Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Eintracht Frankfurt – Werder Brémy

5:2

konec (1:1)

07.12.2014, 17:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.0 3.7 3.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Marc STENDERA - 5:2

80

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí si ale tříbrankový náskok berou ihned zpět. Ze zhruba pětadvaceti metrů napřáhl a vynikající ranou k pravé tyči rozvlnil síť za Strebingerem MARC STENDERA.

Luca CALDIROLA - 4:2

79

Werder právě vstřelil branku!
Tak to je skutečně strhující podívaná. Po sérii přihrávek se balon dostal až do velkého vápna, kde operoval LUCA CALDIROLA. Hostující borec pak neměl problém zakončit.

Stefan AIGNER - 4:1

76

Frankfurt právě vstřelil branku!
Tak nyní je již o vítězi utkání rozhodnuto. Oczipka poslal do velkého vápna prudký centr, který se dostal až ke STEFANU AIGNEROVI. Domácí borec poté propálil padajícího Strebingera.

Alexander MEIER - 3:1

68

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí udělali obrovský krok k vítězství. Po rychlé kombinaci pálil na pravé straně do tyče Aigner. Balon se poté odrazil k ALEXANDERU MEIEROVI, který neměl problém s uklizením balonu do odkryté branky.

Haris SEFEROVIĆ - 2:1

52

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí jdou podruhé v utkání do vedení. Centr z levé strany přečetl Wolf, který se jej pokusil vytěsnit. Srazil se ale s HARISEM SEFEROVIĆEM, který se po srážce zorientoval a pomocí kolene dopravil míč za brankovu čáru. Hosté protestují, ovšem zatím jim to není nic platné.

Theodor GEBRE SELASSIE - 1:1

45

Werder právě vstřelil branku!
Tak to studená sprcha pro domácí. Na roh z levé strany si naskočil THEODOR GEBRE SELASSIE. Obránce, který válčil také v české lize, poté svou hlavičku umístil přesně k pravé tyči.

Alexander MEIER - 1:0

34

Frankfurt právě vstřelil branku!
Nyní se již ale domácí prosadili. Po dlouhém vhazování se dostal ke střele Seferović, který svůj projektil poslal do tyče. Z následné dorážky se ale do zcela odkryté branky prosadil ALEXANDER MEIER.

Eintracht Frankfurt – Werder Brémy

5:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 34. Meier, 52. Seferović (Inuj), 68. Meier, 76. Aigner (Oczipka), 80. Stendera (Inuj) – 45. Gebre Selassie (Junuzović), 79. Caldirola (Bartels)

Karty:   31. Inuj (FRN), 85. Chandler (FRN) – 21. Prödl (BRM), 90+1. Fritz (BRM)

Eintracht Frankfurt: Wiedwald – Oczipka, Bamba, Russ, Chandler – Inuj (82. Kittel), Hasebe, Aigner – Stendera (88. Ignjovski) – Seferović, Meier (C) (84. Medojević).
Náhradníci: Hildebrand – Kadlec, Medojević, Piazón, Ignjovski, Kittel, Kinsombi.

Werder Brémy: R. Wolf (58. Strebinger) – Gebre Selassie, Prödl (25. Caldirola), Lukimya-Mulongoti, García – Fritz (C) – Kroos (74. Bargfrede), Junuzović, Ayçiçek – Selke, Bartels.
Náhradníci: Strebinger – Caldirola, Makiadi, Hajrović, Petersen, Sternberg, Bargfrede.

Rozhodčí: Dingert – Fischer, Assmuth

Diváci: 46 800