Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

TJ Sokol Královské Vinohrady – FBC ČPP Bonusia Ostrava

4:5

konec (0:1, 1:3, 3:1)

17.11.2014, 14:30 • TJ Sokol Vinohrady • Lukáš Vacuška

58:51

Ostrava právě vstřelila branku!
MARKÉTA REŽNAROVÁ získala míček v rohu za brankou Máčilové, vyjela s ním před branku, udělala brankářce dlouhou kličku a pod jejím padajícím tělem dopravila balonek do branky. Bez asistence.

55:32

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Další pohledná akce v podání domácích florbalistek. Šádková našla z otočky přes celou šíři hřiště osamocenou TEREZU KOMOROUSOVOU, která měla dostatek času, srovnala si míček na čepeli a zavěsila přesně pod víko. Asistence: Barbora Šádková.

53:35

Režnarová se prosmýkla kolem mantinelu a křižnou přihrávkou našla nehlídanou Káčovou, která střílela do prázdné branky, ale míček netrefila ideálně a ten se brance ani nepřiblížil.

51:53

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Tohle se domácím opravdu povedlo. Tři domácí florbalistky zakombinovaly před brankou hostů, z čehož vyplynula nádherná přihrávka na zcela volnou TEREZU KOMOROUSOVOU, která míček bez problému doklepla za bezmocnou Holubovou. Asistence: Barbora Reichová.

49:52

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Domácí florbalistky rozehrávaly volný úder od mantinelu téměř na polovině hřiště. PETRA HONZOVÁ nahodila míček na branku, Holubová přes hradbu těl před ní nic neviděla a míček tak skončil až za jejími zády. Bez asistence.

47:45

Režnarová s Káčovou se ocitly v situaci 2 na 1. Režnarová potáhla míček k brance a snažila se najít na druhé straně volnou Káčovou. Jediná domácí obránkyně, Petřeková, ale dokázala do přihrávky vložit hůl a celou situaci z pohledu Vinohrad zachránila.

44:52

Kiecková se tentokrát dostala k průnikové přihrávce a snažila se Máčilové udělat kličku. Byla ale už příliš blízko k brance a Máčilová si připisuje dobrý zákrok.

32:50

Šuranyiová svojí nenápadnou střelou trefuje břevno.

29:13

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Z ojedinělé šance se prosazují domácí. Hyršlová vybídla ke skórování před brankou hlídkující ANETU TVRZNÍKOVOU, která s přehledem posílá míček za Holubovou. Asistence: Ivana Hyršlová.

28:24

Káčová se dostala do úniku. Běžela z pravé strany sama na Máčilovou a snažila se jí prohodit míček pod tělem. Máčilová její úmysl odhadla a šanci jí zmařila.

24:41

Další přečíslení Ostravy. Kiecková potáhla míček po levém křídle a nabídla šanci ke skórování Szczurové, která z první trefuje tyčku.

23:22

Ostrava právě vstřelila branku!
Režnarová měla míček za brankou a v pravý čas ho přihrála VERONICE KÁČOVÉ, která ho z těsné blízkosti poslala nekompromisně pod víko. Asistence: Markéta Režnarová.

22:21

Ostrava právě vstřelila branku!
Do útoku 3 na 2 se dostaly hráčky v tmavě modrém a je z toho třetí branka v domácí síti. Máčilová nejprve výborným zákrokem zlikvidovala střelu Režnarové, její spoluhráčky jí ale vůbec nepomohly a VERONIKA KÁČOVÁ měla jednoduchou pozici. Bez asistence.

20:09

Ostrava právě vstřelila branku!
Hostující florbalistky se ihned po buly vrhly do útoku a jejich snaha nese ovoce. Odražený míček sebrala obránkyně TEREZA KALNAYOVÁ a poslala ho přesně nad nohu přesouvající se Máčilové. Asistence: Romana Kiecková.

15:38

Ostrava právě vstřelila branku!
Z další akce čím dál aktivnějších hostů už branka padla. Po akci Káčové se k dorážce dostala ZUZANA ŠURANYIOVÁ a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Veronika Káčová.

14:41

Po souboji za brankou se míček snesl přes ní do brankoviště. Máčilová o něm vůbec nevěděla, avšak Szczurová skákající balonek nedokázala trefit.

06:17

Káčová nabrala slušnou rychlost a její prudkou střelu pod břevno vyráží skvělým zákrokem maskou Máčilová.

TJ Sokol Královské Vinohrady – FBC ČPP Bonusia Ostrava

4:5

konec (0:1, 1:3, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Tvrzníková (Hyršlová), 50. Honzová, 52. Komorousová (Reichová), 56. Komorousová (Šádková) – 16. Šuranyiová (Káčová), 21. Kalnayová (Kiecková), 23. Káčová, 24. Káčová (Režnarová), 59. Režnarová

TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Kutnarová) – Petřeková, Hyršlová, Schwarzová, Sladkovská, Tvrzníková, Reichová, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Trunečková, Jiříčková, Valášková, Komorousová, Šádková

FBC ČPP Bonusia Ostrava: Holubová (Šulejová) – Kahánková, Kiecková, Šuranyiová, Matějová, Viciánová, Bořucká, Sielecká, Lichnová, Režnarová, Vinklerová, Káčová, Voláková, Kalnayová, Nguyenová, Stankušová, Szczurová, Némethová

Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

Průběh zápasu
1. třetina
15:38
Po 1. třetině
2. třetina
20:09
22:21
23:22
29:13
Po 2. třetině
3. třetina
49:52
51:53
55:32
58:51
Konec