Menu

Hokej

Regionální liga mladšího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – Bílí Tygři Liberec

4:1

konec (4:1, 0:0, 0:0)

30.11.2014, 14:50 • ZS Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Je konec. V Kotlině dnes padaly góly jen v úvodní dvacetiminutovce, kterou naprosto ovládli mladí Rebelové. Brankář Dominik Arbelovský přijímá ve svém brankovišti zasloužené gratulace od svých spoluhráčů, dnes předvedl opravdu brilantní výkon, stejně jako hráči v poli. Havlíčkův Brod se tak osamostatnil na čele tabulky s tříbodovým náskokem právě na Liberec B. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek neděle. Na shledanou. (16:34:35)

60:00

Konec zápasu.

59:55

Ještě je kotouč u brankáře Arbelovského.

59:46

Liberecký postup do útočného pásma přerušil hlavní rozhodčí hvizdem, protože mu čárový signalizoval postavení mimo hru.

59:29

Domácí naprosto s přehledem kontrolují hru. Drží puk na své modré čáře a čekají na konec.

59:08

Havlíčkův Brod je kompletní, hokejisté od Ještědu mají už jen hodně málo času alespoň na snížení.

58:55

Rebelové drží puk ve středním pásmu, což jim naprosto stačí.

58:40

Výborná práce brodské obranné čtveřice, která vyvezla kotouč na dlouhou dobu do útočného pásma a ještě prověřila brankáře Kuhna.

58:07

Hosté by si potřebovali vytvořit nějaký tlak, aby ještě mohli utkání alespoň trochu zdramatizovat. Rebelové ale cítí, že vítězství je blízko, a dobře brání.

57:59

Rebelové získali puk a vyhodili.

57:33

Velkou šanci teď měl Martin Maťátko, před kterým zívala odkrytá brána, ale brankář Arbelovský proti jeho střele skvěle vytrčil pravý beton, od kterého puk skončil v ochranné síti!

57:09

Lukáš Pokorný (HBR) – 2 minuty – podražení.

56:49

Liberec má teď tlak a Rebelové se snaží marně vyměnit.

56:25

Jakub Rychlovský po návratu z trestné lavice se hned uvedl hezkou střelou z okraje levého kruhu. Poslal puk ke vzdálenější tyči, ale jen do lapačky gólmana Arbelovského, kterého ještě nechtěně sekl holí Luboš Dospěl, ale omlouvá se.

56:08

Hosté jsou v plném počtu, oslabení sehráli dobře.

55:48

Domácí nepouštějí svého severočeského soupeře z objetí a obléhají brankáře Kuhna, který však má jen málo práce.

55:19

Hosté vyhazují.

55:10

Domácí pálili ze všech možných pozic útočného pásma, ale buď mířili nepřesně, nebo stihli hosté jejich projektily zblokovat či tečovat.

54:58

Havlíčkův Brod už rozjel přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci vyla tvrdá střela. Puk však doplachtil jen do Kuhnovy nachystané náruče.

54:36

Hosté vydolovali u mantinelu svého obranného pásma kotouč a nastřelili ho na polovinu hřiště svého soka z Vysočiny.

54:08

Jakub Rychlovský (LIB) – 2 minuty – faul loktem.

53:49

Tohle byla velká šance! V úniku 2 na 1 Radim Pejchal neprostřelil zblízka betony brankáře Kuhna a z následné dorážky neuspěl ani jeho spoluhráč!

53:02

Hráči bojují hlavně za brankou Rebelů.

52:39

Matěj Hájek střílel zblízka, ale na gólmana Arbelovského si nepřišel. Maskovaná opora domácích vykopla puk betony a drží velký náskok svého týmu!

52:07

Liberec má teď o něco více ze hry a daří se mu držet děj hry u branky soupeře.

51:48

Vítek Zeman vypustil ze své hole nepříjemnou jedovku. Z mírného úhlu na levé straně však ztroskotal na připraveném brankáři Arbelovském.

51:15

Vpřed se opět dostali i mladí Rebelové, ale liberecká defenziva počínající požár u své brány hodně rychle uhasila a nikoho k dorážce zblízka nepustila.

