Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

FC Groningen – PSV Eindhoven

1:1

konec (0:0)

23.11.2014, 12:30 • Euroborg, Groningen • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 4.9 3.9 1.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

De Jong měl na kopačce rozhodnutí duelu

88

Hosté měli další vynikající střeleckou pozici, zcela sám před Padtem se octl De Jong. Skórovat se mu ale nepodařilo, domácí muž s rukavicemi totiž ránu excelentním způsobem vytěsnil. Dorážku poté zadáci Groningenu odkopli z brankové čáry.

87

Poslední střídání na straně PSV. Narsingha nahradí Jozefzoon.

Michael DE LEEUW - 1:1

83

Groningen právě vstřelil branku!
Tak to je skutečně vynikající závěr v podání Groningenu. Mahi se velmi dobře individuálně na levé straně uvolnil, proběhl do velkého vápna, kde našel centrem hlavu nabíhajícího MICHAELA DE LEEUWA. Domácí forvard poté v poklidu skóroval.

81

Na domácí straně opouští hrací plochu Van Nieff. Atmosféru duelu okusí Arias.

80

Výměna sil proběhne nejprve na straně PSV. Místo Willemse naskočí do hry Brenet.

72

Zraněného Guardada nahradí ve středu pole Hendrix.

68

Hateboera pak nahradí Van der Laan. Uvidíme, kterak se tyto změny na hře domácích projeví.

68

Domácí si připravili hned dvojité střídání. Místo Kieftenbelda naskočí do hry Mahi.

Luuk DE JONG - 0:1

57

PSV právě vstřelilo branku!
Hosté se nakonec přece jenom dočkali. Willems se na levé straně dostal k balonu, který poslal přesně na hlavu LUUKA DE JONGA. Hostující útočník neměl problém se skórováním.

55

Bude se udělovat další žlutá karta. Za téměř hokejový bodyček ji obdržel Botteghin (GRO). PSV bude navíc rozehrávat volný kop. Jak s ním naloží?

47

Bude se podruhé v zápase žlutit. Za podražení soupeře dostává karetní Hateboer (GRO). Eindhoven bude rozehrávat z levé strny hrací plochy, blízko postranní čáry.

45+1

Bude se udělovat žlutá karta. Těsně před pokutovým územím zastavil soupeře nedovoleně Santiago Arias (PSV). Za svůj počin dostává karetní trest. Groningen má navíc k dispozici přímý kop z vynikající pozice.

Narsinghova šance

44

Tak to je neskutečné, Padt může být domácími příznivci považován za hrdinu. Narsingh měl po rychlém protiútoku spoustu času a prostoru zakončit, ovšem brankář Groningenu opět perfektně zasáhl a udržel akcie svého celku nad vodou.

De Leuuwova tutovka

37

Stoprocentní příležitost Groningenu. De Leeuw se po mizerné hlavičce hostujícího zadáka dostal do perfektní střelecké pozice. Zoet ale vyběhl, zmenšil střelecký úhel a ránu zneškodnil. Domácí borec se sám na sebe velmi zlobí.

Narsinghův pokus

27

Další slušná branková příležitost v podání Eindhovenu. Depay poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochu, kde číhal zcela osamocený Narsingh. Forvard s číslem jedenáct na zádech ale poté střelou do protipohybu nechal vyniknout Padta.

Depayova hlavička

13

Další slibná možnost, tentokráte na straně Eindhovenu. Narsingh poslal vynikající centr skrze pokutové území, kde číhal Depay. Forvard PSV ale nedokázal hlavou usměrnit balon do odkryté branky.

Hoesenova možnost

10

Tak to byla velká příležitost Groningenu. Hoesen dostal vynikající přihrávku na hranici ofsajdového postavení, načež si seběhl do velkého vápna. Z ideální pozice ale trefil pouze boční síť hostující svatyně.

FC Groningen – PSV Eindhoven

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Leuuw – 57. Jong

Karty:   47. Hateboer (GRO), 55. Botteghin (GRO) – 45+1. Arias (PSV)

FC Groningen: Padt – Van Nieff (81. J. Arias), Kappelhof, Eric Botteghin, Hateboer (68. Van der Laan) – Hiariej, Kieftenbeld (C) (68. Mahi), Antonia – Chery – De Leeuw, Hoesen
Náhradníci: Kindgren, Van der Vlag, Van der Laan, J. Arias, Bijl, Hagenauv, Mahi

PSV Eindhoven: Zoet – S. Arias, Bruma, Rekik, Willems (80. Brenet), Wijnaldum (C), Guardado (72. Hendrix), Maher – Narsingh (87. Jozefzoon), De Jong, Depay
Náhradníci: Koch, Brenet, Pasveer, Jozefzoon, Locadia, Hendrix, Ritzmaier

Rozhodčí: Gözübüyük – Langkamp, Van Dongen