Menu

Fotbal

Španělský pohár

Celta de Vigo – UD Las Palmas

3:1

konec (1:0)

16.12.2014, 20:00 • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.46 4.2 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

ORELLANA - 3:1

90+2

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí se v nastaveném čase ujímají dvoubrankového vedení, které jim zaručuje postup do další fáze poháru! Přesně mířenou střelu vyprodukoval střídající FABIÁN ORELLANA, který rozjásal příznivce domácího týmu. Trenér Celty Vigo tak prokázal vhodný výběr při střídání, které mu vyšlo na jedničku.

ALEMÁN - 2:1

53

Las Palmas právě vstřelilo branku!
Hosté prakticky okamžitě poté založili rychlý protiútok po pravé straně, odkud následoval centr, po kterém míč doletěl až na hlavu NAUZETA ALEMÁNA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil a snížil opět na rozdíl jedné branky.

MINA - 2:0

50

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí znovu skórují a dostávají se do dvoubrankového trháku! Na hranici šestnáctky vybojoval míč Nolito, který adresoval přesnou přihrávku za obranu na nabíhajícího SANTIAGA MINU, jenž si se zakončením dokázal velmi dobře poradit a k radosti domácích přízivců navýšil vedení svého celku.

LARRIVEY - 1:0

19

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení! Po několika šancích hostujícího celku se dokázali vymanit z tlaku a přihrávku z levé strany dokázal přesně mířenou střelou z pokutového území zužitkovat JOAQUIN LARRIVEY, proti jehož ráně byl Raúl bez šance.

Celta de Vigo – UD Las Palmas

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Larrivey, 50. Mina, 90+2. Orellana – 53. Alemán

Karty:   32. Mina (CVG), 60. Nolito (CVG) – 28. Angel López (LPA), 38. Alemán (LPA), 62. Artiles (LPA), 76. Silva (LPA)   67. Artiles (LPA)

Celta de Vigo: Blanco – Castro (76. Fernández), S. Gómez, Fontas, Planas – Álex López, Radoja (90. Mallo), Krohn-Dehli – Mina (78. Orellana), Larrivey, Nolito
Náhradníci: A. Fernández, Charles, Orellana, Cabral, Mallo, Hernández

UD Las Palmas: Raúl – Simon, Silva, Artiles, Angel López (Fernández) – Rodríguez, Mesa, Hernán (63. Momo) – Alemán (82. Tana), Araújo, Culio
Náhradníci: C. Fernández, Padrón, Momo, Valerón, V. Gómez, Tana

Rozhodčí: Teixeira – Díaz, Torre

První zápas: Las Palmas - Celta Vigo 2:1