50:54

Útočník Stratílek to nakonec zkoušel z dobré střelecké pozice před brankou, ale minul pravou tyčku gólmana Arbelovského!

50:18

Hosté přemístili puk k brodské bráně, k zakončení se však stále nemohou přes důrazné protihráče probít.

49:59

Tohle byla tutovka! Jeden z Rebelů, možná to byl Radim Pejchal, střílel z bezprostřední blízkosti před úplně odkrytou bránou, ale napálil jen tyčku!

49:26

Mladí bojovníci z Kotliny pokračují v aktivním pojetí hry. Přesně to jim za třígólového vedení náramně nahrává do karet.

49:02

Domácí i nadále tlačí hosty u jejich gólmana Kuhna, ale bez úspěchu. Severočeši dobře vědí, že další inkasovaná branka by pro ně byla smrtící.

48:35

Hosté jsou pod tlakem, Rebelové mají však při zakončení zatím hodně vychýlenou mušku.

47:07

Hraje se ve vysokém tempu, s minimem přerušení. Hráči se snaží o útočný hokej, což je pro fanoušky, kteří si dnes našli cestu do Kotliny, jen dobře.

46:36

Zatím se však marně tlačí do zakončení, Liberec si dobře hlídá území před gólmanem Kuhnem, odkud už několikrát inkasoval.

46:06

Teď už mají na své straně převahu mladí Rebelové.

45:36

Matěj Hájek se ocitl ve střelecké pozici, ale z úhlu na pravé straně poslal puk k přední tyčce jen do nachystané Arbelovského náruče.

45:10

Teď už se musí bránit Rebelové, Liberec se zabydlel v útočném pásmu.

44:56

Potom ještě pálil od modré čáry Tomáš Lachman, ale brankář Kuhn se nachytat nenechal. Měl dobrý výhled a kotouč lapil do náruče.

44:40

Fantastický gólman Kuhn! Vojtěch Veverka dorážel zblízka do odkryté brány, ale maskovaná opora Tygrů bleskově vymrštila ke své levé tyčce beton!

44:06

Domácí už drží útočné pásmo.

43:48

Hokejisté zpod Ještědu sice dokázali otupit havlíčkobrodský nápor a vyvézt puk kupředu, ale brankáře Arbelovského nezvládli ohrozit.

43:03

Nyní už pozorujeme v Kotlině ofenzivní snahu mladíků z Havlíčkova Brodu, kteří se pokoušejí vytvořit si nějakou střeleckou pozici.

42:36

Petr Benda se nerozpakoval a z úhlu na levé straně vypálil z mohutného nápřahu. Kotouč však proletěl jen vedle bližší Arbelovského tyčky.

42:08

Severočeši získali puk a snaží se s ním přejít přes zahuštěné střední pásmo.

41:48

Domácí ještě drží útočné pásmo, ale Liberec už se brání v plném počtu, takže Rebelové to teď budou mít o poznání těžší.

41:19

Jakub Adam tvrdě vystřelil od modré čáry, ale jeho rána neměla potřebné parametry. Hosté opět získali puk a posunuli ho pryč ze svého území.

41:08

Rebelové jsou sice střelecky hodně aktivní, ale naprostá většina střel k brankáři Kuhnovi ani nedoletí, protože je zblokována.

40:50

Domácí už kombinují v útočném pásmu.

40:28

Havlíčkův Brod podnikl do útočného pásma rychlý výpad, ale ten nakonec hosté dokázali odrazit a kotouč je opět u brodského gólmana Arbelovského.

40:05

Rebelové rozehrávají od své branky. Ještě dohrávají takřka celou přesilovou hru.

40:01

Začala třetí třetina.
Liberec B sice zlepšil v prostřední části svůj herní projev, ale brodská obrana si vede velmi svědomitě. Navíc ji jistí brankář Arbelovský, který předvedl několik povedených zákroků. Havlíčkův Brod rovněž nebyl střelecky úspěšný a v Kotlině tak platí stále stav 4:1 pro domácí. Třetí třetina začne přibližně v 16:09.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

Rebelové si vytvořili ještě velkou šanci! Střelu Jakuba Rubnera od modré čáry vyrazil brankář Kuhn betony před sebe a k dorážce se probil Michal Teplý, ale nedošťouchal puk za čáru!

