Menu

Futsal

1. Futsal liga

FK Chrudim – SKP Ocel Třinec

4:0

konec (3:0)

24.11.2014, 20:00 • Sportovní hala, Chrudm • Petr Dejnožka

38:50

Kapitán Mendrok nešetrně zastavil Tomáše Koudelku, za což si do statistik připsal žlutou kartu.

35:02

Chrudim právě vstřelila branku!
Vzápětí již kombinace brazilského a španělského hráče přinesla čtvrtou branku! Rodrigo mohl prakticky zakončovat do prázdné branky, nesobecky ještě našel ALVARITA, který pohodlně upravil na rozdíl čtyř branek – 4:0!

31:01

Dnešní zápas se zatím velmi daří Tomáši Koudelkovi, který se nyní ukázkově uvolnil na levé straně kličkou do středu hřiště a následně tvrdou ranou prověřil Sikoru!

25:17

Očadlík zastavil postup Alvarita, který si za svůj počin vysloužil žlutou kartu.

22:21

Filip Przyczko se řítil po chybě chrudimské defenzívy sám na brankáře, Jakub Žďánský ho však vynikajícím způsobem zastavil a udržel čisté konto svého týmu!

18:42

Lukáš Rešetár od pravé postranní čáry poslal míč do třineckého břevna! Velká smůla pro Chrudim!

16:17

Chrudim právě vstřelila branku!
Další pohledná kombinace chrudimského celku přináší třetí branku. Matěj Slováček se dostal do střelecké pozice, akci ještě vyšperkoval pasem na RODRIGA, který se do prázdné branky mýlit nedokázal – 3:0!

15:49

Chrudim právě vstřelila branku!
Přece jen zde máme druhou branku favorita! Lukáš Rešetár prokázal svůj přehled, když našel za obranou svého reprezentačního spoluhráče MATĚJE SLOVÁČKA, jenž neomylně umístil ke vzdálenější tyči – 2:0!

15:01

Chrudimští si hlasitě říkají o druhou branku, s dalším střeleckým pokusem přispěchal Max! Sikora udržel šance Třince ve hře skvělým zákrokem!

14:26

Dlouhé chrudimské kombinace na polovině soupeře přinesly šanci Maxe, který sice přehodil třineckého gólmana, v cestě balonu mezi tři tyče ale na poslední chvíli zabránil Mendrok!

13:22

Rozehrávka nakrátko skončila střelou Rodriga na vzdálenější tyč, míč nakonec skončil těsně mimo! Třinecký gólman se za balonem pouze ohlédl!

09:48

Vzápětí se již Filip Przycko dostal do mnohem nebezpečnější příležitosti! Po ztrátě chrudimských hráčů protáhl Jakuba Žďánského!

05:41

Parádně secvičená chrudimská akce mohla skončit podruhé v Sikorově brance! Rešetár milimetrovou přihrávkou našel před brankou Rodriga Tavernu, kterému se ale zakončení nepovedlo! Balon končí těsně mimo!

00:28

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to bylo opravdu rychlé! Tomáš Koudelka vybojoval v rohu hřiště balon a přesnou přihrávkou našel před brankou nepokrytého MAXE! Služebně nejstarší Brazilec v chrudimském dresu otevřel střelecký účet zápasu – 1:0!

FK Chrudim – SKP Ocel Třinec

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 1. Max (Koudelka), 16. Slováček (Rešetár), 17. Rodrigo (Slováček), 36. Alvarito (Rodrigo)

Karty:   39. Koudelka (CHR) – 26. Očadlík (TRI)

FK Chrudim: Žďánský (Olinha) – Koudelka, Chmelík, Mareš M., Max, Kilmer, Evandro, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe

SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok, Baron, Cieslar, Očadlík, Opluštil, Sniegoň, Przyczko, Sierota, Fraňo, Buryan

Rozhodčí: Milner, Gryc