Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Eintracht Frankfurt – Werder Brémy

5:2

konec (1:1)

07.12.2014, 17:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.0 3.7 3.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za námi strhující utkání, které, které přineslo hned sedm branek! Ve druhém poločase zabrali především domácí, kteří díky trefám Seferoviće, Meiera a Aignera získali tříbrankový náskok. Poté sice snížil Caldirola, ovšem to bylo ze strany Werderu vše. Definitivní podobu dal výsledku Stendera. Frankfurt tak v nádherném utkání zdolal Werder 5:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 15:5 (19:22:59)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Kittel se pokusil vypálit z poměrně velké vzdálenosti, ovšem Strebinger byl na svém místě a ránu eliminoval.

90+2

Seferović si naběhl na centr z pravé strany hrací plochy, který ale umístil mimo tři tyče. Následovat bude odkop od branky.

90+1

V závěru utkání bude ještě k vidění žlutá karta, kterou za svůj přečin dostává Fritz (BRM).

90

K základní hrací době utkání se budou nastavovat tři minuty.

89

Frankfurt se nadále pohybuje na útočné polovině, kde kontroluje solidní náskok.

88

Eintracht opět střídá. Místo Stendery naskočí do hry Ignjovski.

87

Hosté se stále snaží útočit, ovšem zatím se jim to příliš nedaří. Na lavičce Eintrachtu se chystá poslední střídání.

85

Bude se žlutit. Za poměrně ostrý zákrok dostává karetní napomenutí Chandler (FRN).

84

Frankfurt využívá další možnost střídání. Ze hřiště odchází dvougólový kapitán Meier, kterého nahradí Medojević.

83

Eintracht v poklidu kombinuje na útočné polovině a nikam se nežene. Je jasné, že má osud utkání ve svých rukou.

82

Domácí střídají. Místo Inujiho naskočí do hry Kittel.

Marc STENDERA - 5:2

80

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí si ale tříbrankový náskok berou ihned zpět. Ze zhruba pětadvaceti metrů napřáhl a vynikající ranou k pravé tyči rozvlnil síť za Strebingerem MARC STENDERA.

Luca CALDIROLA - 4:2

79

Werder právě vstřelil branku!
Tak to je skutečně strhující podívaná. Po sérii přihrávek se balon dostal až do velkého vápna, kde operoval LUCA CALDIROLA. Hostující borec pak neměl problém zakončit.

78

Volný kop v podání Werderu se příliš nevydařil, balon v poklidu odvrátila defenziva Eintrachtu. Hosté ale pokračují v ofenzivě.

77

Domácí nyní v pohodě kombinují v okolí středového kruhu, kde žádné větší nebezpečí nehrozí.

Stefan AIGNER - 4:1

76

Frankfurt právě vstřelil branku!
Tak nyní je již o vítězi utkání rozhodnuto. Oczipka poslal do velkého vápna prudký centr, který se dostal až ke STEFANU AIGNEROVI. Domácí borec poté propálil padajícího Strebingera.

74

Hosté střídají. Místo Kroose naskočí do hry Bargfrede.

72

Na hrací ploše zůstal ležet Chandler. Nakonec se ale zvedá. Zdá se, že zranění není vážnějšího charakteru.

71

Po centru z levé strany hrací plochy se k hlavičce dostal Stendera. Strebinger si ale na něj počíhal a v poklidu balon lapil do své moci.

69

Seferović se dral do další zajímavé pozice, ovšem poté si dle hlavního arbitra pomohl nedovoleným zákrokem. Rozehrávat tak bude Strebinger.

Alexander MEIER - 3:1

68

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí udělali obrovský krok k vítězství. Po rychlé kombinaci pálil na pravé straně do tyče Aigner. Balon se poté odrazil k ALEXANDERU MEIEROVI, který neměl problém s uklizením balonu do odkryté branky.

66

Kroos natáhl ze zhruba pětadvaceti metrů ke střele, která nakonec orazítkovala pravouz tyč! Hosté měli velmi blízko k vyrovnání.

65

Selke si chtěl u levé postranní lajny udělat prostor a obhodit si protihráče. To se mu sice nepovedlo, ovšem vybojoval alespoň vhazování.

64

K Bartelsovi se dostal centr z levé strany hrací plochy, načež se útočník Werderu pokusil vypálit. Ve vynikající pozici ale selhal, trefil pouze Andersona.

63

Momentálně se hraje v okolí středového kruhu, kde ani jednomu z celků žádné větší nebezpečí nehrozí.

61

Zaútočit se pokusil také Gebre Selassie, jehož si ale pohlídala pozorná defenziva Eintrachtu.

