Menu

Fotbal

Italská Serie A

Cagliari Calcio – Chievo Verona

0:2

konec (0:2)

08.12.2014, 19:00 • Stadio Sant'Elia, Cagliari • Petr Kašpárek

Tipsport: 1.77 3.56 5.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Alberto PALOSCHI - 0:2

9

Chievo právě vstřelilo branku!
Tak to je skutečně ledová sprcha pro svěřence Zdeňka Zemana, kteří prohrávají už o dvě branky. Zukanovič se po autovém vhazování vydal podél brankové čáry do pokutového území. V něm našel ještě lépe postaveného ALBERTA PALOSCHIHO, který střelou z první nedal Cragnovi žádnou šanci.

Riccardo MEGGIORINI - 0:1

4

Chievo právě vstřelilo branku!
Fantastický úvod pro hosty, kteří jdou hned po první šanci do vedení! Birsa nacentroval jen na hlavu soupeře, míč se ale znovu dostal do vápna a RICCARDO MEGGIORINI parádními nůžkami překonal brankáře Cragna.

Cagliari Calcio – Chievo Verona

0:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 4. Meggiorini, 9. Paloschi (Zukanović)

Karty:   23. Benedetti (CAG), 41. Cossu (CAG), 51. Conti (CAG), 56. Ekdal (CAG), 59. Farias (CAG), 71. Ibarbo (CAG) – 19. Izco (CHV), 32. Zukanović (CHV), 56. Frey (CHV)

Cagliari Calcio: Cragno – Pisano (46. Avelar), Benedetti, Rossettini, Balzano – Crisetig (46. Donsah), Conti (C), Ekdal – Cossu (46. S. Longo), Ibarbo, Farias.
Náhradníci: Carboni – Avelar, Ceppitelli, Murru, Capuano, Capello, Donsah, Dessena, S. Longo, Rangel, dos Santos Galvão.

Chievo Verona: Bizzarri – Frey (C), Gamberini, Cesar, Zukanović – Izco, Radovanović, Birsa (69. Schelotto), Hetemaj – Meggiorini (79. Pellissier), Paloschi (87. López).
Náhradníci: Bardi, Seculin – Dainelli, Sardo, Biraghi, Cofie, Bellomo, Schelotto, Pellissier, Lazarević, López, Botta.

Rozhodčí: Mariani – Longo, Bianchi