Menu

Futsal

1. Futsal liga

FK Chrudim – SKP Ocel Třinec

4:0

konec (3:0)

24.11.2014, 20:00 • Sportovní hala, Chrudm • Petr Dejnožka

35:02

Chrudim právě vstřelila branku!
Vzápětí již kombinace brazilského a španělského hráče přinesla čtvrtou branku! Rodrigo mohl prakticky zakončovat do prázdné branky, nesobecky ještě našel ALVARITA, který pohodlně upravil na rozdíl čtyř branek – 4:0!

16:17

Chrudim právě vstřelila branku!
Další pohledná kombinace chrudimského celku přináší třetí branku. Matěj Slováček se dostal do střelecké pozice, akci ještě vyšperkoval pasem na RODRIGA, který se do prázdné branky mýlit nedokázal – 3:0!

15:49

Chrudim právě vstřelila branku!
Přece jen zde máme druhou branku favorita! Lukáš Rešetár prokázal svůj přehled, když našel za obranou svého reprezentačního spoluhráče MATĚJE SLOVÁČKA, jenž neomylně umístil ke vzdálenější tyči – 2:0!

00:28

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to bylo opravdu rychlé! Tomáš Koudelka vybojoval v rohu hřiště balon a přesnou přihrávkou našel před brankou nepokrytého MAXE! Služebně nejstarší Brazilec v chrudimském dresu otevřel střelecký účet zápasu – 1:0!

FK Chrudim – SKP Ocel Třinec

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 1. Max (Koudelka), 16. Slováček (Rešetár), 17. Rodrigo (Slováček), 36. Alvarito (Rodrigo)

Karty:   39. Koudelka (CHR) – 26. Očadlík (TRI)

FK Chrudim: Žďánský (Olinha) – Koudelka, Chmelík, Mareš M., Max, Kilmer, Evandro, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe

SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok, Baron, Cieslar, Očadlík, Opluštil, Sniegoň, Przyczko, Sierota, Fraňo, Buryan

Rozhodčí: Milner, Gryc