60

Selke si udělal prostor ve velkém vápně a pokusil se vypálit. Trefil však pouze dobře postaveného obránce Eintrachtu, který tento pokus odvrátil.

59

Strebinger si hned v úvodu svého pobytu musel připsat zákrok proti prudké hlavičce z hranice velkého vápna. Poradil si ale na výbornou.

58

Wolf nakonec přece jenom nedohraje. V brance jej nahrazuje Strebinger. Uvidíme, kterak se tomuto brankáři povede.

57

Další centr vytěsnil Wolf pouze na rohový kop. Ten se bude následně opakovat. Eintracht je momentálně jednoznačně lepším mužstvem.

56

Wolf velice dobře přečetl hru a vyběhl. Přihrávku poté poslal do zámezí. Frankfurt tak má k dispozici autové vhazování z pravé strany.

55

Nakonec je hostující brankář v pořádku a schopen pokračovat ve hře. Na inkasované brance se však nic nemění.

54

Wolf je za postranní čarou stále ošetřován, z trávníku se zvedal jen velice obtížně. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.

Haris SEFEROVIĆ - 2:1

52

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí jdou podruhé v utkání do vedení. Centr z levé strany přečetl Wolf, který se jej pokusil vytěsnit. Srazil se ale s HARISEM SEFEROVIĆEM, který se po srážce zorientoval a pomocí kolene dopravil míč za brankovu čáru. Hosté protestují, ovšem zatím jim to není nic platné.

51

Frankfurt je opět nastěhován na útočné polovině. Nakonec ale ze slibné situace nic nebylo. Totéž platí i o druhé straně, kde Selkeho eliminoval Russ.

50

Blesková ofenziva v podání Aignera a Seferoviće se nezdařila, neboť byl druhý jmenovaný chycen v ofsajdové pasti. O výkop se postará Wolf.

49

Junuzovićův centr z pravé strany hrací plochy byl zblokován. Poté domácí míč odkopli do klidných vod. Momentálně se kombinuje v okolí středového kruhu.

48

Ani nadvakrát ale Frankfurt nedokázal balon umístit mezi tři tyče. Poté si navíc Stendera pomohl nedovoleným způsobem, což neuniklo pozornému oku hlavního arbitra.

47

Na druhé straně trávníku budou domácí již podruhé zahrávat rohový kop. Werder má s defenzivou poměrně velké starosti.

46

Hosté se ihned v úvodu druhého poločasu vydali dopředu, kde ale úřadovali fotbalisté Frankfurtu, kteří prudký centr odhlavičkovali do bezepčí.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi úvodní poločas, který přílši zajímavého nepřinesl. Přesto jsme se na obou stranách dočkali branky. Domácí nejprve poslal do vedení Alexander Meier. Za hosty poté v samotném závěru poločasu vyrovnal Theodor Gebre Selassie. Utkání je tka stále otevřené. Jak se bude nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 4:3

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

K základní hrací obě se bude nastavovat minuta.

Theodor GEBRE SELASSIE - 1:1

45

Werder právě vstřelil branku!
Tak to studená sprcha pro domácí. Na roh z levé strany si naskočil THEODOR GEBRE SELASSIE. Obránce, který válčil také v české lize, poté svou hlavičku umístil přesně k pravé tyči.

44

Bartels ve velkém vápně, což se ale událo bez cizího zavinění. Hosté budou mít k dispozici rohový kop.

43

Aigner si při svém postupu do útoku pomohl nedovoleně, což hlavní sudí neponechal bez odezvy. Rozehrávat tak budou hosté.

42

Oczipka poslal míč přesně do rukou Wolfa. Hostující brankář neměl s touto situací žádné větší potíže. Poté ihned rozehrál.

41

Eintracht už je opět nastěhovaný na útočné polovině, kde trápí defenzivu Brému. Další centr z pravé strany byl zblokován an rohový kop. Jak si s ním domácí poradí?

39

Werder zahrával poměrně slibný volný kop, ovšem balon procestoval přesně do rukou Wiedwalda, který poté bleskovým výhozem rozehrál.

38

Bojuje se převážně v okolí středového kruhu. Oba celky si počínají poměrěn opatrně. O něco málo více ze hry má ale přece jenom domácí Eintracht.

37

Brémy se po delší době opět dostali na polovinu soupeře. Zde ale větší rozruch nevytvořili. Poblíž rohového praporku ztratili balon, a tak může hrát znovu Frankfurt.

36

Domácí se nadále tlačí dopředu, ovšem zatím se do větších příležitostí nedostávají. Uvidíme, co přinesou následující minuty.

