Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Mordovija Saransk – FC Rubin Kazaň

0:1

konec (0:1)

08.12.2014, 15:00 • Stadion Start, Saransk • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 3.5 3.07 2.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno. Ve druhé půli bylo k vidění spousta nedovolených zákroků, přičemž fotbalové krásy se objevovalo poskrovnu. Na skóre se již nic nezměnilo. Kazaň tak na půdě Saransku zvítězila těsně 1:0. Já vám děkuji za pozornost a udalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 4:10 (16:55:17)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Kočenkov nyní na poslední chvíli odkopl balon před dotírajícím forvardem hostí.

90+2

Domácí zahrávali rohový kop, který ale nebyl nikterak nebezpečný, neboť se Saransk dopustil faulu. Následovat tak bude odkop od branky.

90+1

Carlos Eduardo byl ve středu pole zastaven nedovoleným způsobem. Rozehrávat tak bude hostující celek. Utkání již pomalu, ale jistě spěje ke svému konci.

90

K základní hrací době utkání se bude nastavovat pět minut.

89

Kazaň využívá i poslední možnost střídání. Ze hřiště odchází Djadjun, místo kterého okusí atmosféru utkání Achmetov.

87

Hosté střídají. Na hřiště se podívá Kisjlak, který nahradí Azmouna.

86

Carlos Eduardo se řítil do další slibné pozice, ovšem na poslední chvíli se stihl vrátit Vasin. Domácí stoper jej poté obral o balon.

84

Djadjun se octl zcela sám před domácí branku, ovšem celou situaci ostudně prováhal, neboť jej odzbrojil obránce Saransku.

83

Hostující akce, která byla vedená po pravé straně, se příliš nepovedla. Následovat bude rozehrávka Mordovije.

82

Bude se udělovat dlaší žlutá karta. za velmi nešetrný zákrok ji dostává Perendija (SNK).

81

Šitovův centr z levé strany pouze prolétl velkým vápnem, nikdo jej nedokázal zasáhnout. Následovat bude pouze výkop od hostující svatyně.

80

Hostující centr z pravé strany hrací plochy si bez větších problémů stáhl ze vzduchu Kočenkov. Do konce základná hrací doby zbývá již pouze deset minut.

79

Kazaň chtěl ihned odpovědět, ovšem Carlos Eduardo byl obrán o balon. Hrát tak může opět Mordovija, které se čas na vyrovnání nemilosrdně krátí.

78

Domácí se po delší době usídlili na útočné polovině, kde poctivě zaměstnávají defenzivu Rubinu. Do větších šancí se ale zatím nedostávají.

77

Ze hřiště odchází Sysujev, kterého nahradí Ruslan Muchametšin.

76

Až nyní se bude opět hrát, balon uvede do hry Kočenkov. Utkání se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru. Na lavičce Saransku se chystá střídání.

75

Stále se pracuje na zdravotním stavu hostujícího středopolaře.

74

Na hrací ploše se přiostřuje. Nnyní Šitov doslova sestřelil Kambolova. Hostující borec musí být ošetřen.

72

Nabiullin dostal nabito na levé straně hrací plochy, ovšem nakonec prováhal ideální moment ke střele. Domácí obrana jej poté obrala o balon.

71

Volný kop se Rubinu vůbec nepovedl, Kočenkov balon získal do své moci. Protiútok se však následně Saransku vůbec nepovedl.

70

Domác zkusili centrovat za obranu Rubinu, ovšem ta byla připravena. Balon pohotově odhlavičkoval Kverkvelia.

69

Znovu se bude udělovat žlutá karta. Za velmi ostrý skluz ji dostává hostující Kambolov (RKZ).

67

Dudijev si při svém počínání pomohl faulem. Rozehrávat tak bude Rubin. Stále není k vidění příliš pohledných akcí.

66

Hosté sice míč do sítě dopravili, leč pouze pomocí nedovoleného zákroku. Proto nemůže být branka uznána.

65

Rubin se zkusil probít podél pravé postranní lajny, ovšem poté mu balon utekl. Vše se seběhlo s tečí domácího borce, a tak bude následovat autové vhazování.

64

Rozehrávat bude hostující brankář. Utkání má velké prostoje, hráči se neustále mezi sebou dohadují. Uvidíme, zda bude tento průběh pokračovat i nadále.

62

Na trávníku se objevuje stále více nedovolených zákroků. Nyní byl velmi ostře zastaven Kambolov. Zatím se nezdá, že by defenzivně laděný středopolař byl schopen pokračovat ve hře.