39:44

Luboš Dospěl (LIB) vystřelil od modré čáry do náruče brankáře Arbelovského a vzápětí dohrál souboj. Dostal 2 minuty za hrubost.

39:18

Vojtěch Veverka vypustil ze své hole mezi kruhy krásnou střelu a brankář Kuhn musel vytáhnout skvělý zákrok svou lapačkou, aby puk vytěsnil mimo tři tyče!

38:54

Až teď hosté přesunuli hru alespoň do středního pásma. Dál je nepustil kapitán Tomáš Lachman, který využil svou urostlou postavu a předvedl ukázkový bodyček.

38:41

A znovu Pavel Zvěřina ve střelecké příležitosti, z pravého kruhu se vší silou opřel do puku, ale ten jen proletěl nad horní tyčkou liberecké klece.

38:20

Richard Cachnín odvedl v rohu pásma dobrou práci. Vybojoval puk a přiťukl ho na modrou čáru Pavlu Zvěřinovi, který o kousek minul levou Kuhnovu tyč.

37:57

Kotouč po souboji v kruhu skončil v ochranné síti. Buly proběhne po levé ruce brankáře Kuhna.

37:54

Domácí ještě drží útočné pásmo a pokoušejí se ještě něco před druhou sirénou vymyslet.

37:33

Na druhé straně pálil z pravého kruhu Michal Teplý a mířil dobře k tyčce, ale gólman Kuhn předvedl hezký zákrok, když vymrštil lapačku.

37:10

Martin Maťátko se objevil v dobré palebné pozici mezi kruhy a ihned vystřelil, ale vyprášil jen betony pozorného brankáře Arbelovského.

36:54

Severočeši rychle přesunuli puk k brodské bráně a protlačili se i do zakončení, ale na ráně z pravého kruhu si brankář Arbelovský u své tyčky pochutnal.

36:11

Tomáš Kohout mezi kruhy tečoval střelu od modré čáry, ale kotouč usměrnil tak metr vedle pravé Kuhnovy tyčky. Domácí však zůstávají v pásmu a u kotouče.

35:57

Hosté jsou i nadále pod tlakem ve svém území.

35:26

Petr Kulhánek z úhlu na pravé straně trefil jen boční síťku, ale nenechal se odradit, objel bránu a zkusil to z druhé strany. u bližší tyčky však brankář Kuhn místo nenechal.

35:04

Kraučukovi svěřenci už pokračují v obléhání brankáře Kuhna, ale ten náporu na svou osobu zatím odolává na jedničku podtrženou.

34:49

Soubor z Kotliny přešel do útočného pásma, ale jeho akce měla jepičí život, protože Tygři se chopili hracího předmětu.

34:12

V rohu havlíčkobrodského pásma se vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž nakonec vydolovali kotouč mladí Rebelové, kteří rozehrávají.

33:53

Domácí neudrželi útočné pásmo a musí se rychle vracet zpět, protože Tygři založili bleskový kontr.

33:27

Liberec sice vybojoval puk, ale poslal ho vzápětí jen přes všechny čáry, což znamená zakázané uvolnění.

33:03

Michal Teplý už měl proti sobě jen Jana Šuráně, ale když se pokoušel udělat mu kličku, kotouč mu utekl z hole a skončil v lapačce brankáře Kuhna.

32:38

Vojtěch Veverka si vybruslil z levého křídla na okraj kruhů a vyslal razantní zápěstní střelu. Brankář Kuhn ukryl puk v náruči a přerušil hru.

32:07

Rebelové se usadili v útočném pásmu a postupnou kombinací se snaží o vyšachování liberecké obrany.

31:45

Rebelové přišli o útočné pásmo. Tvrdý souboj svedli v rohu pásma Vojtěch Veverka a Petr Bitman. Oba upadli na led, ale už pokračují ve hře.

