Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – Cagliari Calcio

3:3

konec (2:1)

23.11.2014, 15:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Petr Bílek

Tipsport: 1.34 5.35 9.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Diego FARIAS - 3:3

68

Cagliari právě vstřelilo branku!
Teď se už ale znovu pískat v Neapoli bude. Hodně vysunutý presink hostů totiž přinesl ovoce! Hráči Cagliari získali míč na polovině soupeře a po rychlé narážečce se míč ve vápně dostal k nabíhajícímu DIEGU FARIASOVI, který svým druhým gólem v zápase srovnává na 3:3!

Jonathan DE GUZMÁN - 3:2

62

Neapol právě vstřelila branku!
Velká škoda pro hosty. Domácí nejsou rozhodně lepším týmem, avšak nyní využívají chyby v defenzivě. Maggio poslal centr do vápna a na zadní tyči zcela nehlídaný JONATHAN DE GUZMÁN vrací domácímu celku vedení – 3:2!

Diego FARIAS - 2:2

48

Cagliari právě vstřelilo branku!
Tak to je šok pro domácí. Po centru do vápna se dostal míč na zadní tyč, odkud balon před bránu vrátil Rossettini a dobíhající DIEGO FARIAS pohodlně hlavou srovnává na 2:2!

Víctor IBARBO - 2:1

38

Cagliari právě vstřelilo branku!
Hosté jsou za velkou aktivitu odměněni gólem na 2:1! Po další rychlé kombinaci si na přihrávku z levé strany naběhl na střed VÍCTOR IBARBO, který se hezky uvolnil a následně vypálil k tyči – 2:1!

Gökhan INLER - 2:0

30

Neapol právě vstřelila branku!
Střelu de Guzmán vyrazil gólman Cragno před sebe a zdálo se, že se hosté již ubrání. Jenže míč se odrazil skoro až na polovinu hřiště k GÖKHANU INLEROVI, který udělal několik kroků a následně z velké dálky vypálil. Jeho povedená rána skončila až za zády brankáře hostů – 2:0!

Gonzalo HIGUAÍN - 1:0

11

Neapol právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté proměnili svůj úvodní nápor ve vedení 1:0. Po dlouhém autovém vhazování z vlastní poloviny se k míči dostal GONZALO HIGUAÍN, který svůj samostatný únik proměnil v gól!

SSC Neapol – Cagliari Calcio

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 11. Higuaín (Ghoulam), 30. Inler, 62. de Guzmán (Maggio) – 38. Ibarbo (Balzano), 48. Farias, 68. Farias (Ibarbo)

Karty:   60. Koulibaly (NEA) – 44. Farias (CAG)

SSC Neapol: Cabral – Maggio, Henrique, Koulibaly, Ghoulam – Gargano, Inler (63. David López) – Callejón, Hamšík, de Guzmán (82. Britos) – Higuaín.
Náhradníci: Colombo, Andújar – Britos, Albiol, Mesto, David López, Radošević, Zapata.

Cagliari Calcio: Cragno – Balzano, Ceppitelli, Rossettini, Pisano (83. Capuano) – Dessena (77. Donsah), Crisetig, Ekdal – Ibarbo (90. dos Santos Galvão), Cossu, Farias.
Náhradníci: Carboni – Murru, Benedetti, Capuano, Pedro Galvão, Rangel, Donsah, S. Longo, Capello.

Rozhodčí: Tommasi – Faverani, Paganessi