61

Zatím se bojuje především v okolí středového kruhu. Tam ani jedné z družin nebezpečí nehrozí.

60

Hosté velice aktivně napadají. Toto jim momentálně stačí, hlavní je držet balon v dostatečné vzdálenosti od vlastní branky.

59

Domácí podruhé střídaji. Ze hiřš odchází Danilo, kterého nahradí Bober.

58

Tolik povyku pro nic, dalo by se říci. Domácí totiž svůj přímý kop poslali pouze do zdi, k žádnému přímému ohrožení branky nedošlo.

56

Vlasov byl těsně před velkým vápnem velmi nešetrně zastaven. Hlavní sudí ihned odpískal faul. Tato pozice je ale k zakončení vynikající. Kuzmin (RKZ) navíc za strčení do sudího dostává žlutou kartu. Může být rád, že trest nemá jinou barvu.

54

Danilo zaběhl až do velkého vápna, kde se pokusil ještě přihrát nabíhajícímu Le Tallecovi. K tomu se ale balon nedostal. Domácí budou mít k dispozici autové vhazování.

53

Mordovija kombinuje na vlastní polovině, přičemž poctivě postupuje vpřed. Uvidíme, zda tato snaha povede k vyrovnávací brance.

52

Volný kop poté odhlavičkoval pohotový Navas. Následný pokus o ránu skončil v zámezí. Bude se kopat od hostující svatyně.

51

Standardní situace poté do řad Saransku žádné větší nebezpečí nevnesla. Naopak se domácí vydali do protiofenzivy, při níž byl faulem zastaven Dudijev.

Příležitost Carlose Eduarda

50

Carlos Eduardo se probil do další velké příležitosti, a to po pravé straně. Zakončit se pokusil z těsné blízkosti, ovšem Kočenkov další branku nedopustil. Následovat bude rohový kop.

49

Danilo si při svých ofenzivních snahách pomohl nedovoleným způsobem, což neuniklo pozornosti hlavního arbitra. Ten nařídil rozehrávku pro Rubin.

48

Mordovija působí ve druhé půli velice hladovým dojmem. Rve se o každý centimetr trávníku. Uvidíme, zda tato zvýšená aktivita povede k vyrovnání.

47

Sysujev si chtěl proklesti cestu středem hrací plochy, v čemž mu ale zabránila pozorná defenziva Kazaně. Poté hosté balon odkopli do klidných vod.

46

Domácí posílají do druhého poločasu čerstvé síly. Místo Nachuševa naskočí do hry Lucenko.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi úvodní poločas, který příliš zajímavého nepřinesl. První šanci měli domácí, ovšem Sysujev ve vynikající pozici minul. Nakonec se vedení ujali hosté, v závěru půle se nádhernou ranou prosadil Carlos Eduardo. Jak se bude duel vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 2:4

45

První poločas skončil.

44

Střílený centr nadělal Ryžikovovi velké potíže, ovšem po sérii odrazů se hostující brankář nakonec dostalu k odkopnutí balonu.

43

Domácí zahrávali rohový kop, po němž byl ale faulován Vlasov. Mordovija tak bude mít k dispozici také přímý kop.

Carlos EDUARDO - 0:1

41

Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
Hosté jdou nakonec přece jenom do vedení. Dlouhý centr obdržel na pravé straně hrací plochy Kuzmin, který jej poté přiklepl CARLOSI EDUARDOVI. Hostující středopolař pak tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě.

40

Hosté nyní vybojovali autové vhazování, ze kterého ale nezahrozili. Postupnou kombinací se vrátili na vlastní polovinu.

39

Mordovija kombinuej na vlastní polovině. Nakonec se rozhodla dlouhým centrm vyslat Le Talleca. Ten se ale octl v ofsajdovém postavení.

38

První poločas se již pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Zatím jsme branku neviděli. Divákům přinesla vzrušení pouze šance, v níž se octl Sysujev.

37

Danil osi chtěl individuálně obhodit protihráče, což se mu ale příliš nepodařilo. Kuzmin byl včas na svém místě.

36

Po delší době se vydali kupředu také domácí, jejichž snahu ale maří nepřesný pas. Bude se kopat od branky.

35

Kazaň nyní celou sitauci překombinovala, balon končí v zámezí. Mordovija tak bude mít k dispozici autové vhazování na vlastní polovině.

