Orellana, Cabral, Mallo, Hernández

UD Las Palmas: Raúl – Simon, Silva, Artiles, Angel López (Fernández) – Rodríguez, Mesa, Hernán (63. Momo) – Alemán (82. Tana), Araújo, Culio
Náhradníci: C. Fernández, Padrón, Momo, Valerón, V. Gómez, Tana

Rozhodčí: Teixeira – Díaz, Torre

První zápas: Las Palmas - Celta Vigo 2:1