31:07

Domácí se teď trápí s rozehrávkou, protože hosté hodně zlepšili pohyb a neúnavně je u jejich brány napadají.

30:56

Tygři se přeci jen dostali v prostřední části do tempa, k čemuž jim pomohli i přesilové hry. Rebelové teď vyhodili jen na zakázané uvolnění.

30:38

Teď už sice trefili z pravého kruhu zařízení, jenže u první tyčky byl se svou výstrojí připravený Dominik Arbelovský, jenž přerušil hru po úspěšném zákroku.

30:15

Až teď se hosté s bílým tygrem na hrudi protlačili do ofenzivního postavení, jenže vyprodukovali jen hodně nepřesnou střelu z levého kruhu.

30:00

Severočeši se dvakrát v krátkém časovém sledu pokusili přejít do útočného pásma, ale jejich snaha nedopadla na úrodnou půdu.

29:28

Michal Teplý převzal kotouč na pravé straně, vybruslil si do prostoru kruhu a tvrdou ranou provětral Kuhnovu lapačku u bližší tyčky.

29:06

Havlíčkův Brod má teď na své straně velký tlak a svírá hosty v hloubi jejich obranného pole.

28:40

Tomáš Lachman, který na dresu nosí kapitánské céčko, vypálil od modré čáry, ale o notný kus minul pravou Kuhnovu tyč.

28:09

Rebelové už kombinují v útočném pásmu, ale nedaří se jim zakončit. Severočeši se teď prezentují opravdu hodně pečlivou obranou.

27:49

Sledujeme teď hlavně tuhý boj o střed hrací plochy.

27:08

Až teď se jim povedlo vyvézt puk do útočného pásma, kde s ním chvíli kombinovali, ale k ohrožení gólmana Kuhna je liberečtí hráči nepustili.

26:35

Domácí se ne a ne vymanit z pevného objetí.

26:06

Skvěle Dominik Arbelovský! Nejdříve si poradil se štiplavou střelou Jakuba Rychlovského z pravého kruhu a vzápětí si poradil i s rychlou dorážkou aktivního Petra Bendy!

25:28

Rebelové jsou kompletní, ale Liberec si teď vynutil značnou územní převahu a svírá soupeře i nadále u jeho brány.

25:07

Tvrdá rána vyletěla od modré čáry, ale postrádala větší přesnost a proletěla vedle levé Arbelovského tyčky.

24:41

Petr Benda se ocitl před brankářem Arbelovským, ale zblízka nastřelil jen jeho betony. Potom to zkusil i z okraje kruhů, jenže znovu ztroskotal na maskované opoře Rebelů.

24:17

Kotouč už se sice pohybuje na dostřel brankáře Arbelovského, ale jeho obrana odvádí prvotřídní práci. Opět se jí povedlo vyhodit.

23:59

A teď se povedlo jí vyhodit až za libereckou bránu. Hosté se proti oslabenému soupeři znovu trápí.

23:44

Kraučukova skvadra vyhnala Severočechy s pukem až k jejich modré čáře.

23:36

Severočeši se sice po chvilce snažení natlačili do útočného pásma, jenže obránce nestihl zachytit přihrávku včas a dostal se už do středního pásma. Ofsajd.

23:14

Domácí mladíci vyhráli vhazování ve svém pásmu a odpálili kotouč až do hájemství gólmana Kuhna.

23:07

Havlíčkobrodská družina se sice velmi dobře ubránila, jenže ne na dlouho. Na lavici hanby je vykázán Vojtěch Veverka (HBR) za hrubost.

22:52

Hokejisté od Ještědu sice kombinují v útočném pásmu a daří se jim i poměrně často střílet, ale jedná se o hodně nepřesné projektily.

22:28

Rebelové však opět získali puk do svého držení a rychlým vyhozením se osvobodili.

22:07

Hosté stále drží puk v blízkosti brodské branky, kde si nahrávají.

21:46

David Aubrecht převzal puk na modré čáře a tvrdě vypálil, ale hradbu těl ve skrumáži před brankovištěm se mu nepodařilo propálit.