Alexander MEIER - 1:0

34

Frankfurt právě vstřelil branku!
Nyní se již ale domácí prosadili. Po dlouhém vhazování se dostal ke střele Seferović, který svůj projektil poslal do tyče. Z následné dorážky se ale do zcela odkryté branky prosadil ALEXANDER MEIER.

Inujiho příležitost

33

První větší šance utkání! Inuj si naskočil na centr z pravé strany, ovšem poté poslal svou hlavičkou pouze Wolfa, který nepříjemný balon prodloužil do tyče. K dorážce se již nikdo z domácích nedostal.

32

Průnik po levé straně se Frankfurtu vůbec nepovedl, hostující fotbalisté budou mít k dispozici autové vhazování.

31

Inuj (FRN) zastavil unikající Bartelse zezadu. Sudí Dingert poté ani vteřinu nezaváhal a udělil žlutou kartu. Rozehrávat tak budou fotbalisté Werderu.

30

Inuj si na hranici velkého vápna narovnal míč ke střele, načež vyslal svůj projektil. Dělovka ale byla zblokována, proto následoval rohový kop. Tuto standardní situaci si ale včasným výskokem pohlídal Wolf.

29

Fritz se dostal k odraženému balonu, který se pokusil ihned napálit na branku. Blokace rána poté dala základ mohutné protiofenzivě, kterou ale nešťastnou přihrávkou na paty zbrzdil Seferović. Ze slibně se rodící šance tak nebylo zhola nic.

28

Seferović se provinil nedovleným zákrokem u levé postranní lajny, což daruje hostujícímu celku volný kop. Dočkáme se konečně vzrušení?

27

Ayçiçek si klestil cestu dobře konsolidovanou obranou Eintrachtu. Zahrozit se mu ale nepodařilo, byl včas zastaven. Brémy přesto pokračují na útočné polovině.

26

Stále se hraje především v okolí středového kruhu, kde ani jednomu z celků žádné větší nebezpečí nehrozí. Zatím jsme neviděli žádnou větší přiležitost.

25

Je tomu skutečně tak. Místo zraněného Prödla si zahraje Caldirola.

24

Seferović si naskočil na centr, ovšem svou hlavičku umístil mimo tři tyče. Následovat tak bude odkop od branky. Hostující stoper Prödl zřejmě bude nucen vystřídat.

23

Znovu nedovolený zákrok, kterých je první půli požehnaně. Tentokráte se stal obětí Aigner. Eintracht tak bude zahrávat další volný kop.

22

Domácí se pokusili centrovat z pravé strany hrací plochy, což ale Wolf očekával. Hostující brankář si tak míč stáhl ze vzduchu. Prödl se při nedávném zákroku sám zranil, a tak musí být ošetřen.

21

Bude se udělovat první žlutá karta. Za nešetrné podražení soupeře ji dostává hostující Prödl (BRM).

20

Balon nakonec poslal na branku Meier, jehož pokus se ale minul účinkem. Přízemní střelu Wolf lapil do své moci. Poté dlouhým odkopem rozehrál.

19

Frankfurt se poměrně dlouho radí, kterak kop z vynikající pozice provede. Hlavní sudí navíc umravňuje zeď.

18

Oczipka se na levé straně uvolnil a poslal do velkého vápna prudký centr, po němž nastal drobný zmatek. Fritz se nakonec dopustil nedovoleného zákroku.

17

Nikoliv. Akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru, které neuniklo pozornému pomeznímu arbitrovi. Znovu tak bude rozehrávat Werder.

16

Seferovićova rána byla sražena na rohový kop, který si tak opět zahraje domácí Frankfurt. Podaří se Eintrachtu zahrozit?

15

Meier viděl na pravé straně zcela volného Aignera, kterému chtěl adresovat přihrávku. Balonu však nedal dostatečnou razanci, a tak se jej chopili Brémy. Další akci Frankfurtu zastavil ofsajd.

14

Inuj si nyní odbyl defenzivní povinnosti, když zastavil přihrávku soupeře. Znovu ale pouze za cenu rohového kopu, po kterém se dostal k hlavičce Prödl. Stoper Werderu ale svůj pokus umístil doprostřed branky, kde operoval Wiedwald.

13

Příznivci dobrého fotbalu si zatím na své příliš nepřijdou, ani jedno z mužstev si nevypracovalo výraznější brankovou příležitost.

12

Eintracht poté vybojoval rohový kop. Celou akci zakončil dalekonosnou, leč neúspěšnou střelou Inuj. Pokračovat se bude odkopem od branky.

11

Ayçiçek si zabíhal za obranu soupeře, ovšem poté jej zastavil hvizd pomezního arbitra, který spatřil postavení mimo hru. Rozehrávat tak budou domácí.