34

Hosté se snaží útočit, ovšem zatím se jim příliš nedaří. První polčoas opravu nepřínáší příliš zajímavou podívanou. Změní se tento fakt?

32

Kočenkov prodloužil prudkou přihrávku do zámezí. Rohový kop se ale poté Rubinu příliš nepovedl, domácí míč ihned odkopli do bezpečí.

31

Kuzmin se pokusil o dalekonosnou střelu, leč bez úspěchu. Toto zřejmě nebude parketa hostujícího zadáka. Bude se kopat od branky.

30

Další centr na Le Talleca, ovšem ani tento neprošel. Kazaň se následně vydala do protiútoku, v němž byla zastavena nedovoleně. Rozehrávat tak bude volný kop.

29

Mordovija působí o něco živějším dojmem. Stále častěji se objevuje na polovině soupeře. Uvidíme, zda z této mírné převahy dokáže vytěžit branku.

28

Saransk vyrazil do rychlého protiútoku, ovšem domácí si nerozumněli. Kulatý nesmysl doputoval až k Ryšikovovi, který bleskurychle rozehrál.

27

Azmoun hlavičkoval z hranice velkého vápna. Svůj pokus ale mezi tři tyč nenamířil, a tak bude následovat odkop od branky v podání Kočenkova.

25

Hra se po mírném vzrušení opět trochu uklidnila, sledujeme znovu boj v okolí středového kruhu. Tam ani jedné z družin nebezpečí nehrozí.

V obrovské šanci se octl Sysujev

24

Tak to byla obrovká šance domácího celku. Vlasov prokázal velký přehled, když se porozhlédl v době, kdy měl kolem sebe spoustu prostoru na zakončení. Poté ale adresoval míč na vlevo nabíhajícího Sysujeva, který ale ve skluzu nešťastně minul zcela odkrytou branku.

23

Volný kop se Rubinu vůbec nepovedl, namířil ho pouze do připravené zdi, která balon odkopla včas do klidných vod. Nyní se hraje v okolí středového kruhu.

22

Vzápětí další žlutá karta. Nachušev (SNK) zastavil pronikajícího Portnjagina, který poněkud teatrálně upadl. Sudí ale neváhá a z kapsy vytahuje kartu.

21

Protiútok Kazaně měl poté jepičí život, skončil těsně za půlící čárou. Hrát tak mohou opět domácí. K vidění je velmi vyrovnaná partie bez slibých šancí.

20

Domácí se znovu vydali do rychlého útoku, který zakončili centrem z pravé strany. V pokutovém území se ale nejlépe zorientovali hosté, kteří míč odkopli do bezpečí.

19

Djadjun poměrně dlouho setrval na trávníku, ale nyní se již vrací. Zranění není vážného charakteru. Nadále pokračuje nepříliš atraktivní podívaná.

18

Bude se udělovat další žlutá karta. Za zastavení rychlé protiofenzivy je kartou žluté barvy "odměněn Sousa.

17

Danilo se dostal na hranici velkého vápna ke střeleckému pokusu, který ale poměrně v poklidu zlikvidoval Ryžikov. Následný rohový kop nebezpečí nepřinesl.

16

Dudijev byl zastaven při svém přechodu do ofenzivy. Hlavní sudí poté uklidňuje emoce, ale žlutou kartu udělovat nebude. Mordovija se postará o rozehrávku.

15

Eduardo zkusil své štěstí ze zhruba pětadvaceti metrů. Míč ale zakroutil uzhruba metr vedle pravé tyče, což znamená odkop od domácí branky.

14

Sysujev se řítil do nadějné pozice, v čemž mu ale zabránil hvizd pomezního arbitra. Ten spatřil ofsajd. Další rozehrávka pro Rubin. Stále čekáme na branku.

13

Kočenkov si smlsnul na dlouhém centru z poměrně velké vzádlenosti. Poté dlouhým výhozem rozehrál mezi své spoluhráče. Ti byli sice obráni o balon, ale budou alespoň vhazovat.

12

Šitov si pomohl nedovleně, což neuniklo bystrému oku hlavního arbitra. Ten tak nařizuje rozehrávku pro fotbalisty v zelených trikotech.

11

Velmi dobrý domácí centr z pravé strany hrací plochy pouze procestoval velkým vápnem. Mordovija bude mít k dispozici autové vhazování.

10

Další Azmounův pokus. Tentokráte se hostující útočník pokusil projít individuálně do střelecké pozice. Úspěch ale neslavil, stopku mu vystavil Dudijev.