21:17

Hosté vyslali z levého kruhu jen hodně nepřesnou střelu a Havlíčkův Brod po zisku odraženého puku ihned vyhodil.

21:04

Tygři bleskově přenesli hru do útočného pásma a za brankářem Arbelovským se dopustil faulu Tomáš Lachman (HBR), který dostal 2 minuty za krosček.

20:48

Rebelové bleskově připravili svého soka ze severních Čech o puk a snaží se přejít přes střední pásmo.

20:19

Vojtěch Holenda dostal povedený pas mezi kruhy a pohotově vypálil. Jeho střelu po ledě vyrazil brankář Kuhn do bezpečí svými betony.

20:05

Liberec vyhrál úvodní vhazování a rozehrává od své modré čáry.

20:01

Začala druhá třetina.
Vše je připraveno na začátek 2. třetiny.
Úvodní dvacetiminutovka je u konce. Vypadalo to, jako kdyby na ledě existovalo jen jedno mužstvo, a to Rebelové. Domácí se dostali do bleskového vedení, ale Tygři dokázali odpovědět. Potom už ale stříleli jen mladí bojovníci z Kotliny a do kabiny jdou za stavu 4:1, když se dvakrát přesně trefil Radim Pejchal a po jedné brance přidali Pavel Zvěřina a Michal Teplý. Z hostů mířil do černého jen Jakub Nikolič. Prostřední část začne přibližně v 15:27.

20:00

První třetina skončila.

19:38

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Ne, hosté prostě kvapíkovému tempu svého tabulkového souseda zatím nestačí! Rebelové vytvořili před brankou Liberce obrovský zmatek, při němž Richard Cachnín ještě nechal z bezprostřední blízkosti vyniknout brankáře Kuhna, ale z pohotové dorážky doklepl puk do sítě RADIM PEJCHAL! Asistence: Richard Cachnín, Radim Pejchal.

19:19

Richard Cachnín se chvilku po buly probil ke kotouči a zblízka nastřelil brankáře Kuhna, který se rychle přesunul ve svém brankovišti.

19:02

Rozhodčí zadul do píšťalky a nařídil vhazování ve středním pásmu.

18:43

Hokejisté zpod Ještědu se bleskově nahrnuli do útočného pásma a probili se do střelecké pozice. Brankář Arbelovský měl však přední tyčku dobře pokrytou a přerušil hru.

18:17

Liberečtí mladíci ukořistili puk v souboji v kruhu svého pásma a zpoza brány zakládají novou útočnou akci.

17:53

Domácí přišli o útočné pásmo a vzápětí se vystavili do dalšího postavení mimo hru.

17:30

Aktivní Michal Teplý, kterého je zatím plný led, opět vyzkoušel pozornost brankáře Kuhna. Z pravého kruhu vystřelil zápěstím a maskovaná opora hostů schovala puk v náruči u přední tyče.

17:07

Rebelové se prodrali do útočného pásma, ale veškeré vzrušení je zbytečné, protože se píská postavení mimo hru.

16:50

A opět Rebelové pořádně zamotali hlavy libereckých hráčů, když roztočili svůj útočný kolotoč. Hosté ale obětavě zablokovali většinu střel.

16:11

Domácí už drží útočné pásmo a vyměňují si puk. Tygři zatím horko těžko reagují na jejich velkou útočnou aktivitu a jsou takřka pořád pod tlakem.

15:53

Severočeši dobyli útočné území a kombinují zde. Zatím se jim přes dobrou obranu Rebelů nepovedlo zakončit.

15:21

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A havlíčkobrodská radost opět zaplavila Kotlinu, souboru z vysočiny se daří zatím velmi dobře kombinovat! A opět u toho byla stejná trojice jako při druhé přesné trefě. Rozdíl byl jen v tom, že si všichni tři útočníci prohodili role. Po Michalu Teplém se mezi kruhy ujal puku RADIM PEJCHAL a krásnou střelou poslal puk za Kuhnova záda! Asistence: Michal Teplý, Richard Cachnín.

14:48

Rebelové zamkli svého soupeře u brány na deset západů a nepouštějí ho z pevného objetí.

