Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Swansea City – Queens Park Rangers

2:0

konec (0:0)

02.12.2014, 20:45 • Liberty Stadium, Swansea • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.67 4.0 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Wilfried Bony dnes zkrátka gól nevstřelí, jeho velmi nebezpečná střela tentokrát skončila na tyči!

87

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Gylfi Þór Sigurðsson, přichází Thomas Carroll.

Wayne ROUTLEDGE - 2:0

83

Swansea právě vstřelila branku!
WAYNE ROUTLEDGE posílá v rozmezí pěti minut Swansea do dvoubrankového vedení a na Liberty Stadium je s největší pravděpodobností rozhodnuto!! Nathan Dyer našel uprostřed hřiště Wayne Routledge, který si míč prvním dotykem zpracoval a poté ho poslal přízemní střelou přesně k levé tyči.

80

Střídání v týmu Queens Park Rangers: ze hřiště odchází Joey Barton, přichází Junior Hoilett.

79

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Leon Britton, přichází Jonjo Shelvey.

Ki SONG-JUNG - 1:0

78

Swansea právě vstřelila branku!
KI SONG-JUNG nedávno prohlásil, že Swansea musí získat ze dvou domácích zápasů, co nejvíce bodů, protože si to fanoušci zasouží, a nyní ji posílá nádherným gólem do vedení!! Ki Song Jung se dostal na levé straně šestnáctky k míči po přihrávce Wilfrieda Bonyho a krásnou diagonální přízemní střelou zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči, od které se míč odrazil do brány.

76

Žlutou kartu dostává Leon Britton (Swansea City).

73

Wilfried Bony dostal do šestnáctky krásnou kolmou přihrávku a mohl se řítit do obrovské šanci, Robert Green proti němu ale skvěle vyběhl a u míče byl jako první.

71

Žlutou kartu dostává Neil Taylor (Swansea City).

70

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jefferson Montero, přichází Nathan Dyer.

68

Wilfried Bony další velké šanci!! Útočník Swansea tentokrát dostal do šestnáctky skvělý centr z levého křídla a na přední tyči předvedl fantastický volej, který dokázal Robert Green ještě lepším zákrokem vyrazit!

67

Wayne Routledge našel v šestnáctce po skvělé kolmé přihrávce od Sigurdssona útočníka Wilfrieda Bonyho, který na značce pokutového kopu napřáhl k přízemní střele, ta ale zamířila pouze doprostřed brány a náruče připraveného Roberta Greena.

64

Gylfi Sigurdsson posílal před bránu z levé strany šestnáctky nebezpečný centr, který Robert Green musel vytěsnit konečky prstů mimo!

57

Žlutou kartu dostává Leroy Fer (Queens Park Rangers).

48

Wilfried Bony si skvěle načasoval náběh na kolmou přihrávku Gylfiho Sigurdssona a jeho následná střela pravačkou z hranice šestnáctky byla Richardem Dunnem sražena těsně vedle pravého horního rohu!

45

Eduardo Vargas vyslal na domácí bránu další pozdrav, když si míč navedl na pravačkou a poté napřáhl ke střele, která prolétla těsně nad břevnem!

41

Leroy Fer se tentokrát prosadil do šance a hned z toho bylo obrovské nebezpečný, ani Lukasz Fabianski se ale nenechal zahanbit a jeho střelu vyrazil!

38

Gylfy Sigurdsson rozehrál volný přímý kop parádní střelou směřující k pravé tyči, Robert Green ale na brankové čáře dokázal míč chytit a nadále frustruje hráče Swansea!! Fenomenální zákrok.

36

Žlutou kartu dostává Joey Barton (Queens Park Rangers).

34

Gylfi Sigurdsson napřáhl zpoza šestnáctky k pohotové přízemní střele z první, která byla ještě tečována a směřovala přesně k levé tyči, skvělý Robert Green ji ale dokázal konečky prstů pravé ruky vytáhnout na rohový kop!

8

Kyle Bartley blízko vstřelení úvodního gólu zápasu! Swansea rozehrála rohový kop dobře na přední tyč, kde se snažil zamířit hlavou přesně k pravé tyči Bartley, jeho střelu ale dokázal dalším fantastickým zákrokem zneškodnit Robert Green.

4

Na opačné straně se ocitl v obrovské šanci Wayne Routledge, kterého uvolnil na pravé straně šestnáctky Wilfried Bony, Queens Park Rangers ale podržel fantastickým zákrokem Robert Green!

Swansea City – Queens Park Rangers

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Ki Song-jung (Bony), 83. Routledge (Dyer)

Karty:   71. Taylor (SWN), 76. Britton (SWN) – 36. Barton (QPR), 57. Fer (QPR)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:3.

Swansea City: Fabiański – Richards, Bartley, Williams, Taylor – Britton (79. Shelvey), Ki Song-jung – Routledge, G.Þ. Sigurðsson (87. Carroll), Montero (70. Dyer) – Bony.
Náhradníci: Tremmel – Amat, Shelvey, Dyer, Carroll, Gomis, Barrow.

Queens Park Rangers: Green – Onuoha, Dunne, Caulker, Jun Sok-jong – Kranjčar, Barton (80. Hoilett), Henry, Fer – Vargas, Austin.
Náhradníci: McCarthy – Ferdinand, Phillips, Isla, Mutch, Hoilett, Zamora.

Rozhodčí: Kevin Friend. Asistenti: S. Child, H. Lennard. Čtvrtý rozhodčí: G. Scott

Diváci: 20145