10

Hosté nyní vysunuli napadání, čímž donutli Oczipku zakopnout balon do zámezí. K dispozici tak budou mít alespoň autové vhazování na útočné polovině.

9

Domácí se chtěli dostat kupředu po levé straně, ovšem balon jim utekl. Brémy tak budou vhazovat, o což se postará Gebre Selassie.

7

Stále sledujeme velmi opatrný herní projev z obou stran. Momentálně se na útočné polovině pohybuje Werder. Příliš starostí ale domácím nepřidělává.

6

Volný kop z pravé strany hrací plochy se Eintrachtu vůbec nepodařil. Nepříliš ostrý balon dolétl pouze do náručí hostujícího brankáře, jímž je dnes Wolf.

5

Proti regulím se nyní provinil Aigner, který stáhl svého soka. Rovněž se jedná o útočný faul na hranici pokutového území. O uvedení balo do hry se tak postarají Brémy.

4

Z obou stran sledujeme velmi opatrná začátek. Frankfurt se nakonec pokusil o dlouhý centr do vápna, který ale odhlavičkovala pozorná defenziva Werderu.

3

Inuj byl u pravé postranní čáry faulován. Hlavnímu sudímu Dingertovi ale tento přečin neunikl. Rozehrávat tak budou domácí fotbalisté.

2

Frankfurt v poklidu kombinuje na vlastní polovině, kde soupeři příliš starostí nepřidělává. Brémy zatím své napadání nikterak výrazně nevytahují.

1

Werder chtěl hned v úvodu projít kupředu, ovšem těsně za polovinou byl zastaven. O rozehrávku se postará Fritz.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou nastoupeny na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Eintracht Frankfurt: Wiedwald – Oczipka, Bamba, Russ, Chandler – Inuj, Hasebe, Aigner – Stendera – Seferović, Meier (C).
Náhradníci: Hildebrand – Kadlec, Medojević, Piazón, Ignjovski, Kittel, Kinsombi.

Werder Bremen: R. Wolf – Gebre Selassie, Prödl, Lukimya-Mulongoti, García – Fritz (C) – Kroos, Junuzović, Ayçiçek – Selke, Bartels.
Náhradníci: Strebinger – Caldirola, Makiadi, Hajrović, Petersen, Sternberg, Bargfrede.

Rozhodčí: Dingert – Fischer, Assmuth.
Pohled do statistik

Eintracht se momentálně pohybuje v poklidném středu tabulky, konkrétně na deváté pozici. Na svém kontě má 18 bodů. V posledním ligovém duelu zdolal na domácí půdě trápící se Borussii Dortmund v poměru 2:0.

Werder je na tom o něco hůře, z dosavadních třinácti klání získal totožný počet bodů. Tento zisk jej řadí na šestnáctou příčku. V předchozím kole ale mužstvo zabralo a v domácím prostředí rozstřílelo 4:0 Paderborn.
Pohled do statistik

Eintracht se momentálně pohybuje v poklidném středu tabulky, konkrétně na deváté pozici. Na svém kontě má 18 bodů. V posledním ligovém duelu zdolal na domácí půdě trápící se Borussii Dortmund v poměru 2:0.

Werder
Vítejte u našeho on-line přenosu! Německá Bundesliga má na programu své čtrnácté kolo. V jeho rámci změří síly celky Eintracht Frankfurt a Werder Bremen. Úvodní výkop je ve středovém kruhu Commerzbank-Areny, tedy domovském stánku Eintrachtu, vhozeno v 17:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Eintracht Frankfurt – Werder Brémy

5:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 34. Meier, 52. Seferović (Inuj), 68. Meier, 76. Aigner (Oczipka), 80. Stendera (Inuj) – 45. Gebre Selassie (Junuzović), 79. Caldirola (Bartels)

Karty:   31. Inuj (FRN), 85. Chandler (FRN) – 21. Prödl (BRM), 90+1. Fritz (BRM)

Eintracht Frankfurt: Wiedwald – Oczipka, Bamba, Russ, Chandler – Inuj (82. Kittel), Hasebe, Aigner – Stendera (88. Ignjovski) – Seferović, Meier (C) (84. Medojević).
Náhradníci: Hildebrand – Kadlec, Medojević, Piazón, Ignjovski, Kittel, Kinsombi.

Werder Brémy: R. Wolf (58. Strebinger) – Gebre Selassie, Prödl (25. Caldirola), Lukimya-Mulongoti, García – Fritz (C) – Kroos (74. Bargfrede), Junuzović, Ayçiçek – Selke, Bartels.
Náhradníci: Strebinger – Caldirola, Makiadi, Hajrović, Petersen, Sternberg, Bargfrede.

Rozhodčí: Dingert – Fischer, Assmuth

Diváci: 46 800