14:14

Hosté se sice protlačili k zakončení, ale střela ze strany nemohla nijak překvapit gólmana Arbelovského, který puk vyrazil betony od první tyčky.

13:39

Jejich postup ale zastavilo postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.

13:13

Severočeši vybojovali kotouč a ženou se s ním kupředu.

12:46

Oba týmy se sice dokáží dostat na dostřel soupeřova gólmana, jenže zde jsou brzy odzbrojeny pozornými obranami, jež teď dominují na hrací ploše.

12:06

Hraje se hodně svižný hokej, přičemž puk se stěhuje po hrací ploše sem a tam. Havlíčkův Brod má zatím navrch a kontroluje zápas.

11:47

Hosté opět způsobili trochu rozruch u branky Rebelů, ale nevytěžili z toho zhola nic. Brodská defenziva opět zapracovala skvěle.

11:07

Tygři se tlačí do útočného pásma, ale neví si teď rady s velmi pečlivou obranou mladých Rebelů, kteří zatím hodně dobře bruslí.

10:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Jenže Rebelové to teď sehráli v útočném pásmu skvěle a opět odskakují svému soupeři na nejtěsnější rozdíl! Richard Cachnín s Radimem Pejchalem připravili ideální palebnou pozici pro MICHALA TEPLÉHO, který z úhlu na levé straně prostřelil přesouvajícího se gólmana Kuhna! Asistence: Radim Pejchal, Richard Cachnín.

09:36

Havlíčkův Brod má však zatím navrch a stále svírá soupeře hlavně u jeho svatyně, jíž stráží gólman Kuhn.

08:26

Teď se tlačí vpřed i Tygři, ale narážejí na pevnou defenzivu svého soupeře z Vysočiny.

07:29

Rebelové se pokoušejí rychle odpovědět a vzít si zpět ztracené vedení. Tygři se musí soustředit hlavně na obranu.

06:59

Liberec právě vstřelil branku!
Jako kdybych to zakřikl, v Kotlině máme vyrovnáno! Kotouče se v rohu útočného pásma chopil Jakub Rychlovský a narýsoval ukázkový pas do předbrankového prostoru, kde JAKUB NIKOLIČ z mírného úhlu na levé straně propasíroval puk podél bližší tyčky do sítě! Asistence: Jakub Rychlovský.

06:35

Hosté stále drží Rebely pod tlakem, i když zatím nedokázali pořádně zakončit. Brankář Arbelovský měl zatím minimum práce.

06:09

Teď už pozorujeme ofenzivní snažení hostů, kteří do Kotliny přicestovali od Ještědu. Domácí si však dávají dobrý pozor.

05:38

Rebelové se usadili v útočném pásmu, jenže Liberec se ubránil bez úhony, když brzy vybojoval puk.

05:09

Hraje se teď nahoru dolů, oba soupeři kupí celou řadu nepřesností, jež zabraňují vzniku slibnější příležitosti.

04:48

Až teď se Bílí Tygři zabydleli v útočném pásmu, jenže z jejich snahy opět nic nebezpečného nevzešlo.

04:17

Obrázek hry se nemění, Havlíčkův Brod diktuje tempo hry a drží častěji kotouč ve své moci. Tygři se zatím jen těžko dostávají do tempa.

03:52

Hosté stále neví, kam dřív skočit. Mají teď spoustu práce s tím, aby udrželi aktivní brodské střelce na uzdě.

03:26

Havlíčkobrodská družina je očividně vstřelenou brankou pořádně povzbuzená a buší do obranného bloku Severočechů.

02:59

Hosté se však dokázali z pevného objetí vymanit a posunuli hru dopředu. Rebelové se vzápětí dopustili zakázaného uvolnění.

02:25

Teď už tahají za delší konec pomyslného provazu mladí Rebelové, kteří kombinují na dostřel brankáře Kuhna.

02:00

Hosté se drží v útočném pásmu, ale zatím se jim nedaří přes dobře organizovanou defenzivu mladých bojovníků z Kotliny zakončit.