9

U lajny zůstal po tvrdém střetu ležet Sysujev. Záložník Saransku se ale nakonec zvedá a vrací se do hry. Zatím jsme neviděli žádnou větší brankovou příležitost.

8

Vlasov rozehrával volný kop od pravé postranní lajny. Svůj centr ale nasměroval pouze do rukavic připraveného Ryžikova, který následně ihned rozehrál.

7

Utkání začíná velice opatrně, obě mužstva se spíše oťukávají. Ani jeden z celků nechce udělat chybu, která by vedla k úvodní brance duelu.

6

Azmoun si ve středu pole narovnal blaon ke střele. Poté vypálil směrem na domácí svatyni, leč neúspěšně. Razantní pokus zblokoval Vasin. Hrát tak může Mordovija.

5

Rubin se opět vydal do útoku. Djadjun centroval z hranice velkého vápna, ovšem tento nepříliš povedený pas odvrátila defenziva Saransku.

4

Po zásahu balonem zůstal leže na hrací ploše Dudijev. Nakonec se ale zvedá a bude schopen pokračovat ve hře. Zranění není vážnějšího charakteru.

3

Šitov (SNK) zastavil nedovoleným zákrokem hostující protiofenzivu. Tento přečin ale znamená žlutou kartu, kterou se hlavní sudí nerozpakuje udělit.

2

Vlasiv vrátil vynikající zadovkou na Šitovi, jehož centr byl ale zblokován, a to i za cenu rohového kopu. Standardní situace však žádné nebezpečí nepřinesla.

1

Utkání zahajují s balonem na kopačkách hostující fotbalisté, kteří kombinují na polovině souepře. Do žádné větší akce se ale zatím neženou.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
Úvodní sestavy:

FK Mordovija Saransk: Kočenkov (C) – Šitov, Dudijev, Vasin, Nachušev – Niasse, Perendija – Sousa Campos, Sysujev, Vlasov – Le Tallec.
Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Bober, Rustem Muchametšin, Markin, Ruslan Muchametšin, Ignatovič, Ivanov, Lucenko.

FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), Navas, Kverkvelia, Nabiullin – Kambolov, Ozdojev – Eduardo, Djadjun, Portnjagin – Azmoun.
Náhradníci: Filcov, Nestěrenko – Livaja, Mullin, Kisljak, Kobachidze, Ustinov, Sorokin, Galiakberov, Achmetov.

Rozhodčí: Jeskov – Berežněv, Vereteškin.
Pohled do statistik

Saransku momentálně patří desátá pozice, přičemž má na svém kontě rovných 20 bodů. V předchozím duelu si na domácím půdě nedokázal poradit s Dinamem Moskva, kterému podlehl těsně 0:1.

Kazaň se nachází pouze o jednu pozici výše. To vše se ziskem 24 bodů. V předchozím kole nestačil Rubin na Zenit Petrohrad. S lídrem soutěže prohrál 0:1.
Vítejte u našeho on-line přenosu! Ruská Premier Liga má na programu své sedmnácté kolo. V jeho rámci změří síly celky FK Mordovija Saransk a FC Rubin Kazaň. Úvodní výkop je v domácím prostředí Saransku naplánován na 15:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

FK Mordovija Saransk – FC Rubin Kazaň

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 41. Eduardo (Kuzmin)

Karty:   3. Šitov (SNK), 18. Sousa Campos (SNK), 22. Nachušev (SNK), 82. Perendija (SNK) – 56. Kuzmin (RKZ), 69. Kambolov (RKZ)

Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 1:8.

FK Mordovija Saransk: Kočenkov (C) – Šitov, Dudijev, Vasin, Nachušev (46. Lucenko) – Niasse, Perendija – Sousa Campos (59. Bober), Sysujev (77. Ruslan Muchametšin), Vlasov – Le Tallec.
Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Bober, Rustem Muchametšin, Markin, Ruslan Muchametšin, Ignatovič, Ivanov, Lucenko.

FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), Navas, Kverkvelia, Nabiullin – Kambolov, Ozdojev – Eduardo, Djadjun (89. Achmetov), Portnjagin – Azmoun (87. Kisljak).
Náhradníci: Filcov, Nestěrenko – Livaja, Mullin, Kisljak, Kobachidze, Ustinov, Sorokin, Galiakberov, Achmetov.

Rozhodčí: Jeskov – Berežněv, Vereteškin