01:15

Slibnou střelu vypustil z úhlu na levé straně Matěj Hájek, ale jeho prudkou ránu vyrazil brankář Arbelovský od přední tyčky svým ramenem.

00:39

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Obrovská radost vypukla na havlíčkobrodské střídačce, mladí Rebelové jdou do bleskového vedení! Na modré čáře napřáhl PAVEL ZVĚŘINA a propálil vše, co mu stálo v cestě, když brankář Kuhn zřejmě puk neviděl přes clonící hráče! Bez asistence.

00:16

Mladí Rebelové získali puk a hnali se vpřed. Jejich postup však zastavil technický prohřešek na útočné modré čáře a píská se ofsajd. Vzápětí došlo k úsměvné chvíli, když hlavní rozhodčí Jiří Capouch upadl na led a hráči to komentují boucháním holemi o střídačku.

00:05

Martin Maťátko se hned po vhazování chopil kotouče a nabral rychlost na pravém křídle. Brodská obrana ho ale pustila jen do rohu pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Začátek zápasu se o pár minut opozdí.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman "C", Adam, Rubner, Zvěřina, Horák, Krejčí – Tecl, Holenda, Pokorný – Veverka, Cachnín, Teplý – Pejchal, Přibyl, Kohout – Kulhánek.

Bílí Tygři Liberec: Kuhn – Adamec, Nikolič, Mojžíšek, Aubrecht, Šuráň, P. Beran, J. Beran, Hájek, Dospěl, Maťátko, Rychlovský, Benda, Liška, Stratílek, Zeman, Bitman.

Rozhodčí: Jiří Capouch – Jan Blaha, Jiří Kopic.
Minulý vzájemný zápas:

Bílí Tygři Liberec B – HC Rebel Havlíčkův Brod 4:1
Zápas sleduje krásnou podívanou, protože půjde o šlágr kola. Rebelové mají stejně jako Liberec na kontě 40 bodů, ale na čele tabulky jsou před Tygry zásluhou lepšího skóre.
Liberec B si sice v posledních pěti kolech poradil za plný bodový zisk hned se třemi soupeři, ale vrátil se po porážce 1:5 s prázdnou z kluziště rezervy Českých Budějovic a po samostatných nájezdech padl 4:5 v Kolíně B.
Havlíčkův Brod na prvoligové scéně po svém pádu z extraligy naprosto dominuje a kosí jednoho soupeře za druhým. Ve čtvrtek ale v předehrávce 22. kola přišel o vítěznou sérii, když doma překvapivě podlehl Českým Budějovicím B 3:4 po samostatných nájezdech.
Dobrý den! Podruhé se vám dnes hlásím ze zimního stadionu v Kotlině. Tentokrát pro vás budu komentovat zápas, v němž se pod hlavičkou 18. kola ELIOD ligy mladšího dorostu střetnou ve šlágru kola HC Rebel Havlíčkův Brod a Bílí Tygři Liberec B. Utkání začíná v 14:50.

HC Rebel Havlíčkův Brod – Bílí Tygři Liberec

4:1

konec (4:1, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Zvěřina, 11. Teplý (Pejchal, Cachnín), 16. Pejchal (Teplý, Cachnín), 20. Pejchal (Cachnín, Zvěřina) – 7. Nikolič (Rychlovský)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman "C", Adam, Rubner, Zvěřina, Horák, Krejčí – Tecl, Holenda, Pokorný – Veverka, Cachnín, Teplý – Pejchal, Přibyl, Kohout – Kulhánek.

Bílí Tygři Liberec: Kuhn – Adamec, Nikolič, Mojžíšek, Aubrecht, Šuráň, P. Beran, J. Beran, Hájek, Dospěl, Maťátko, Rychlovský, Benda, Liška, Stratílek, Zeman, Bitman.

Rozhodčí: Jiří Capouch – Jan Blaha, Jiří Kopic

Průběh zápasu
1. třetina
00:39
06:59
10:33
15:21
19:38
Po 1. třetině
2. třetina
21:04
23:07
39:44
Po 2. třetině
3. třetina
54:08
57:09
Konec